Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Děláme bramboráky z chleba, jsou luxusní. Chleba se namočí do vody, vymačka a jinak jak s bramborama, hodně česneku, vajca, major, pepř, sůl, kmín, třeba i ten salámek.
Já už zkoušela s uvařenou mraženou zeleninou, směs kukuřice, hrášek, mrkev, pak s brokolicí, s cuketou, s houbami…a asi nejlepší byly s brokolicí:)
Tak nakonec jsem udělala se salámem a zelíčkem. Vietnamec neměl řepu
Ještě teď jsem přežraná jak prasnice před porážkou. ![]()
Příští týden hodlám ale vyzkoušet ty s různou zeleninkou, budu se pak tvářit, jak je to vlastně strašně zdravý oběd
![]()
Bramboráky mají jedinou nevýhodu, je mi po nich vždycky špatně…Já totiž nedokážu sníst třeba jenom dva, ale klidně i 6 přímo z pánve a pak ještě (když náhodou zbydou) pár vychladlých na doražení. A pak skučím a říkám si, jak jsem blbá ![]()
@KPKristy píše:
Kde ty všude nejsi!
Vsude to mam obsancovany ![]()
@Paoloska píše:
Bramboráky mají jedinou nevýhodu, je mi po nich vždycky špatně…Já totiž nedokážu sníst třeba jenom dva, ale klidně i 6 přímo z pánve a pak ještě (když náhodou zbydou) pár vychladlých na doražení. A pak skučím a říkám si, jak jsem blbá
Tak to máme stejně. Já bramboráky nikdy nejím u stolu s klukama, ale rovnou u plotny
. A kombinace mastnoty a česneku je sice véééélmi chutná, ale taky je mi potom těžko. Zjistila jsem, že je fajn to zapít ovocným pivem, pěkně slehnou ![]()
@Hanka79 píše:
Vsude to mam obsancovany
Jsem akorát chtěla přispět a koho tu nevidím
![]()
@Petorka píše:
Jsem akorát chtěla přispět a koho tu nevidím![]()
@Petorka píše:
Jsem akorát chtěla přispět a koho tu nevidím![]()
I ty, Brute? ![]()
My děláme taky s cuketou, půl na půl, bez strouhanky, s mlékem, když jsem byla malá, dávali jsme tam i měkký salám, ten pak máma zrušila. Když je chuť, tak si do toho dáme syreček - a to tak, že kydneme těsto na pánev, jak se to trošku zatáhne z té spodní strany, položíme syreček a bramborák ze všech stran přes syreček přeložíme, ono se to tam jakoby roztáhne a je to mňam. Musí se to ale dýl smažit, aby se těsto udělalo i zevnitř.
@Jůlinka T. píše:
Děláme bramboráky z chleba, jsou luxusní. Chleba se namočí do vody, vymačka a jinak jak s bramborama, hodně česneku, vajca, major, pepř, sůl, kmín, třeba i ten salámek.
Kolik toho chleba je potřeba?
Tak u nás byly na véču s tou řepou. Udělala jsem to 1:1 brambory a řepa a byly skvostné. Kořenila jsem jako klasický bramborák… Mňam mňam…
@balenka píše:
Tak u nás byly na véču s tou řepou. Udělala jsem to 1:1 brambory a řepa a byly skvostné. Kořenila jsem jako klasický bramborák… Mňam mňam…
To jsem tu prošvihla, ta řepa se dává syrová nebo vařená??
@KPKristy dala jsem syrovou… našla jsem to někde na netu… Je to moc dobré ![]()