Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Předpokládám, že jsi sestra. Manželovy sestry jsou nehorší, horší než tchýně kolikrát. Kolikrát nevědí, jak by se do vztahu nahačmaly, aby mu uškodily. Tak snad je brácha s divoženkou v pohodě, ty si taky někoho najdi a dej pokoj.
@fanourek píše:
Ahoj, muj bratr je cerstve zenaty…8 mesicu, a rikal mi, ze jeho zena je jako z divokych vajec, utrzena ze retezu…proste si dela co chce a chova se jako nezadana, vim ze bracha je na ni moc hodny a miluje ji, moc veci ji dovoluje, je k ni ohleduplny a rozmazluje ji…atd je ji teprve 25,myslite ze to chce z jeho strany pevnou ruku? a trocha prisnosti by neusneuskodila? Mate nejake rady? moc dekuji…
když si ji bral tak snad věděl jaka je… a sorry, ale v okamžiku kdy by mě chlap chtěl změnit pomocí pevné ruky a přísností tak ho klepnu palíčkou na maso po hlavě a jdu od něj…jako každej jsme hold nějakej a jestli se mu to nelíbí tak si ji neměl brát a ne ji teď měnít
@fanourek píše:
To by ani nechtel, ale ona je vazne jak divozenka
Tak snad věděl, koho si bere, ne? Nebo začala divočit až po svatbě? Jako nějakej doping?
Jak si konkrétně představuješ pevnou ruku? Jestli zakazovat to divočení, nepouštět z domu nebo rovnou dát pár facek ![]()
Jaký si to udělal, takový to má a brát si ji nemusel ![]()
Ahoj, mě je 23 a jsem vdaná od října a nebýt těhotná, tak bych si taky užívala mládí, ale společně s manželem. Záleží na tom co myslíš tím „chová se jako nezadaná“. Baví se nějak důvěrně s jinými? Nebo se opíjí do němoty? Nebo se chce prostě jen bavit? Pokud nemají děti, tak proč ne. Sem tam zajít s kamarády posedět, zatancovat si..A pokud na to není Tvůj bratr, tak se mu to prostě nelíbí. Nebo se vdala ještě nevyzrálá a teď si chce všechno vynahradit a dokázat si, že je ještě mladá, což je ta horší verze. Možná závidí svobodným kamarádkám, kdo ví. Každopádně žádná „pevná ruka“ na takový živel neplatí, spíše by to mohl být začátek konce. Prostě pokud si bude chtít užívat, tak bude. Bratr nemá právo ji nějak omezovat a pokud se spolu rozumně nedomluví, pak to může být problém. Ještě mě napadá, jestli bratr není ten typ co zná jenom práci a televizi, pak by se s nim třeba mohla nudit.
To mě pobavilo. On ji má jako partnerku, nebo si ji vzal na výchovu?
Tak jsou především partneři, ne? Tak by se měli společně domluvit, jak budou fungovat. Nějakou „přísností“ a „pevnou rukou“ může bratr docílit akorát toho, že mu divoženka pláchne. Ale zajímalo by mě, co teda dělá tak strašnýho. Jestli lítá za chlapama a je mu nevěrná, tak by asi bylo nejlepší se rozejít. Ale jestli je jen tmperamentní a ráda se baví, tak s tím těžko něco udělá.
@fanourek píše:
Ahoj, muj bratr je cerstve zenaty…8 mesicu, a rikal mi, ze jeho zena je jako z divokych vajec, utrzena ze retezu…proste si dela co chce a chova se jako nezadana, vim ze bracha je na ni moc hodny a miluje ji, moc veci ji dovoluje, je k ni ohleduplny a rozmazluje ji…atd je ji teprve 25,myslite ze to chce z jeho strany pevnou ruku? a trocha prisnosti by neusneuskodila? Mate nejake rady? moc dekuji…
myslim, že to chce včas používat mozek a když se mu to nelíbí, tak si ji neměl brát ![]()
@hanka.br. píše:
Předpokládám, že jsi sestra. Manželovy sestry jsou nehorší, horší než tchýně kolikrát. Kolikrát nevědí, jak by se do vztahu nahačmaly, aby mu uškodily. Tak snad je brácha s divoženkou v pohodě, ty si taky někoho najdi a dej pokoj.
Krásně řečeno, můžu jedině souhlasit..lépe bych to nenapsala…
![]()
Nechapu prochned odsuzujete bratra, kdyz to jasne pisu, neni to zadna mlickost, a ke vsemu je ve 2mesici tehotenstvi…
Pevná ruka a trochu přísnosti na manželku
ať žije 21. století
Jediná rada nechat to na nich a nemotat se jim do toho bud to vydrží nebo ne, ale to si musí uplácat sami a ne aby jim do toho někdo třetí krafal. ![]()
@fanoure to je dost širokej pojem, prej divoženka ![]()
evidentně tvýmu bráchovi to nevadí, když si jí vzal…tak bud´ tak hodná a neplet´se jim do toho, jo…to bude to nejlepší co uděláš ![]()
@hanka.br. píše:
@fanourek píše:
Nechapu prochned odsuzujete bratra, kdyz to jasne pisu, neni to zadna mlickost, a ke vsemu je ve 2mesici tehotenstvi…