Bratrova manželka se chová jako nezadaná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3311
9.7.14 12:15
@Maria37 píše:
ono se to snadno říká, když to nemáš v rodině, tak to nepochopíš… za prvé dívat se na člena rodiny, jak není šťastný a říkat si, to je jeho věc, tak asi každý nedokáže…
můj bratr měl taky divokou ženu, která ve finále utekla a nechala doma 5 leté dítě… vysvětlovat dítěti, proč s ním jeho máma není, taky nicmoc…
rady, ať ji pořádně ošuká, taky nepomůžou… tady nejde primárně o sex, ale že si tímhle chováním tyhle ženy/muži dokazují svoji hodnotu, potvrzují sebevědomí a určitý pocit moci - že dokážou ty druhé oblbnout a to se vyšukat z mozku nedá…

souhlasím, ale v tomto konkrétním případu nebylo zcela vysvětleno, jak přesně se ta dotyčná chová, co „vyvádí“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.7.14 12:58
@Malaga píše:
@hBod by mě zajímalo, jestli i ta švagrová si myslí, že je na ní její manžel moc hodnej…

Ta si možná myslí, že je pěkně blbej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
9.7.14 13:02

Pevnou ruku na manželku? Kdybychom mluvili např. o dítěti, tak to je něco jiného. Manželé jsou si rovni, to, že je jí 25 let neznamená, že musí poslouchat. Měli by si promluvit jako rovný s rovným. Měl by jí říct, co mu vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
24.2.15 21:09
@jdukolem píše:
no leda tak.. 8)

Tak já jsem v pětadvaceti už vychovávala tři děti, takže si nemyslím, že by ta její švagrová byla zase až takové „poupátko nevybouřené“.Taky jsem temperamentní, manžela mám nejhodnějšího na světě, můžu si chodit kam chci, ale protože si ho nejenom jako manžela, ale celkově lidsky opravdu moc vážím, tak bych ho nikdy neponižovala tím, že budu někde lítat po diskotékách, tancovat s cizími chlapy,/ na to mám přeci toho svého/ a ještě se k tomu ve druhém měsíci opíjet. To je spíše známka charakteru té dotyčné. Na druhé straně, je pravda, že to si bude muset s dotyčnou pořešit bratr zakladatelky. Jistě už před svatbou věděl, že je jeho nastávající jaksi ehmm… více „společenská“… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
24.2.15 21:20
@KPKristy píše:
Ta si možná myslí, že je pěkně blbej…

Nevím, jestli si to myslí přesně takhle, ale já si myslím, že si ho asi moc neváží, když se takto chová osm měsíců po svatbě a ještě těhotná… 8o Ruku na srdce, milé dámy, kdyby se tady radil někdo ohledně své sestry, v tom samém smyslu, že jí manžel běhá po diskotékách, tancuje s jinými a opíjí se, tak by asi ty reakce byly „trochu“ jiné… :) Ale souhlasím, že si to bude muset doma vykomunikovat bratr zakladatelky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
24.2.15 21:23

@Reginaa
víš že reaguje v diskuzi co je stará 7 měsíců a v podstatě mrtvá? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
24.2.15 21:29
@jdukolem píše:
@Reginaa
víš že reaguje v diskuzi co je stará 7 měsíců a v podstatě mrtvá? :think:

Tak to je otázka názoru… co to je sedm měsíců oproti věčnosti??? :mrgreen:
Nevím, jestli ten můj příspěvek nějak pomůže zakladatelce /nebo jejímu bratrovi/, ale třeba může nějak prospět někomu jinému. Vím podle sebe, že si někdy pročítám i příspěvky a diskuze staré několik let, ale některé problémy a oblasti našeho života jsou zkrátka pořád aktuální a tudíž „nesmrtelné“… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
24.2.15 21:32
@Reginaa píše:
Tak to je otázka názoru… co to je sedm měsíců oproti věčnosti??? :mrgreen:
Nevím, jestli ten můj příspěvek nějak pomůže zakladatelce /nebo jejímu bratrovi/, ale třeba může nějak prospět někomu jinému. Vím podle sebe, že si někdy pročítám i příspěvky a diskuze staré několik let, ale některé problémy a oblasti našeho života jsou zkrátka pořád aktuální a tudíž „nesmrtelné“… ;)

aha..no dobře,,, tak jen piš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria