Bramboráky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4961
27.3.13 15:24

Děláme bramboráky z chleba, jsou luxusní. Chleba se namočí do vody, vymačka a jinak jak s bramborama, hodně česneku, vajca, major, pepř, sůl, kmín, třeba i ten salámek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ankoh
27.3.13 16:02

Já už zkoušela s uvařenou mraženou zeleninou, směs kukuřice, hrášek, mrkev, pak s brokolicí, s cuketou, s houbami…a asi nejlepší byly s brokolicí:)

• Citovat
  • Upravit
1314
27.3.13 18:40

Tak nakonec jsem udělala se salámem a zelíčkem. Vietnamec neměl řepu :cert: Ještě teď jsem přežraná jak prasnice před porážkou. :mrgreen:

Příští týden hodlám ale vyzkoušet ty s různou zeleninkou, budu se pak tvářit, jak je to vlastně strašně zdravý oběd :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
27.3.13 20:03

Bramboráky mají jedinou nevýhodu, je mi po nich vždycky špatně…Já totiž nedokážu sníst třeba jenom dva, ale klidně i 6 přímo z pánve a pak ještě (když náhodou zbydou) pár vychladlých na doražení. A pak skučím a říkám si, jak jsem blbá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
27.3.13 20:25
@KPKristy píše:
Kde ty všude nejsi! :mavam:

Vsude to mam obsancovany :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
27.3.13 20:45
@Paoloska píše:
Bramboráky mají jedinou nevýhodu, je mi po nich vždycky špatně…Já totiž nedokážu sníst třeba jenom dva, ale klidně i 6 přímo z pánve a pak ještě (když náhodou zbydou) pár vychladlých na doražení. A pak skučím a říkám si, jak jsem blbá :zed:

Tak to máme stejně. Já bramboráky nikdy nejím u stolu s klukama, ale rovnou u plotny :lol:. A kombinace mastnoty a česneku je sice véééélmi chutná, ale taky je mi potom těžko. Zjistila jsem, že je fajn to zapít ovocným pivem, pěkně slehnou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
27.3.13 20:47
@Hanka79 píše:
Vsude to mam obsancovany :mrgreen:

Jsem akorát chtěla přispět a koho tu nevidím :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
27.3.13 20:49
@Petorka píše:
Jsem akorát chtěla přispět a koho tu nevidím :lol: :mavam:
:oops: :mavam: :mavam: tak bramboraky mame radi, tak jsem se sla podivat jake jsou i jine recepty jak je udelat :) :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
27.3.13 20:50
@Petorka píše:
Jsem akorát chtěla přispět a koho tu nevidím :lol: :mavam:

I ty, Brute? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
27.3.13 20:52

My děláme taky s cuketou, půl na půl, bez strouhanky, s mlékem, když jsem byla malá, dávali jsme tam i měkký salám, ten pak máma zrušila. Když je chuť, tak si do toho dáme syreček - a to tak, že kydneme těsto na pánev, jak se to trošku zatáhne z té spodní strany, položíme syreček a bramborák ze všech stran přes syreček přeložíme, ono se to tam jakoby roztáhne a je to mňam. Musí se to ale dýl smažit, aby se těsto udělalo i zevnitř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
27.3.13 20:52
@KPKristy píše:
I ty, Brute? :mavam:
:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
27.3.13 20:54
@Jůlinka T. píše:
Děláme bramboráky z chleba, jsou luxusní. Chleba se namočí do vody, vymačka a jinak jak s bramborama, hodně česneku, vajca, major, pepř, sůl, kmín, třeba i ten salámek.

Kolik toho chleba je potřeba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
28.3.13 09:14

Tak u nás byly na véču s tou řepou. Udělala jsem to 1:1 brambory a řepa a byly skvostné. Kořenila jsem jako klasický bramborák… Mňam mňam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
28.3.13 09:18
@balenka píše:
Tak u nás byly na véču s tou řepou. Udělala jsem to 1:1 brambory a řepa a byly skvostné. Kořenila jsem jako klasický bramborák… Mňam mňam…

To jsem tu prošvihla, ta řepa se dává syrová nebo vařená??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
28.3.13 09:23

@KPKristy dala jsem syrovou… našla jsem to někde na netu… Je to moc dobré ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí