Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5450
5.3.08 09:29

Werčo, Poly obrovská gratulace,hlavně hodně zdravíčka a dostatek mlíčka.

Jdeme se honem projít, kým je krásně. Tak zatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
5.3.08 11:01

dobre ranko!!!

no mne sa to tiez trosku pletie, ale hlavne sa mi pletu tie , co som ich nevidela na fotke, tak si vas neviem zhmotnit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

u vas je pekne??? 8O 8O 8O u nas pada sneh :( :( :( asi aj z toho pocasia som taka zla :cry: , ked sa narodila katka boli tie 4 dni uplne uka zkove a teraz toto :evil: ale snad to bude na vikend lepsie :wink:

inak my sme mali fajnovu noc :roll: mala spinkala po 2 hodinach :roll: a od pol stvrtej bola hore do pol siestej, takze som sa moc nevyspala, snad sa mi da vyspat cez den, ale dnes este cakame taku rychlu navstevu od druhej babky aj s dedom, ale to viem ze ti tu nebudu dlhsie nez pol hodiny :wink:
a v noci sa mi zasa tak viac pogrckala, tak ja neviem :roll: ked ona to vygrcne este skor nez ja stacim s nou nieco spravit a ja sa vzdy tak strasne zlaknem :oops: :oops: :oops: a potom bola hore a sa mi zdalo ze chce aj papat a ja neviem ci jej mozem dat ci nie :roll: :roll: :roll: boooooooooooze to je maturita :roll: dievcata jak ste to robili ked ste mali prve a nemali ste internet???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
5.3.08 11:38

Gratuluju k dalším březňátkům!!!

Werčo a Poly, přeju vám oběma spoustu krásných okamžiků s vašimi drobečky.

Baro, hodně štěstí na monitoru, ať se mrňousek pěkně předvede. A s tím tahákem máš dobrý nápad, taky v tom začínám mít pěkný zmatek. Chybí nám tu Werča, aby aktualizovala seznámek a taky by nebyly špatné fotečky dalších miminek, jak píše Misurda.

Misurdo, taky si někdy říkám, jak jsem to předtím vlastně všechno zvládla, ale ono to prostě jinak nejde - člověk udělá pár chyb, ale nakonec na to prostě přijdeš.
Ještě jsem si vzpomněla, jak jste tu probíraly ty studené ručičky, tak s těmi čepičkami doma pozor. Četla jsem o syndromu náhlého úmrtí a jako jeden z rizikových faktorů tam bylo používání čepičky na spaní doma - mohlo by dojít k přehřátí a to je právě nebezpečné, tak raději opatrně.

U nás byla noc úplně skvělá, malá se vzbudila kolem jedné, a pak až v půl sedmé. Já jsem se stejně několikrát probudila a koukala jestli dýchá :wink: , ale i tak to byly příjemné.

Stejfo, hezkou procházku, my se chystáme až odpoledne, snad počasí vydrží.

Holky - čekatelky, vydržte, zkuste si užít ty poslední dny svobody, které máte - pak už to nikdy takové nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
5.3.08 12:50

Cauves holky

to je hezky jak pise tatka o porodu, moc zdravim a diky za zpravu :D kazdopadne jsem jukla na fotecky a vypada to ze to bude asi opravdu peknej rocker :D ten vyraz mluvi za vse

Petas nic si s toho nedelej, taky jsem si vcera od tri lidi kteri se neznaji vyslechla vetu, ty to jeste nosis? :lol: ne asi si tam strkam batoh :lol:

Misurdo tady je z okna pekne, ale pekna kosa takze jsem se pro dnesek rozhodla ze nikam nejdu, stejne musim uklidit :?
S tim ublinknutim, ja myslim ze kdyz je to jednou za cas vic tak to nevadi, co si pamatuju tak Milis toho taky obcas vyhodil vic, a co se jidla tyce ja jsem krmila kdyz si rekl nejaky hodiny jsem nedodrzovala, ale to si kazdy asi dela jak uzna za vhodne, nekdo zase krmi presne po tech trech hodinach a taky si to pochvaluje, ze maji pak pevny rezim a tak :D na to prijdes co vam bude vyhovovat
Sem ale mela internet :D

Anel to mas super ze ti tak hezky spinka :)
si pamatuju ze jsem s Milisem v porodnici prvni tri dny snad ani nespala, jsem ho porad hlidala jestli dycha :D mno a zustalo mi to dodneska, teda uz spim, ale pravidelne se budim a chodim ho poslouchat, sem maaco :lol:

Holky mam jenom dotazek, nemuzu nejak sehnat takovy ty prosteradylka do kocarku, sem minule mela jeste po sobe :oops: byly jak novy ale s malym jsme je jaksi dodelali a ted jsem je vubec nikde nevidela. Mno pozde ale prece :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
5.3.08 14:34

Ahoj devčata,
krásný článek tatíku, děkujeme.

