Brečí ze spaní

21
11.6.11 17:24

breci ze spani

AHOJ..ZDRAVIM VSECHNY.. MAM HOLCICKU(1M), KTERA MI PRI SPANI V NOCI POBREKAVA..MYSLIM, ZE MA KOLIKU, ALE POBREKAVA JEN V NOCI..SPIME TEDA CELOU NOC, NEKDY AZ DO 10(V NOCI PRAVIDELNE JIME, ALE POTOM ZASE HNED SPI, JAKO KDYZ VI, ZE JE NOC), ALE V NOCI JI NEKOLIKRAT MUSIM UTESOVAT HLAZENIM A RIKANIM ,,TO BUDE DOBRE,,. SPI A POBREKAVA.MATE NEJAKA BRECICI DITE ZE SPANI??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21
11.6.11 17:28

AAAA..JEN CHCI DOPLNIT, ZE PRES DEN SKORO NEBRECI, JEN TAK POKRIKUJE NEBO NECO ZVATLA A BRECI JEN KDYZ JI BOLI BRISKO A DELA BOBEK..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21602
11.6.11 17:29

viki to občas má taky. teda spíš se probudí se bstrašlivým řevem. tak musím uklidnit a spí dál. děti zpracovávají informace z celého dne a něco se jim zdá. to přejde, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
11.6.11 18:44

to je normální :wink: , jednak to dělá naše někdy taky, a jednak to mám načtený :mavam: . Hlavně neber z postýlky, pohlaď, řekni něco pěknýho (tak jak to děláš) a dobrý. Kolikrát mě napadlo co se jí může zdát za horor, třeba že se pere s Jůlií (její žížala) s kterou zápásí i ve dne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.11 12:46
nozu píše:
viki to občas má taky. teda spíš se probudí se bstrašlivým řevem. tak musím uklidnit a spí dál. děti zpracovávají informace z celého dne a něco se jim zdá. to přejde, neboj.

přesně to máme v poslední době taky,ale po utišení taky hned usíná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
12.6.11 15:29

třeba ještě zpracovává zážitky z porodu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
13.6.11 04:12

mmm

tak ja teda nevim..mame refluch, koliku, pupinku na obliceji..je zazrak, ze ta holka spi celou noc..a ze tak pobrekava ze spani ja resit ani uz snad nebudu..dekuji vam za vas odpovedi..s pozdravem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí