Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@ogara666
My ho dostali od tchyne zen z Jisku, a stal nejak okolo 300 kc. A tamten ten veliky co jsem poslala foto je z Brna od me mamky ale nevim odkud presne ![]()
Z ikei a stojí 350 kč
@Jaja87 píše:
@ogara666![]()
![]()
My ho dostali od tchyne zen z Jisku, a stal nejak okolo 300 kc. A tamten ten veliky co jsem poslala foto je z Brna od me mamky ale nevim odkud presne
My máme Ikeu, jestli dobře násobím, tak mají asi 42,5 l (možná o fous míň, když se něco odečte), cena 149,– (+ víko za 49,–, ale není potřeba ke každé krabici), různé barvy. Jestli tam nepotřebuješ dát něco obrovského, doporučím raději dvě (či více) menší bedny, než jednu velkou, blbě se v tom potom hledá ![]()
http://www.ikea.com/…ts/30064849/
@Jaja87 píše:
@ogara666![]()
![]()
My ho dostali od tchyne zen z Jisku, a stal nejak okolo 300 kc. A tamten ten veliky co jsem poslala foto je z Brna od me mamky ale nevim odkud presne
ten je z Ikey, máme ho taky, akorát nemá kolečka ![]()
@MUFICE Ten co ma kolecka je mame z Jisku, a ten vetsi skladaci je z Brna je z latky.
@MUFICE píše:
@Angua Tenhle jsem myslela, my máme zelenou verzi
My zelenou a modrou a budem dokupovat ty další dvě
Ale kolečka teda má… ![]()
@Jaja87 píše:
@MUFICE Ten co ma kolecka je mame z Jisku, a ten vetsi skladaci je z Brna je z latky.
ten hadrový je určitě z Ikey ![]()
@Angua píše:
My zelenou a modrou a budem dokupovat ty další dvěAle kolečka teda má…
Tenhle má kolečka, ale ten hadrový nemá ![]()
Kde sehnat box na hračky, který by se vešel velikostí pod dětský stolek(taková tak čtvercová klasika)
nechci ho do dětského pokojíčku)-takže žádné jásavé holčičí, klučičí anebo miminčí barvy
Měl by být takový, aby splýval s barvou nábytku (tmavý anebo ke stolečku a la světlé lamino) nebo do vínova (k potahům v pokoji).
Myslela jsem PVC - barvy dřeva nebo tu vínovou, dále přírodní ratan, mořská tráva apod., anebo nějak nenápadný, aby nerušil (vymalováno je bíle).
Nejlépe S víkem. Děkuju
Příspěvek upraven 14.10.13 v 12:50
Můžeš mrknou v Ikei a pod. mám takové boxy, barvy od bílé až po černou, všechny s víkem. Seženeš určitě z plastu, ten ratan nebo proutí taky není problém sehnat ve více odstínech…
@martina.se píše:
Můžeš mrknou v Ikei a pod. mám takové boxy, barvy od bílé až po černou, všechny s víkem. Seženeš určitě z plastu, ten ratan nebo proutí taky není problém sehnat ve více odstínech…
v Ikea ratan, proutí není. napadl mě jysk. dík
@tasa píše:
v Ikea ratan, proutí není. napadl mě jysk. dík
kurňa, to už je asi dlouho, co jsem to tam kupovala.. V jysku sice mají, ale tedy kvalita zpracování fakt hrozná (když jsem tam koukala naposledy, fakt se mi to nelíbilo).. Já kupovala přímo v obchodě s ratanem..