Boxera fenku - odkud?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5073
5.1.17 22:26

@Michelle_M To se museli za poslední roky hodně zhoršit :-(. když kouknu na rodomen té naší poslední - tak ona odešla v 11 a kousek letech (2015), její matka také v 11 (2013)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
5.1.17 22:29
@AndilekOli

Ono už je to asi fakt o štěstí.. :nevim: a není to jen u boxerů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
5.1.17 22:34

My měli právě fenku od Quiby (http://www.boxer.name/…ge/boxer.htm, http://www.boxerstankov.cz/foto/quiby.htm) - z jejího prvního vrhu - a ta byla povahově fakt fantastická. Kdybychom chtěli vystavovat, tak budeme asi trošku naštvaní - rodokmenem měla všechny předpoklady být dokonalá - měla úžší tlamu a menší hlavu, ale nám to ve finále nakonec vyhovovalo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
6.1.17 08:50
@AndilekOli

Nevím jestli už to tu někdozmiňoval, ale moravia box má štěnda k rezervaci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
6.1.17 10:03
@Lucy 21 píše:
@AndilekOli
Nevím jestli už to tu někdozmiňoval, ale moravia box má štěnda k rezervaci..

Ano, už jsem jim psala email - ještě neodpověděli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
6.1.17 10:05

@Lucy 21 P. S. Ale oni chtějí, aby člověk uchovnil a vystavoval, pokud bere standard, takže jsem jim psala, že bychom rádi nestandardní, protože zase nebudu přece předstírat, že budeme jezdit po zkouškách a závodech, když to nemáme v plánu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
6.1.17 10:28
@AndilekOli

Aha, tak to je blbý, měli by být spíše rádi, když nechcete chovat, psů je plno, to jsou divné podmínky… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
6.1.17 10:40
@Lucy 21 píše:
@AndilekOliAha, tak to je blbý, měli by být spíše rádi, když nechcete chovat, psů je plno, to jsou divné podmínky… :nevim:

Chovné stanice to ta docela často mají :nevim: Proto právě chceme nestandardní, aby bylo jasné, že chovat nebudeme a na výstavy také jezdit nebudeme. My ho chceme opravdu jako společníka pro syna. A právě proto chci z dobré rodové linie a ne nějakou pouliční pochybnou směs, aby byl povahově ok. (No a z množíren už vůbec ne - nehodlám tuhle hrůzu podporovat.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
6.1.17 10:50
@AndilekOli

Já jsem také chtěla nestandardní, ale nemohla jsem sehnat, takže mám standard, ale chovatelka je naopak ráda, že nechci chovat, že nebudu zbytečně rozmnožovat, (boxera mám u rodičů, teď jsem si pořizovala bostonka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14609
6.1.17 11:10

Tak jsou ChS, kde jim jde více o takovou tu chovatelskou prestiž a aby byly jejich odchovy vidět, boxer je pro ně stále především pracovní plemeno a jsou rádi, když jejich štěňata makají. Pak jsou chovky „rodinného typu“, kde se často objeví zajímavá spojení a přesto vám dají nadějné štěně klidně jen tak na mazla, když se jim budete líbit a budou přesvědčeni, že se u vás bude mít pes jako prase v žitě :) Každý si může vybrat, které štěně víc vyhoví jeho představám a kde mu to pocitově sedne nejlíp :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
6.1.17 11:22
@Michelle_M

Zapomínám na to, že je to pracovní plemeno :-D, pro mě je to mazel největší :D. Ale na místě zadavatelky bych zkusila i to slovensku, je tam dost chovek a určitě i kvalitních..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
20.1.17 12:15
@AndilekOli

Tak co? Sehnala jste nějakou CHS se zlatou fenečkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
20.1.17 13:31
@Lucy 21 píše:
@AndilekOli
Tak co? Sehnala jste nějakou CHS se zlatou fenečkou?

Ahoj, zatím se mně ozvali z Moravia box, že mají volnou bílou fenku, tak přemýšlíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
20.1.17 14:33
@AndilekOli

A zkusila jste tu stránku na FB Německý boxer, tam by poradili jestli není na obzoru nějaká nakrytá fenka…Občas tam dávají odkazy i CHS, když mají štěnda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný