Boule na kostrči

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.5.16 19:41

Holky já právě vůbec nevim jestli to roste, vim že to mám už dlouho jen ted mě to občas pobolívá tak sem si toh všimla ale jestli sem to měla to těžko říct :think:

• Citovat
  • Upravit
917
18.5.16 19:45
@Anonymní píše:
Holky já právě vůbec nevim jestli to roste, vim že to mám už dlouho jen ted mě to občas pobolívá tak sem si toh všimla ale jestli sem to měla to těžko říct :think:

A dělala jsi někdy nedávno nějaké cviky jako sedlehy, sklapovačky a podobné? Můžeš to mít odřené, je taky možnost, že to je jen kost, otázkou je, jestli to roste. Pokud ano, tak to kost nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.16 19:48

@KiwiT cviky ne, ale furt tahám děti jeden má přes 15kg a druhej přes 20kg a běžný věci jako uklízení atd, jinak necvičim..Mě právě přijde že je to kost, je to prostě přímo uplně dole na páteři hned nad půlkama

• Citovat
  • Upravit
917
18.5.16 20:11
@Anonymní píše:
@KiwiT cviky ne, ale furt tahám děti jeden má přes 15kg a druhej přes 20kg a běžný věci jako uklízení atd, jinak necvičim..Mě právě přijde že je to kost, je to prostě přímo uplně dole na páteři hned nad půlkama

Jestli je to přímo na místě kostrče, tak to může být kost. Ale zase nevím, aby tě to bolelo z nošení věcí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.16 20:16

Tak sem se zkontrolovala u zrcadla a vypadá to takhle (fotka není moje, je z netu) :think: a nikde nemůžu dohledat, co by to mohlo být

• Citovat
  • Upravit
917
18.5.16 20:17
@Anonymní píše:
Tak sem se zkontrolovala u zrcadla a vypadá to takhle (fotka není moje, je z netu) :think: a nikde nemůžu dohledat, co by to mohlo být

No tak běž k doktorovi, tohle rozhodně nevypadá, že to je na kostrči. Navíc to vypadá podstatně větší než kost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.16 20:24

@KiwiT při lehu mi to přišlo dolejc :think: ale jo k doktorovi radši zajdu děkuju

• Citovat
  • Upravit
917
18.5.16 20:25
@Anonymní píše:
@KiwiT při lehu mi to přišlo dolejc :think: ale jo k doktorovi radši zajdu děkuju

Není zač, snad to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.3.17 18:27
@Anonymní píše:
Tak sem se zkontrolovala u zrcadla a vypadá to takhle (fotka není moje, je z netu) :think: a nikde nemůžu dohledat, co by to mohlo být

Muzu se informovat, jak to dopadlo? Uz vis, co to je a jak se toho zbavit? Me k tomu doktorka rekla uplny prd a poslala me s tim pryc :( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
21.10.18 18:42

Boule na kostrči

Dobry den. Před měsícem se mi udelala boulička na kostrči. Myslela jsem, že je to beďar. Ale tekla mi z ní krev. Pak po 2 týdnech na chvíli zmizela a teď se zase objevila a teče mi z ní krev a nemuzu ani sedět. Jezdím na koni, ale do teď to bylo v pohode. Nikdy predtim se mi neobjevlila a na koni jsem nesedela už asi měsíc a půl. Myslíte, že s tím mam jit k doktorovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4700
21.10.18 19:33

@Michaela Rek. Asi to bude píštěl - doktoři to vyoperují.
Tipuji, že to máš od cvičení sedů-lehů a nosíš malé džíny, co tě stahují. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
21.10.18 20:04

@Michaela Rek. bude to asi pištěl, běž co nejdřív, dokud se to nezanítí, já šla akutně na sál, hrozila otrava krve, kde mi to vyřízli. Pak dávali obložky, nic příjemného. Pak jsem šla dobrovolně na reoperaci, aby jsem snížila riziko návratu, protože se to rádo vrací. Takže běž co nejdříve, dokud to není úplně akutní. Není to příjemné, ale vydržet se to dá. Jsou horší věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9039
21.10.18 20:32
@Michaela Rek. píše:
Dobry den. Před měsícem se mi udelala boulička na kostrči. Myslela jsem, že je to beďar. Ale tekla mi z ní krev. Pak po 2 týdnech na chvíli zmizela a teď se zase objevila a teče mi z ní krev a nemuzu ani sedět. Jezdím na koni, ale do teď to bylo v pohode. Nikdy predtim se mi neobjevlila a na koni jsem nesedela už asi měsíc a půl. Myslíte, že s tím mam jit k doktorovi?

Jo, jít k lékaři a to hned. Může se jednat o tzv. Zapouzdřené dvojče. Moje známá to měla a byla na operaci víckrát. Stále se jí tam dělal velký bolák a boule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.19 22:52

Ahojky, ozivuji diskusi. Ležela jsem v nemocnici a mohla jsem ležet jen na zádech. Třetí den už mě bolelo od kostrce nad bedra na levé straně a ještě tři noci jsem takto musela spát . Chodím shrbena, protože to bolí a ještě nedokážu moc spát aspoň na boku a samozřejmě to bolí než se uvelebim. Přítel si všiml, že mám nad bedry na levo bouli nebo výstupek nebo jak to popsat. Bolí to na dotek. Při chůzi jsem si na to sahala a cítím jak to při kroku vždycky vyleze víc. Asi je to od toho lezení ale zajímalo by mě co mi to mohlo způsobit když je to vystouple? To asi není prolezenina ne ? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
29
10.5.19 18:42
:)

Příspěvek upraven 31.05.19 v 21:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie