Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pokud se přítel opravdu ovládnul a nepustil to do Tebe, tak se nemusíš bát.
@Lemrucha ne to bylo tak jen na chvily, ale co kdyz jsem mela ovulaci?
@Anonymní píše: Více
Omlouvám se, že se do toho pletu, ale řešit to teď již nemá cenu. Na tabletu je už pozdě, takže nezbývá než čekat na MŠ/test. Holt jste neměli riskovat. Toto všechno jsou už jen domněnky co by kdyby…
I kdybys měla ovu, tak pokud ho partner vyndal včas, tak logicky není možnost z čeho otěhotnět. ![]()
Hele, já myslím, že 20 cyklu by se fakt nic stát nemělo😉. Stejně teď už tedy musíš počkat na test, ale vážně si myslím, že si nemusíš dělat starosti.
@Paní Bubáková no teď mám 28 den cyklu, tak se bojím, protože ještě necítím že by ms měla přijít. Žádné příznaky atp
@Paní Bubáková kdy si myslíte že by měla ms přijít? na obrázku jsou delky cyklu
@Paní Bubáková nevim, jestli to ma smysl, kdyz si normalne bazalni teplotu nemerim, ted jsem si merila v pochve a mam 37,2C coz podle internetu je nejak moc ne? jsem trochu nachlazena tak mozna to bude tim nebo co myslite?
Ted ti to nepomuze, jsi z toho proste vyschyzovana. Ale to, jak plašíš, ti muže menstruaci jeste oddálit.
Ted stejne nenadelas nic. Doporučuju horké vany, poradne se naložit, a alespoň zkusit se trochu zrelaxovat.
Teplotu fakt nemá smysl si měřit.
Ja to chápu, taky jsem byla párkrát ve stejne situaci. Proto pisu, ze vim, ze ti to nepomuze 🙈 ale jen pocitej s tim, ze muzes mit proste zpoždění kvůli stresu, neznamena to 100 % tehotenstvi.
@Lemrucha idkybych mela cyklus 32 dnu, tak nechraneny styk 20 den, bez ejakulace by nemel nic udelat? hrozne se bojim..