Epilepsie u kojence?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Billi
9.9.19 21:30

@Kristynka22 s epilepsií zkušenost nemam. Ale mně spí syn s otevřenýma očima. Už je mu 5 let a vypadá to děsivě. Když byl mimino, tak vyděsil pár lidí, kteří se dívali do kočáru.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1212
9.9.19 21:36

Spíš bych řekla že se probudila a koukala a jak tě viděla tak zase v klidu usnula. Dcera taky když se probudí tak otevřený oči a stačí ji třeba pohladit otočí se a usne, ale určitě by mě to taky vyděsilo, sleduj ji, ale v tomto věku by tam už byly zaskuby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4454
9.9.19 21:46

Snad to nic nebude, ale pro klid duše, bych to řešila. Kámošky holčička v tomto věku vždy zůstala jen ležet v takové divné poloze s hlavou u země - doktorka jí odbyla, že si tak jen odpočívá a až v 7 letech, kdy začala mít stavy, že jen zůstala nehybně koukat a počůrala se u toho, jí diagnostikovali epilepsii. Záchvaty u dětí mají mnoho forem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
9.9.19 21:53

Díky za odpovědi, ona občas spí s trochu přiotevřenýma, když je jen v lehkém spánku, ale dnes je měla fakt vytřeštěné, vypadalo to jak z hororu. A vzhůru si nemyslím že by byla, jako že by se probudila, protože je dost divoká a v klidu bez hnutí prostě nevydrží ani chvíli. Takže by sebou aspoň trochu mlela. Vypadala jak mrtvá prostě. Hrůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
9.9.19 21:58

Spíš strnula když tě slyšela, nebo sen, nemysleme hned na nejhorší, ale sleduj ji a porad se s dr, ale určitě to nic nebude!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
9.9.19 22:50

Jestli to trošku uklidní tak dcerka taky párkrát spala hodne tvrdě a např. když venku bouchlo na nedalekem šrotisti ko tejner o zem vytrestene otevřela oči, chvíli tak strnule koukala byla jako nepřítomnost taky jakoby „mrtvý výraz“ a pak zas zaberala mohlo ji takhle probudit to stáhnutí deky… ale jak psali proklid duše zmínit a sledovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
10.9.19 13:41

Tak podle doktorky by se fakt mohlo jednat o epilepsii, mám sledovat, jestli nebude takhle zaseklá i přes den. Jiné vysvětlení neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.1.22 10:30

Ahoj maminky, mohla bych se prosím zeptat, jak to nakonec dopadlo? Můj syn 4.5 měsíce mi v noci udělal to stejné. Měl úplně otevřené oči a zareagoval, až když jsem s ním začla lomcovat. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5373
27.1.22 22:11

Někdy takhle děti usínají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie