Poradna duly
Jana Čurdová
Dajmo já mám TP podle měsíčků vypočítaný na dnešek. Když jsem byla na velkým UTZ, tak mi Dr. vypočítal druhý TP podle velikosti hlavičky. Což mi přišlo logičtější než podle měsíčků a podle toho, jak jsem si zapisovala styk, tak mi to taky odpovídalo na ten druhý TP. Myslela jsem, že se to teda posune a brala jsem ten druhý. A ono nic. Všichni to prostě počítají podle měsíčků a hotovo. Tak jsem to už nepředělávala. Stejně je to jen orientační…
Asi se to dělá když je problém a když je čas. Juknu na net jestli je tam něco o tom… taky mi na jiným fóru radili ať si dám horkou vanu. ˇŽe buď to pomůže nebo ne… ale nechce se mi… nevejdu se do ní, nevztanu z ní a nechci horkou
![]()
jeeeeeeeeee nikol, tak aj ty uz???
![]()
jak ti to pokracuje??? inak mne ta voda odisla tiez po kupeli a potom zacali aj bolesti
inak ten tvoj muz ma teda riadne pevne nervy, som zvedava jak sa bude tvarit u porodu
![]()
nevím, nevím, Misurdo. Je to pořád stejný. tak po těch 15 - 20 minutách silná bolest v podbřišku a tvrdnutí. Jo a ta poslední to byla určitě kontrakce. tu jsem si poprvý prodýchala. A Terezka je jak utržená ze řetězu
Kdyby bylo nejhůř, tak já tu vanu zkusím…
AHOJ TÉHULKY I MAMINKY ![]()
DNESKA SE NÁM NARODILO POSLEDNÍ ÚNORŇÁTKO, TAKŽE VÁM OFICIÁLNĚ PŘEDÁVÁME ŠTAFETU
![]()
Hodně štěstí
![]()
nikoll- tak drzim palce. kamosce horka sprcha pomohla trochu porod rozjet, porad se nechtela otevirat a tohle ji zabralo.dokonce ji to poradila porodni asistentka tak se drz
to snad nebudu snad ani spat
hlavne at to mas pohodovy
![]()
marty-dekujeme, koukam, ze jste to stihli v tom unoru tak,tak
![]()
Márty - děkujem - neoficiálně jsme si jí vzali už před týdnem
![]()
Misurdo - zapoměla jsem reagovat na toho chlapa… já si myslím, že teď je drsňák, ale až budeme v porodnici, bude na tom hůř on než já. Vzal si jako pomoc mojí mamku jako podporu, kdyby to nezvládal. Ta řekla, že ona to nezvládne s ním a že si taky musí vzít podporu (kamarádku). Tak jsem se podívala na kamarádku a zeptala se, jestli potřebuje podporu
… ta je šikovná, ta to zvládne sama…
![]()
Jituš - díky, najím se (i když na to nemám ani pomyšlení, dneska jsem toho moc nesnědla) a jdu do vany…
nikol urcite chod do tej vane alebo sprchy
aspon uvidis co z toho vznikne
ja ked som mala tie kontrakcie po 5 minutach tak to bola este pohodicka, predychavat som zacala az to zaclo byt po tych 3min, to uz som mala co robit
drzim ti moc palce!!! ![]()
ty brdo inak ty tam budes mat so sebou celu gardu
![]()
ja uz mam malicku u seba, vyzera to tak ze zajtra pojdeme domov, tak sa idem na to vyspat. decka este raz drzte sa!!!!!
![]()
teda Nikol, držím palce, aby sprcha zabrala a měla jsi to brzy za sebou. Tak to budeš 6 v pořadí
. Hlavně žádný stres a manžílka při sobě. Čekáme na novinky.
K
Díky moc, jste zlatý.
Já v tom mám pěný zmatek. Jsem tak půl hoďky ze sprchy a kontrakce mám tak 10 - 15 min. A jsou kratší. Bříško zvrdne a bolest jde rovnou do zad a pak odezní. Tak za půl minutky… aúúúúúú. Dneska končím. Jak to půjde ozvu se. Pa pa pa
No Nikčo ty Ti teda dali, takže mimi bude mít jen jednou za 4roky narozky. Tomu už se nevyhneš, máš jasné porodní bolesti. Tak se drž a přeju snadný porod. pa D. ![]()
Ahoj holky, hlásím se stále z domova. Noc na prd, ale fakt jsem nečekala, že se vyspím. Kontrakce po 10-ti miutách (kolísá to, tak teď je to 7 - 8, před tím to bylo 11) a intenzivnější…
Myslím, že dokud to budou jen kontrakce, do porodnice mě budou tahat heverem
… Radši budu dýchat doma než jim tam vyšlapávat cestičku. Jak se znám, tak by mě to strachem přešlo…
Poslýčci už to být nemůžou že ne, když to hodně zlehka začalo včera ve čtyři???
Jinak přeju hezký den, konečně sem taky ranní ptáče ![]()
nikol-do porodnice by si mela jet, jakmile jsou kontrakce po peti minutach, takze to mas v podstate za par. drzim palce at ten zbytek je rychly. poslicci to urcite nejsou, podle vseho normalne rodis. tak si to nejak promysli, nevim jak daleko to mas do porodnice, aby si neporodila v aute.
![]()
tak už jedeme. Kontrakce po 8 min a hlenová zátka je taky pryč. Psát budu Petas. Pa pa