Boule po tetanovce

962
20.1.15 10:05

boule po tetanovce

Ahoj holky nevíte prosím jak to je po očkování tetanovky. Pichli mi ji do ruky asi před týdnem a ještě teď tam mám docela velkou tuhou bouli která docela bolí a svědí. Nerada bych tam šla někoho otravovat když je to normální reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
85381
20.1.15 10:10

@Barbora13 nemela jsem zadnou bouli, ale pichli mi ji myslim do zadku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
20.1.15 10:14

Mě ji píchli do zadku a skoro 14 dní jsem měla červenou bouli tedy spíš jelito co bolelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
20.1.15 10:24

Ahoj, jj, u tetanovky je to normalni. Zkus vydrzet a nesahat na to, muzes trochu zaledovat, kdyby se ti zdalo to misto vpichu teple. U citlivejsich lidi to tak dela, u nekoho po jednom dni nepoznas, kde to bylo pichnute.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
20.1.15 10:33

Po tetanovce jsem měla rudý flek velikosti dlaně a zvětšené uzliny v třísle cca 3cm. Bylo to zrovna v době úrazu, takže mě ten flek při kontrole pro jistotu zkoukli UZV a mám v kartě napsané alergická reakce. Ten flek jsem tam měla 3 týdny. Uzliny mám zvětšené do dneška (skoro 2 roky), při infektu kolikrát ani nemohu sedět, jak mě tlačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
20.1.15 10:35

Děkuju Vám všem ještě počkám týden a pak půjdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
14.6.16 11:19

Obnovuji

Mam dotaz sice se tu pise 14dni :roll: po uraze (otevrenine) sem jako gratis dostala tetanovku do zadku :mrgreen: nejdriv ok jenze ted nemuzu sedet 8o a v posteli nemuzu lezet na pravem boku jak to boli :cert: jeste ke vsemu mam uzliny v krku ci jak to napsat :roll: uplne citim ze me tam neco tlaci boli a silene se potim :nevim: muze to byt reakce na tu tetanovku 8o uz je to tyden a hruza des :think: diky za odpovedi jestli nektera budete vedet nebo zajet k mudr :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí