Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1346
2.3.08 17:01

Mooocky zdrawím,
no člověk sem jeden víkend nekoukne a už tu máme skoro dvě miminka..Já jsem na dnešek vůbec nespala.Bylo mi divně.Ale přisuzuju to nachlazení.Avšak pomalu mi začíná odcházet hlenová zátka,tak nevím…Bolesti mám,ale ne kontrakce.Prostě mě bolí záda,nohy a jsem utahaná.Ale to bude určitě tím nachlazením…

No a Nikol,moc blahopřeji !!!!!!

http://www.kvetiny-kytice.cz/…le_lilie.jpg

teď už netrpělivě čekám co napíše Macka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
2.3.08 17:18

Jitko a Werčo vy budete asi další adeptky na porod. Když to pude takhle dál, tak už tu nebude žádná tehule. Ale aspon budeme mít zase všechny společné témata. Už se těším. Dneska jsem otužovali malú, kdyby se zítra trochu počasí umoudřilo, tak bych chtěla jet k doktorce s kočárkem. Jinak budu muset jet autem.

co se děje, dneska tady skoro nikdo není. Petr zase odjel, ještě že tady mám mámu. Jel do Itálie. Je mi smutno. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
2.3.08 17:29

Misurdo porad jak dostanu foto do galerii postaviček? Když chci aby se mi pokaždé ukázalo foto jak tobě. Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
2.3.08 18:48

Ahoj Misurdo, jen k vam nakukuju, jak si vedete :wink: Nam proti studenym nozickam a rucickam pomohla 100%-ne cepicka, staci obycejna tenka bavlnena…ma ji temer porad a uz ma oboji krasne teply …

Tak se holky drzte, zdravi Endy z Unora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
2.3.08 18:53

ahoj devcata!!!

jak ste na tom s hormonami??? ja hrozne, revem aj ked nie je preco, lebo malicka stale len spinka a papa, ale ja si neviem pomoct, strasne sa o nu bojim a mam asi taky pocit ze nerobim vsetko spravne, je to hrozne,nemozem si pomoct :roll: :roll: :roll:

stejfo musis ist na tu stranku kde mas ten tickerik a tam tusim v kroku 3 je aj ze left side photo (optional) len nesmie mat ta fotka viac jak 100 kb a 600 pixelov, :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
2.3.08 18:55

diky endy, tiez uz jej davam capicku :wink: :wink: :wink: aj ked ju nema uplne cely den :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
3.3.08 00:20

Holky,tak asi pojedem.Už dvě hodiny mám bolesti po 10ti minutách a hlenová zátka odchází…akorát nám řekli na cvičení že stačí jet až když jsou bolesti po 5ti min,tak asi budu čekat :( No přítel stejně spí,tak ještě počkám,ale myslím,že už je to ono :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
3.3.08 02:20

Bolesti po 7min-takže frčíímeee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
3.3.08 08:23

Ahoj holky,
přeji pěkné pondělí. :lol: v 7:01 hod. mi přišla SMS : **Zdravím. Tak jsme přijeli do porodnice a bolesti se zmírnily a po vyvolávací injekci úplně vymizeli. No nechápu … Tak snad se to nějak hne. Už to chci mít za sebou :lol: Werča.

Tak jsem zvědavá … doufám , že jí nenechají dlouho se trápit!!!
Budu na ní myslet. Kdyby něco tak to nahlásím.

Jinak mě se mimčo taky pěkně mrská a už je to někdy celkem nepříjemné !!! Stále chodím na WC !!! Tak už bych se taky moc nezlobila!!! Ale jsem tu v řadě skoro poslední … tak si musím počkat !!!

Mějte se krásně a dejte pusinku mimnkům co už jsou na světě a čekatelky pohlaďte si pupíky. :wink:**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
3.3.08 08:39

Cauves holky
tak zase dalsi :lol: uplne chapu ze uz to chce mit Werca za sebou

Ta Macka se jeste neozvala co, no snad je vsechno ok.

Ja jdu dneska na ko, tak se zvedava co dr. rekne uz by to taky chtelo trochu popohnat :D , Petas my mame stejny termin co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
3.3.08 08:55

werco-drzim palce at to mas za sebou!!!

jinak ja mela slabe kontrakce po 20 minutach od vcerejska odpoledne, tak jsem cekala jestli z toho neco bude a samozrejme, ze ne. sedim tady a cumim z okna. tohle je snad horsi nez kdyz se nedeje vubec nic. clovek si tak rika, jeee uz je to tady, obrnuje se alespon trochu psychicky na pravdepodobne zeslujici kontrakce. ja proste budu ten pripad s poslickama. ale mam to asi diky tomu Hamiltonu v patek. na druhou stranu se asi neco deje, protoze mi prijde, ze mi vcera odesla zatka.

sms sluzba: Macka1 -nase mala Ella se narodila vcera rano v pul ctvrte a je ji pekny kus. ma 3,4kg cm mi chybi, asi chyba pri prenosu :lol: :lol:

misurdo- neboj. urcite delas vsechno spravne. staras se o ni ukazkove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
3.3.08 11:33

Ahoj holky,

Tak gratuluju - Macko - máš pěknou holčičku - 3,40 je na slečnu dobrý.

A Werča už to má třeba taky za sebou. Budem čekat na zprávy.

Peťas - jsme na tom teď asi tak na stejno. Máme podobný termín. Malej se tam protahuje takovým způsobem, že mám občas pocit, že musí tu nohu skrz to břicho snad vystrčit. Včera večer to na mě zase padlo, už jsem z toho břicha dost znechucená. Hlavně mám strach, aby se mi teď neudělali v posledních pár týdnech strie, protože mě tak 3krát za den břicho dost svědí. Ale mažu a mažu, tak to snad dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
3.3.08 12:37

Cus holky,

Macko gratuluju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tak jsem by u dr. a prej driv jak pristi tyden to nebude (pokud teda neodtece plodovka) chjo, sem myslela ze ho ukecam na hamiltona ale jeste se mu do toho nechtelo, jinak mala je tam uz pekne pripravena. Mno manza ma ted stejne jeste dost prace takze by mel asi fofr. Navis se mi udelal tak silenej pupinek na brade ze to vypada jak kdyby mi rostla jeste jedna, dr. se ptal jestli jsem bourala :lol: :lol: :lol: :lol: tak sem mu to osvetlila, ze to je jenom obri bedar

Jitus vydrz to musi prijit :lol: a jestli ti odesla zatka tak uz to bude asi brzy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
3.3.08 12:52

Ahoj holky,
no já zírám …MACKO - moc gratuluji !!! Je to paráda !!!! :dance: Já chci taky.

Tak jsem tu měla kámošku s mimčem 6 týdnů … je to bomba chlapík, ale brácha 1,5 roku … zlobí jako ďas !!!

Jituš - tak si myslím, že jsi na řadě … možná to bude trvat, já Ti dávám tak do středy nejdéle !!! :wink:

Misurdo - nebuť smutná, já myslím, že jsi maminka na 1 !!! :lol: Že pláčeš … z toho si nic nedělej … kámoška taky plakala a po 6-ti nedělí jí to samo přešlo !!! To jsou hormony… bude líp !!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
3.3.08 12:53

Ahoj holky,
tak další rodící, to je super. Macko, tobě moc gratuluji k Elle, opravdu je jí pěkný kousek. Tak hlavně, ať je zdravá :srdce: :-)

S tou zátku jsem četla, že prý může odejít i dva týdny před porodem. Nevím, mě připadá, že se u nás taky začíná něco dít. Ale vzhledem k častým poslíčkům mě to už přestává vzrušovat. Udělalo se mi zase blbě, ráno mi taky připadalo, že se zátka hnula, a do toho je mi strašně na zvracení a i střeva se mi perou, snad jsem o víkendu nesnědla něco špatného. To jsem ještě ani nejedla obídek a to je u mě co říct. Věčně hladová, samé zvláštní chutě a najednou nic, to už není normální. :?:

Včera jsme postavili postýlku, rovnou jsem si i povlíkla peřinku a celej večer jsme na to koukali a přemlouvali bříško, že postýlka je prázdná. Blázni :lol: :lol: :lol: ale tak nějak moc šťastní :lol: .

Misurdo, ty neplakej, všechno se naučíš, nikdo nic neumí okamžitě, prostě to po pár dnech dostaneš do rukou a potom budeš mamka s velkým M :lol: A hlavně jsou to taky ty hormony. Až přejdou, bude líp.

Werčo, myslím, že už si tě v nemocnici rovnou nechají a k porodu Ti pomůžou, hlavně rychle, viď? :!

Tak se s Vámi loučím, jdu si poležt a uvidíme co bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí