Bratrova manželka se chová jako nezadaná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30408
8.7.14 20:42

@Angua Taky mi to nevyhovuje, ale s tím se dá pohodlně žít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
8.7.14 20:47

Souhlasim s @Angua . Proc by to nemohla poresit zrovna tady, mezi cizima. Poptat se na rady… Bracha je v nesnazich, prosi o radu a ona nenabehla na ni a nehuci ji do hlavy, ani nestve proti ni rodinu apod. Nedela rozepre. Chce to resit diplomaticky. Kdyby sla k psychologovi, tak by to bylo OK a vsichni by ji klepali na rameno. Berte to tak, ze napsala jako do poradny. Klid.
@fanourek umim si to zive predstavit (zazila jsem ponekud starsi exemplar v siroke rodine manzela, ale o to to bylo dviocejsi) a verim, ze je bratr zoufaly. Nevim, co s tim… Ja jsem onehda doufala, ze si dotycnou manzel zkroti. Pri dalsim nucenem setkani jsem byla odhodlana vytahnout ji ze salu za vlasy. Manzel se jen culil a zacal vyjizdet po mne. Pozdeji me napadlo, ze by radi trojku/ctyrku. Mozna mezi nimi nekdy byl nejaky rozhovor o eventualnich sex. experimentech a ona vyhledava potencialni cleny skupiny. Poptej se bratra, at zapatra v pameti. Pokud ne, tak at ji svaze a vys(o)uka ji dusi z tela a to doslova. Myslim to naprosto smrtelne vazne. A at ji to dela pred kazdou spolecenskou udalosti a je rad, ze doma nema studeny psi cumak. Myslim, ze s tim dovetkem i on to bude brat trochu lepe, ten svuj osud.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
8.7.14 21:01
@fanourek píše:
Nechapu prochned odsuzujete bratra, kdyz to jasne pisu, neni to zadna mlickost, a ke vsemu je ve 2mesici tehotenstvi…

je to jejich věc..ale jak by jsi to ty chtěla řešít, protože mě osobně nenapada žadné řešení snad jen krom toho at ji to bracha řekne

• Citovat
  • Upravit
50725
8.7.14 21:06

@AniNevim souhlasím - přece to, že se zeptá anonymně na netu na názor ostatních, ještě neznamená, že zítra poletí říct bratrovi, že ten to musí rozhodně udělat, že ten to navíc udělá, nebo že to půjde omlátit švagrové o hlavu, aby jí konečně došlo, že není normální :lol:

Říkám si, jestli švagrová trochu nemá strach, že jí končí život - za půl roku už se nikam nedostane, tak si to chce vynahradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
8.7.14 21:35

.

Příspěvek upraven 22.07.14 v 23:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.7.14 22:19
@terinka4444 píše:
Víš, co mě na tom vadí? Ty kecy jako pevná ruka a přísnost by neuškodila a moc jí povoluje a rozmazluje. Jak kdyby psala o nevychovaném psovi. Umím si tak představit, kdyby tímto stylem hodnotila moje švagrová můj život a moje manželsví. Já mám se svým bráškou skvělý vztah, moje švagrová je skvělá holka a jsem ze srdce vděčni, že ji máme a máme ji rádi, přesto, se jim snažím nemíchat do života, a nikdy bych si nedovolila tímto způsobem o ní psát, kdyby dělala něco, co by trápilo bráchu a mě. Prostě tohle nepřísluší nikomu, už vůbec ne sestře.

No přesně, tohle je výrazivo opravdu hodné partnerství, jen co je pravda :zed:. Je to jen facka a zákaz všeho zaobalené do slušnějšího kabátu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
8.7.14 22:52
@martina.se píše:
myslim, že to chce včas používat mozek a když se mu to nelíbí, tak si ji neměl brát :nevim:
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
8.7.14 23:07
@fanourek píše:
Ahoj, muj bratr je cerstve zenaty…8 mesicu, a rikal mi, ze jeho zena je jako z divokych vajec, utrzena ze retezu…proste si dela co chce a chova se jako nezadana, vim ze bracha je na ni moc hodny a miluje ji, moc veci ji dovoluje, je k ni ohleduplny a rozmazluje ji…atd je ji teprve 25,myslite ze to chce z jeho strany pevnou ruku? a trocha prisnosti by neusneuskodila? Mate nejake rady? moc dekuji… :kytka:

Děláš si srandu? Jaký věci jí „dovoluje“? Jakou pevnou ruku by měl nad ní držet? Nedivím se že je nespokojený pokud to v rodině berete takhle, že manželka není rovnocenná partnerka ale nejspíš soukromý majetek nebo otrok který bude poslouchat. Vše je o vzájemné domluvě, ne o tom co jí dovolí nebo zakáže a jestli bude takhle pokračovat nejspíš ho brzy pošle kamsi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
8.7.14 23:18
@hBod píše:
@fanourekNepouštět tak často ven a už vůbec ne bez dozoru, když je potřeba proplesknout, když ani to nepomůže, rozvod a utéct..

ty a jak to chceš technicky zařídit? máme 21. století.. jak lze dospělou svéprávnou ženu jen tak nepustit ven?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
8.7.14 23:26

Řekni bráchovi, že je dospělý a že na tohle je docela dobrá komunikace :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
8.7.14 23:55

.

Příspěvek upraven 22.07.14 v 23:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
8.7.14 23:56
@hBod píše:
@jdukolem

přivážeš k topení, sebereš klíče od bytu, odstřihnout od peněz, zavřeš do sklepa:)

dělám si samozřejmě srandu

podle toho co píše zakladatelka se ti dva k sobě vůbec nehodí, on na ni moc "hodnej " a nemá k němu žádný respekt

no leda tak.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
9.7.14 08:01

@hBod by mě zajímalo, jestli i ta švagrová si myslí, že je na ní její manžel moc hodnej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
9.7.14 10:18
@fanourek píše:
Ahoj, muj bratr je cerstve zenaty…8 mesicu, a rikal mi, ze jeho zena je jako z divokych vajec, utrzena ze retezu…proste si dela co chce a chova se jako nezadana, vim ze bracha je na ni moc hodny a miluje ji, moc veci ji dovoluje, je k ni ohleduplny a rozmazluje ji…atd je ji teprve 25,myslite ze to chce z jeho strany pevnou ruku? a trocha prisnosti by neusneuskodila? Mate nejake rady? moc dekuji… :kytka:

jestli ten tvůj brácha není domácí zaprděný piždík, co si myslí, že svatbou má svý jistý. Nejlepší věta je „moc věcí ji dovoluje“ :dance: :dance: :dance: vy budete asi pěkní kousci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
9.7.14 11:45
@anubis25 píše:
je to jejich věc..ale jak by jsi to ty chtěla řešít, protože mě osobně nenapada žadné řešení snad jen krom toho at ji to bracha řekne

ono se to snadno říká, když to nemáš v rodině, tak to nepochopíš… za prvé dívat se na člena rodiny, jak není šťastný a říkat si, to je jeho věc, tak asi každý nedokáže…
můj bratr měl taky divokou ženu, která ve finále utekla a nechala doma 5 leté dítě… vysvětlovat dítěti, proč s ním jeho máma není, taky nicmoc…
rady, ať ji pořádně ošuká, taky nepomůžou… tady nejde primárně o sex, ale že si tímhle chováním tyhle ženy/muži dokazují svoji hodnotu, potvrzují sebevědomí a určitý pocit moci - že dokážou ty druhé oblbnout a to se vyšukat z mozku nedá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí