Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, muj bratr je cerstve zenaty…8 mesicu, a rikal mi, ze jeho zena je jako z divokych vajec, utrzena ze retezu…proste si dela co chce a chova se jako nezadana, vim ze bracha je na ni moc hodny a miluje ji, moc veci ji dovoluje, je k ni ohleduplny a rozmazluje ji…atd je ji teprve 25,myslite ze to chce z jeho strany pevnou ruku? a trocha prisnosti by neusneuskodila? Mate nejake rady? moc dekuji… ![]()
@marmelada78 píše:
Jasně. Malej dvůr a dlouhej bič!
Taky mě to pobavilo ta pevná ruka. ![]()
Je to jeho manželka, ne otrok. Nemůže ji nic zakazovat, ani přikazovat. V manželství je to vždy pouze na domluvě těch dvou.
@fanourek Předně myslím, že by si to měl bratr vyřešit s manželkou sám. My neznáme ani jednoho z nich, ani přesně to, jak to mezi jimi je nebo není, takže těžko říct, co by v jejich případě pomohlo.
Může zkusit zakazovat a být přísný, ale není to její rodič, takže se taky může stát, že se na něj brzy vykašle.
Příspěvek upraven 08.07.14 v 18:57
Holčina je asi živel a to určitě byla i před svatbou…lidi jsou svatbou často uvedeni v omyl, že se ten druhý na základě toho papíru změní…nezmění…živel to bude pořád a je jen na něm, jak se s tím vypořádá… trochu laskavé přísnosti by neuškodilo
@januschka píše:
Holčina je asi živel a to určitě byla i před svatbou…lidi jsou svatbou často uvedeni v omyl, že se ten druhý na základě toho papíru změní…nezmění…živel to bude pořád a je jen na něm, jak se s tím vypořádá… trochu laskavé přísnosti by neuškodilo
Jo, jako v Postřižinách. ![]()
Určitě byla taková i před svatbou a s tím si ji bral, ne? Nemohl přece čekat, že papírové stvrzení jejich vztahu ji připoutá k plotně a hadru..
@fanourek píše:
Ahoj, muj bratr je cerstve zenaty…8 mesicu, a rikal mi, ze jeho zena je jako z divokych vajec, utrzena ze retezu…proste si dela co chce a chova se jako nezadana, vim ze bracha je na ni moc hodny a miluje ji, moc veci ji dovoluje, je k ni ohleduplny a rozmazluje ji…atd je ji teprve 25,myslite ze to chce z jeho strany pevnou ruku? a trocha prisnosti by neusneuskodila? Mate nejake rady? moc dekuji…
A divoženka ve smyslu, že mu běhá za chlapama?
Pokud mu nezahýbá, tak ať je rád, že má doma pěkně temperamentní babu ![]()
A co tak hrozného dělá, že by jí to měl zakazovat? A brácha je od ní nějak starší, když píšeš „teprve 25“?