Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den, včera jsem si všimla, že má náš 9tt syn boule za usima. Jsou měkké a pohyblivé asi cca 1cm. Máte někdo zkušenost, proč by se mu tam udělali?
Syn mel a mala ma ted taky na zatylku takovy pohyblivy tukovy boulicky, nic to neni. ale nevim, jestli se to muze udelat i primo za usima…
@liil dcera je ma také od narozeni. Jsou to tukové bulky. Doktorka říkala, ze je mám kontrolovat jestli rostou. Kdyby nerostly je to OK.. ![]()
@LLLL píše:![]()
![]()
to je jeste pozustatek z tehotenstvi
tak z toho mám boule za ušima já
![]()
Můžou to být tukové bouličky, ale může to být taky od oušek, ikdyž bych se divila, kdyby hned u obou. Raději zajděte k doktorce, at máte klid ![]()
@liil Pokud jsou symetricky na stejném místě, tak to budou nejspíš zvětšené mízní uzliny. Určitě bych zašla za pediatrem, potom budeš moudřejší.
@kve-tinka Jo, tak to já taky. Teď na to koukám, že jsem napsala dvě t, ale v kalendáři u sebe to mám dobře. Už asi začínám bláznit. Za chvilku se nedokážu ani podepsat… ![]()
Ahojky, taky se pridavam..je nam 6 tydnu a boulicky mame taky…jsou tak 1-2cm od ouska apohyblivy…teplotk nemame…ve ct jdem k doktorce, tak jsem zvedava…co to bylo u vas nakonec??