Bouchnutí o hračku do hlavičky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
131
28.9.19 17:55

Bouchnutím o hračku do hlavicky

Dobrý den, syn se mi teď bouchnul tvrdí hračkou s rolickou do hlavičky a už přes 10min brečí, platí na nej jen když se pustí pohádka.. :( myslite ze by se mu mohlo něco stát? Běží mu 7m :( je to moje první, tak mám obavy, udělala se mu tam hned menší boulička :( děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2996
28.9.19 18:03

Sam sebe bouchnul? To si neublizil. U nas funguje pofoukat, zbytecne nedramatizovat a zamestnat necim jinym. V 7 mesicich pohadka neni vhodna - radeji kouknout z okna, cist knizku, poslat auto,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
28.9.19 18:05

@luci.no zkoušeli jsme, má i toho pejska co mluví a nic, jen proste pohádka… to na ne moc nekouka… jojo sám sebe… ležel na břichu lak se s tím pretocil a hrál a najednou rána… příkladem foto tě hračky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27552
28.9.19 18:13

To se mu nic nestalo, hlavně kolem nelítej jak kvočna nebo si zvykne a s každým zakopnutím bude řvát jak tur

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
28.9.19 18:18

@ka2ka už si trochu ublinknul, na netu píšou ze jet do fn když blinkani a ujíždí ocicka… tak snad bude ok :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27552
28.9.19 18:22
@Terka2912 píše:
@ka2ka už si trochu ublinknul, na netu píšou ze jet do fn když blinkani a ujíždí ocicka… tak snad bude ok :(

a není po jídle? a ublinkává ti i jindy? pokud sám sebe bouchnul hračkou, na tu hlavu ti neupadl a nebo ho tou hračkou někdo nepraštil tak si otřes mozku nezpůsobil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
28.9.19 18:24

Fakt mu nic nebude. Moje 6.5 měsíce už si občas stoupne a to jsou teprve držkopády. V nemocnici bychom byly každý den. Nějaký ducance o nábytek při lezení ani nepočítám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15406
28.9.19 18:25
@Terka2912 píše:
@ka2ka už si trochu ublinknul, na netu píšou ze jet do fn když blinkani a ujíždí ocicka… tak snad bude ok :(

To ublinknul spíš z toho brečení. Sám si takovou hračkou určitě otřes mozku nezpůsobí, to by si musel hrát s kladivem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2996
28.9.19 18:45
@Terka2912 píše:

Tak na pohotovost zavolej a nebo tam jed. Ale pocitej a tim, ze si pravdepodobne neco odvezete. Ja bych tedy nikam nevolala ani nejela, ale pokud si nejsi jista…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
28.9.19 19:29

Někde jsem četla, že plasit se má když se dítě bouchne do hlavy a nebreci. Malá (7m) se hračkami řeže furt, vždycky koukne, natáhne a uz to jede. Tak ji v klidu řeknu, že to přece nic nebylo, zazpívám Polamal se mravenecek (verze Maxim Turbulence) a je to ok. Ani bych se nedivila, kdyby vyvadel protoze mu tu pohádku vypnes :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
28.9.19 19:33

Máme úplně tu samou hračku a malá (6 měs.) se tím bouchla do hlavy když s ní máchala kolem sebe :roll:. Chvíli řvala, ale po zabavení už o tom nevěděla. Myslím, že mu nic nebude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68819
28.9.19 19:36

Radím hodit se do klidu, 7 m je teprve začátek. Brzy budeš s tímhle přístupem bydlet buď na pohotovosti nebo v blázinci ;) Ne, vážně, bude hůř, až si začne stoupat, běhat… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27552
28.9.19 19:39
@ugluk píše:
Radím hodit se do klidu, 7 m je teprve začátek. Brzy budeš s tímhle přístupem bydlet buď na pohotovosti nebo v blázinci ;) Ne, vážně, bude hůř, až si začne stoupat, běhat… ;)

takový pády ze stoje dozadu na hlavu to je lahůdka a pokud možno na dlažbu to je paráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68819
28.9.19 20:04

@ka2ka ano ano, živě si to vybavuju. Těch pár dní, než dítku došlo, že je mnohem lepší si ze stoje kecnout na zadek, a padalo jak prkno dozadu, až hlavička duněla… Na čele permanentně jednu až dvě modřiny. No, velmi brzo mě to čeká podruhé, trnu už teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27552
28.9.19 20:14
@ugluk píše:
@ka2ka ano ano, živě si to vybavuju. Těch pár dní, než dítku došlo, že je mnohem lepší si ze stoje kecnout na zadek, a padalo jak prkno dozadu, až hlavička duněla… Na čele permanentně jednu až dvě modřiny. No, velmi brzo mě to čeká podruhé, trnu už teď.

tak pevné nervy starší byl opatrný, mladší je otřískaný ze všech stran, ale nebrečí, případně fňuká pofouká si to včetně hlavy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák