Boulička na hlavě - piha

9.1.23 10:09

Boulička na hlavě - piha

Ahoj všem, jdu sem ze zoufalostí s otázečkou, před pár lety( cca 5-6) jsem si nahmatala bouličku na hlavě, nějak jsem ji neřešila, a během pár let jsem občas na ni narazila, nijak jiná se mi nezdála, ale včera mi přítel hladil ve vlasech a zděsil se, co to mám, posílám fotky, ptám se jestli náhodou kdokoliv se s tímhle nesetkal, je jakoby měkká, nehýbe se pod kůží, spíše jako vystouplá piha bílá? vzhledem k mé práci se teď na kožní nedostanu, proto se ptám jen pro moje uklidnění a nebo naopak zbláznění se :lol:
Děkuji moc za odpovědi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10680
9.1.23 10:18

To mám taky..už třeba 20 let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
9.1.23 10:47

@Madison736006 úplně normální znamínko, někteří lidé ho mají obrovské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NicolaR7
9.1.23 11:01

Mam taky pro zmenu dole zase u krku…byla jsem s tim letos v listopadu na koznim a je to kozni vyrustek uplne neskodnej :)

• Citovat
  • Upravit
2452
1.3.23 18:04

Pihy v hlave

Ahoj holky, chci se zeptat, mate nekdo zkusenost s pihama v hlave?
Mam tu dve asi 20 let🤣nerostou nezvetsuji se, neboli..
cerne taky nejsou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1135
1.3.23 19:30
@misa1990 píše:
Ahoj holky, chci se zeptat, mate nekdo zkusenost s pihama v hlave?
Mam tu dve asi 20 let🤣nerostou nezvetsuji se, neboli..
cerne taky nejsou..

Já měla taky dvě a nechala jsem si obě vyříznout. Jedna byla vidět, byla na kraji vlasů na krku, druhá ne, ale nechtěla jsem ji taky. Měla jsem to na pojišťovnu (může se o ně zachytit hřebenem), bylo to hned, bez bolesti, ani oholené pidi místečko nebylo vidět. Jsem ráda, že jsou pryč. Záleží, jestli ti vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
1.3.23 19:54

To je bradavice, ne piha. Jednu jsem si ve vlasech kdysi dávno nechala vyriznout, protože jsem o ní pořád zachytavala hřebenem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2452
2.3.23 06:48

@Hojuza me nijak neomezují, mam je tam mozna dele jak 20 let. Jenze jsem to ukazala pred nasima a tatovi se nelibi tak si je necham vyndat. Dela se to asi bez siti ze, radioskalpelem? Jako tenkrat na brise a v trisle mi vyndavali.

Jinak moc dekuji Misa ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NicolaR7
2.3.23 07:55

@misa1990 ja mam podobnou zase na konci vlasu…cca 14dni dozadu mi to jeste zkoukla rekla, ze je to benigní zalezitost a ted v pondeli mi to nejak odstrani laserem…☺️

• Citovat
  • Upravit
2452
2.3.23 17:24

@NicolaR7 Jojo radioskalpelem se to dela no..
Bojim bojim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2452
1.8.24 13:10

@NicolaR7 Dobry den, nechala jste si to tedy vyndat laserem? Ja dneska byla se synem na kožním na kontrole znamének, poprve a koukla mi na tu vetsi v hlave a rekla nechat vyriznout a poslat na hystologii. Si rikam.. hm ja ji tam mam asi 22 let, to kdyby byla rakovinotvorna, tak uz to davno vim.. po te dobe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NicolaR7
1.8.24 16:45

@misa1990 tak znamenka se meni vekem, i z neskodneho se muze meco zvrtnou….tim nerikam, ze je to Vas pripad ale pokud kozarka doporucila vyndani tak bych si to nechala vyriznout☺️

Mne takhle rezali pihu na brise a naprosto v pohode, jinak ano laserem mi odstranila tu ve vlasech a taky vsechno ok, pak mi delala jeste nejaky na zadech☺️je lepsi jednou za rok nechat znamenka kontrolovat….

• Citovat
  • Upravit
2452
6.4.25 15:26

@AnoNe tak došlo na to.. v úterý si ji jedu nechat vyndat a když to nebude bolet nechám i druhou hned.. at to mam za sebou.. 14.mam kadeřnici, aby se to zatáhlo.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2452
8.4.25 22:03
@NicolaR7 píše: Více

Konecne je venku. Včera mi ji odstranil pan doktor. Obyčejná bradavice. Druhá je placatá Neni potřeba odstraňovat.. zbytečně. Kdyby vylezla tak ano, abych se do ni neškrábla hřebenem …
Takze jsem v klidu a jinak jdu v pulce května na preventivní vyšetření znamének na kožní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.25 17:21

@misa1990 Bylo to teda v pořádku, prosím? Našla jsem si ve vlasech taky cosi a mám tam ten hnědý okraj jako ty. Na kožní radši zajdu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex