Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Spíš bych řekla že se probudila a koukala a jak tě viděla tak zase v klidu usnula. Dcera taky když se probudí tak otevřený oči a stačí ji třeba pohladit otočí se a usne, ale určitě by mě to taky vyděsilo, sleduj ji, ale v tomto věku by tam už byly zaskuby.
Snad to nic nebude, ale pro klid duše, bych to řešila. Kámošky holčička v tomto věku vždy zůstala jen ležet v takové divné poloze s hlavou u země - doktorka jí odbyla, že si tak jen odpočívá a až v 7 letech, kdy začala mít stavy, že jen zůstala nehybně koukat a počůrala se u toho, jí diagnostikovali epilepsii. Záchvaty u dětí mají mnoho forem.
Díky za odpovědi, ona občas spí s trochu přiotevřenýma, když je jen v lehkém spánku, ale dnes je měla fakt vytřeštěné, vypadalo to jak z hororu. A vzhůru si nemyslím že by byla, jako že by se probudila, protože je dost divoká a v klidu bez hnutí prostě nevydrží ani chvíli. Takže by sebou aspoň trochu mlela. Vypadala jak mrtvá prostě. Hrůza
Spíš strnula když tě slyšela, nebo sen, nemysleme hned na nejhorší, ale sleduj ji a porad se s dr, ale určitě to nic nebude!!!
Jestli to trošku uklidní tak dcerka taky párkrát spala hodne tvrdě a např. když venku bouchlo na nedalekem šrotisti ko tejner o zem vytrestene otevřela oči, chvíli tak strnule koukala byla jako nepřítomnost taky jakoby „mrtvý výraz“ a pak zas zaberala mohlo ji takhle probudit to stáhnutí deky… ale jak psali proklid duše zmínit a sledovat
Tak podle doktorky by se fakt mohlo jednat o epilepsii, mám sledovat, jestli nebude takhle zaseklá i přes den. Jiné vysvětlení neměla.
Ahoj maminky, mohla bych se prosím zeptat, jak to nakonec dopadlo? Můj syn 4.5 měsíce mi v noci udělal to stejné. Měl úplně otevřené oči a zareagoval, až když jsem s ním začla lomcovat. ![]()
@Kristynka22 s epilepsií zkušenost nemam. Ale mně spí syn s otevřenýma očima. Už je mu 5 let a vypadá to děsivě. Když byl mimino, tak vyděsil pár lidí, kteří se dívali do kočáru.