Jsem doma z KO. Malá zase na monitoru lítala, takže snad bude srdíčko OK. Doktorka mi ho pak znova měřila u ní v ordinaci, tam už to bylo ustálené na 146 (asi zrovna pospávala). Ten náš drobeček už váží cca 3500 g, a má i celkem velkou hlavičku, tak snad projde dobře pánví, no uvidíme, ale ještě nenaléhá tak těsně jak by měla. Průtok pupečníkem je zatím také v pohodě, ale i přesto i Dr. udělala onen vyvolávací prohmat, jinak bude malá pořádnej macík. Uvidíme, prý se to vůbec rozjet nemusí, tak mě to zatím nechává klidnou. Celkem to bolelo, ale čekala jsem, že to bude horší. Na další monitor jdu v sobotu v 9 do porodnice a potom v pondělí v 10 zase k mojí Dr. Také jsem si zjišťovala, jaké mám šance potkat svou Dr. u porodu a jestli budeme do pondělí v celku, dá mi na sebe číslo, abych zavolala až se začneme množit.

No tak to je asi vše, jdou na mě opět hormony. Po cestě domů mi při řízení tekly slzy a teď mi není lépe. Nevím co se to děje, ale to máme občas všechny.
Tak pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
5.3.08 16:09

Já jsem taky po kontrole. Od minulého týdne žádná změna, prý to stále nevypadá, bříško ještě nekleslo. Na monitoru taky nic moc, nechtěl se vzbudit. No aby ne - celý den, co jsem v kanclu, tak se kroutí jak blázen a pak když lehnu, tak spí taky. Takže na monitor jdu opět v pátek, pak hned v pondělí a ve středu další kontrola. Mě snad trefí. A do toho mě manžel už tak pětkrát za den přemlouvá, abych rodila. Na zbláznění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
5.3.08 17:06

Ahoj maminky !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Normálně jsem přečetla jen pár stránek s gratulacema, řvu tady jako blázen a jsem šťastná a hotvá a unavená … Prostě hormony!

Přišly jsme domů asi před hodinou, přebalila, nakojila a na vteřinu pustila pc, abych se Vám hned ohlásila. Terezka spinká jako andílek - je fakt moc hodná (NEZAKŘIKNOUT :! :! :! ).

O porodu jindy (myslím že není nejlepší strašit budoucí maminky :P ). Ba ne holky, je to mazec, ale to šťestí za to stojí !!! Mám tu nejkrásnější holčičku na světě a toho nejlepšího chlapa, jakýho jsem mohla mít. Fakt byl neskutečně velkou oporou a tak krýsně mi to tady připravil a překvapil mě… normálně brečel jako malý dítě… (stačí pomyslet a jsem z toho zase hotová)

Datum teda vyšel ukázkově, to se musí nechat :lol: :lol: :lol: .

Foteček mám mraky, jen to ještě nemám v pc (ještě ani nevím, jak to budu stíhat 8O ) a jak to půjde, hned se pochllubím.

V porodnici se mi to trochu rpotáhlo, samozřejmě kvůli žloutence, ale už je to fajn. Jen jsem dnesak nestihla zavilat pediatričce, tak snad nebude vadit, když to bude zítra…

Jo, prosím prosím, můžete mi někdo napsat, jestli někdo porodil ještě za mnou??? Dneska už nemůžu číst . Píšu ve stoje, záda bolí jako blázen, jako by nestačily ty balvany co mám vepředu nalitý jak blázen a sedět nemůžu ani omylem! Stehy štípou až to není hezký :evil: .

Jak to půjde, všechno napíšu a popíšu.

MÁM VÁS RÁDA, DĚKUJU MOC ZA GRATULACE!!!!!!!! A Petas, díky za rozhlasovou službu :huban: , myslela jsem na Vás moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
5.3.08 18:17

Ahoj Nikol, tak ještě jednou gratuluju k holčičce a jak jsem to četla, tak i k manželovi!!! Ať se vám spolu krásně žije, rodinko.

Jinak v tom mám trochu zmatek, ale myslím, že po tobě porodily Macka, Werča a Poly - snad jsem na nikoho nezapomněla.

Tak užívej domácí pohody a brzy se ozvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
5.3.08 19:03

8O Ahoj holky, tak teda koukám, co se tu všechno děje :D . Ten tuším Lukáš to napsal tak nádherně :roll: nebylo by na škodu, kdyby sem tam nějakej taťulda něco připsal-příjemná změna(teda nebylo to myšleno proti vám holčiny) :-) .

:srdce: Taky gratuluju Poly a Werči-konečně kluk jak buk :pankac::srdce:

Jinak Akaci já ještě též nerodím a termín se mi postupně blíží-18.3.už ani 2týdny.
Jinak jsem dnes měla poradnu v 9h.a domů jsem se dostala až v 1h.hrůza. Při monitoru malé zase spalo-jen 120/min. Tak opět ko v nemocnici, ale tam to naštěstí už bylo dobré(musela jsem cvičit nohama, aby se probralo)a průtoky pupečníkem též dobré. V pátek tam mám zajít znova(monitor). A čípek už nemám a záznam dělohy ukázal zas pár stahů-se mi Mudr. divila, že nemám bolesti :o .

Misur já tenkrát net fakt neměla, ale určitě bych si nenašla na to ani ten čas-když malý furt brečel, radila mi mamka, se kterou jsem tenkrát bydlela a taky děcká Mudr.ta byla opravdu fajná. S tím kojením, taky jsem mu dávala, když chtěl a on chtěl pak pořád. Tak jsem si řekla, že teď fakt nastolím režim(žádné hodinové kojení a za chvíli zas)doufám, že se mi to povede. A to blinkání-musí si hlavně po papání řádně odbrknout a může být trošku přepitá. To bych ji radši hned napít nedávala-můžeš zkusit třeba dudlík, je to fakt věda hlavně na začátku-no nerada bych radila nějak špatně :idea: :roll:. Snad jsem nic nezapomněla :-) . Tak se mějte pa paD.

Jo a ještě prvorodičkám, které se nemohou dočkat-jak píše Anel, užívejte svobodu, pak si ještě vzpomenete, na co všechno jste měly čas. My třeba, jak je teď to starší dítko pryč, jsme byli včera na tom baletu-paráda si někam v klidu zajít 8) :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
5.3.08 19:05

No vlastně Nikol---vítej zpět a nespěchej, odpočívej, co to jde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
5.3.08 20:08

Jéé Dajmo, 18. 3. mám narozeniny. Tento datum schvaluji :D

Nikol, vítej doma mamko, vidíš, že jsi to zvládla. Už se těším na fotky.

pa K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
5.3.08 20:57

díky moc holky, není to žádná prča, ale až se zaběhnu, budu se tomuhle velkýmu zmatku smát :D .

takže gratuluju dalším maminkám !!!!!! Je to jak chhřipková epidemie, co? :P :P :P Jeden porodí a nakazí se všichni…

jinak myslím, že teď je asi nejhůř holkám co to čekají. My teď máme o zábavu postaráno a poslouchat o tom, jak se tu kojí a tak… myslím na vás - fakt :wink: . Za chvilku to budete mít za sebou, uvidíte. A není se čeho bát. Až to přijde, tak to přijde i kdyby to trvalo dlouho, už máte vidinu toho, že to brzo skončí (já mám pocit, že ten porod mi zasáhl i mozek :lol: :lol: :lol: - připadám si fakt jak pitomá :roll: :lol: )

Jo a byla už některá z vás jako maminek třeba na sociálce a tak? Zažádat o porodný a o příspvky? Já vůbec nevím, jak o mám udělat. Abych stihla být tak do dvou hodin doma a kojit. Co když mi tam začne Terka brečet, že chce jíst? Asi to zbytečně dramatizuju… až se aklimatizuju, apk začnu řešit… :oops: :oops: :oops:

Dobrou noc těhulky, vy hýčkejte bříška a užívejte spánku (chození na záchod je pohoda :wink: :wink: :wink:) a maminky… prostě bez stresu, s láskou, v klidu a pohodě …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
5.3.08 21:13

Ahoj Nikol vítej doma, hezky odpočívej. Nikol porodné mi zařídil manžel a na příspěvky máme ještě trochu času.

Tatínku děkujeme, normálně mi vyhrkli slzičky. Je to něco jiného, když to popisuje někdo z té druhé strany.

Děvčata gratuluji k dobrým KO a doufám, že budete mít brzo poslední. :wink:

Procházka dopadla dobře, bylo sice trochu zima,ale ještě že jsme šli hned dopoledne. Jenom jsme zalezli tak začalo sněžit a nejak se to celý den drželo.
Hezky se vyspinkejte a přeji všem miminkám hezké sníčky a maminky nech si odpočinou. A čekatelkám ne moc časté čúrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
5.3.08 21:28

Nikolko veškeré dávky mi oblítala mamka, když jsem byla ještě v porodnici-jen jsem to vše podepsala. Takže já rodila 3.1. a ještě v ten měsíc jsme měli všechny penízky doma(tady chodí dávky kolem20. v měsíci). Tak teď to zase nechám na manžela. Formulář na porodné máme stažený z netu. pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
5.3.08 22:29

nikol vitajte domka!!!!! takze ste tiez mali prekvapko :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: len dufam ale ze nebudes tolkoplakavat ako ja :lol: :lol: :lol:, ale uz aj u nas sa to zlepsilo :wink:

my uz mame tiez skoro vsetky papiere vybavene, u nas to obehal tatino :lol: 8)

ten prispevok od wercinho manzela bol vazne super, je to pekne ked chlap vie povedat ze obdivuje zeny :wink: :wink: :wink: dakujeme!!!! a robin je zlatucky :lol: ten popis bol tiez super, ale mam hrozne medzery v rockovej muzike, ani jedna kapela mi nic nehovorila :? :lol: :lol: :lol:

dievcata cakatelky drzte saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital