Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
364
29.2.08 08:06

Ahoj holky,
no co jsem se to dočetla !!!
Nikolko - drž se holka, myslím na Tebe a hrozně Ti držím palce. čekám na Tvou sms a hned to sem nahlásím!!!!

Holky jinak mě můžete psát i v noci… mě to nevadí…vždyť jsou to životní zvraty a nééé nějaké obyčejné keci v kleci !!!
Takže kdyby něco… sloužím ve dne a v noci !!!! :wink:
Dnes mi přijde kámoška s Davídkem na návštěvu kolem 9:00 hod. - tak se těším. :lol:
Nikolko ..... tak jsem napnutá jako kšandy !!!! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
29.2.08 08:52

Hezké ráno

Nikol drž se myslíme na tebe. Určitě to zvládneš. :wink: :wink: :wink:

Já frčím do nemocnice, ale pak se hned na vás podivám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
29.2.08 08:59

Ahoj holky,

tak se zase po pár dnech hlásím a píšu. Většinou stíhám jen číst, pak zase musím letět něco dělat nebo příjdou zákazníci, takže zapomenu, co jsem chtěla napsat. Teď je chvilka klidu, tak snad to zvládnu. Jinak se teda s tím psaním dost činíte. :wink: Ale jsem ráda, i když si to vůbec nemůžu zapamatovat, o čem už byla řeč.

Niky - držím palce, ať všechno probíhá v pořádku. Popravdě bych ale dneska rodit nechtěla - kvůli tomu datumu.

Já byla ve středu na kotrole a na monitoru a prý se ještě nic nechystá. Uzavřená a tuhý čípek, CS na 5. A výsledky krve prý takové, že bych mohla být těhotná klidně ještě rok. Takže vše v pořádku. Malý má 3,05Kg a klidně to může prý na 4kg vylézt. No hurá - už se těšim, jak budu tlačit takového tlusťocha. :wink:

Někteří známí, když mě neustále vidí v kanceláři za stolem a ví že mám za tři týdny termín, tak se diví, co tu pořád dělám a že bych snad měla ležet doma a být v klidu. Já jsem docela ráda, že se můžu hejbat, sice teda funim a hekám, když mě nikdo nevidí, ale pořád líp než ležet doma. Před pár týdnama jsem měla takovou menší krizi, jak se kamarádce narodilo to mimčo skoro o měsíc dřív, ale teď je fakt pohoda. A pravda je, že mě manžel tak pětkrát za den přemlouvá, ať už malýho vyprdnu, že už se na něj moc těší a že už chce ať ho máme doma.

Jo a včera jsem si říkala, že už se hlavně strašně těšim, až si po víc jak půl roce po porodu lehnu na břicho. Ani si to nedovedu už představit.

Teď asi vyrazím na nákup, dopoledne bude míň lidí a potřebuju nakoupit na víkend a hlavně ingredience na kynuté buchty. Včera ležely na talířku před starou Wágnerkou a Raisem ve Velmi křehkých vztazích, tak jsme na ně dostaly strašnou chuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
29.2.08 09:23

baro-ten muj se taky hrozne tesi, je to prijemny pocit :lol: :lol: :lol: jinak taky moc rada lezim na brise, ale pry at na to zapomenu, protoze nas budou bolet mlikarny :? :? nechci ti brat iluze, ale pro me to bylo taky zklamani. ale treba se to nejak bude dat. ja jdu na kontrolu dnes, tak jsem zvedava,jestli se neco hnulo. doufam, ze jo. sice mam termin az 12,ale to neni tatka doma. ten pristi tyden by byl idealni. jsem naivka, ze se mi to povede. nakonec budu dva tydny prenaset ani nemrknu…ach jo… taky by se mi libilo uz chovat. ale vsak se dockame :lol: :lol:

myslim na tu nikol jak ji to pokracuje, tak snad to bdue mit rychle za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
29.2.08 10:00

Ahoj holky,

tak koukam ze se to Niki rozjizdi :D drzim palce a preju at je to rychly

Petas ty jsi super Radar :)

Baro uplne te chapu, me taky nebavi byt doma, takze porad nekde litame (obrazne) :lol: a skoro vubec nejsme doma, dneska teda budu protoze ty moje vecny uprky maji za nasledek to ze je tu bordel uplne silenej, holt si s tim musim poradit, a jak koukam manza si me dneska doma pojistil tak ze zaparkoval sluzebni auto pred moji garaz, klice ma samo u sebe a jel svym autem :lol: me normalne zablokoval
Ti doktori koukam ti nedavaji zadnou nadeji na brzky porod :lol: :lol:
Jo a ty kynuty buchty zavidim, ty mi nejdou, kolace a tak to jo, ale jak to ma kynout … :?

Me je uplne jedno ze si nebudu moct lehnout uplne, staci jenom trochu na bricho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
29.2.08 10:32

Dobré dopoledne.
Nikol,tak držím palečky!!
Co se týče té domácí nudy,tak už jsem na tom tak,že i kdybych chtěla,tak mé tělo nedonutím někam vylézt ,nebo něco dělat.tudíž se doma nudím celkem dobrovolně :) Ale je pravda,že mamka mi zakázala už řídit auto a pojistila si to ještě u přítele,kterýmu řekla,abych v žádným případě nelezla za volant (a on samozřejmě budoucí tchýni poslouchat musí :D ).

A jak že je to s tím břichem??Sakriš,já se tak těšila,jak hned po porodu budu hezky usínat na bříšku a ono prd :(

No a jinak dnes první termín porodu a nic.A ani necítím,že by se něco blížilo.Myslím,že budu patřit taky mezi ty ,,nešťastné" co budou přenášet.Včera mi i doktor řekl že je čas (a při tom před 14ti dny jiný doktor hrozil,že brzy porodím)…Nu jo,kdo si počká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
29.2.08 11:03

Ahoj holky!
Jdu vás pozdravit(kdysi jsem s váma začínala) a koukám, že ač je ještě únor, tak jste se do toho už pustily.

Všem maminkám s prckama přeju klidné noci a hodně mlíčka a čekatelkám rychlé a nekomplikované porody!

No - a jdu se pochlubit(viz. metřík) - tentokrát už naostro!

Mějte se krásně §

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
29.2.08 11:05

Mischni: GRATULACE!!!!!!!! A ty se julco poradne drz!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
29.2.08 11:07

Ahoj holky,
moc gratuluji k miminkům a těm co to máte ještě před sebou přeji rychlé a pohodové porody :wink:
Anlea z února

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
29.2.08 12:45

Ahoj, holky,

tak jsem si pěkně početla, než jsem se dostala až sem :-)

Niki, moc držím palce a doufám, že všechno půjde (nebo šlo) hladce :-)

Holky, já jsem doma z kontroly. Musela jsem se vybrečet a uklidnit a teď se Vám ještě musím vykecat :-)

Každá s tím svým bříškem máme jiné trápení - mně dneska v Motole řekli, že malá je už moc velká a že bych neměla přenášet. Termín porodu mám 3.3. (v pondělí) a dneska bylo rozhodnuto, že v pondělí mám v 9,00 nastoupit na příjem na riziko a budou mi porod vyvolávat.
Nejhorší je, že nebrečím a nejsem na nervy kvůli této informaci jako takové, ale kvůli „továrnímu“ a neosobnímu přístupu v Motole. Dr. mi řekla během chvíle, že malá je normálně veliká, za chvíli, že je trošku větší a pak, že už je opravdu dost velká a měla bych nastoupit. Děloha se na porod zatím nechystá - nejsem otevřená, zatím všechno v klidu…
Co mě ale totálně štve - že používají kusé informace - dostavte se na vyvolání - co to ale znamená? Co to obnáší? Má to vliv na miminko? Proč a na co mi dělají odběry krve, moči atd.? Co bude obnášet celá procedura? Volala jsem svojí gynekoložce (je opravdu skvělá) a ta mi všechno vysvětlila. V pondělí ale bohužel nebudu nastupovat k ní a moje důvěra vůči Motolu se momentálně rovná nule. Slyšela jsem na ně jen ty nejlepší reference, ale jako hysterická těhule to prostě vidím jinak…

Tak díky za prostor k „vykecání se“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
29.2.08 13:03

Macka1: absolutně tě chápu.Bohužel se s touto neochotou cokoli vysvětlovat setkávám stále častěji.Znám to jak z vlastní zkušenosti,tak z okolí.Z jedné strany se dá pochopit,že těch těhulí je opravdu hodně a každé zvlášť to vysvětlovat je asi náročný (hlavně na čas),ale kurňa od toho tam snad jsou,aby to i vysvětlili.Já mám teda takový štěstí,že mám čísla na sestřičky z předporodního kurzu a od těch máme nakázáno volat kdykoli a vždy když si nebudem něčím jistý a je pravda že když jsem volala,tak absolutně ochotný,prostě super…Hlavně žádný nervy,třeba se to ještě přes víkend rozjede.Užívej si posledních dnů s bříškem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
29.2.08 13:25

Ahoj holky,
Nikol, tak teda držím všechny palce a pěsti a čekáme na sms.
Peťas, tobě veliké díky, ale i 02 by se před tvými službami mohlo stydět :lol:

Macko, nezoufej. To ti třeba jenom dneska tak připadalo. Uvidíš, že u porodu s tebou budou jednat jako s člověkem a ne jako s masem. Na KO je to vždycky jiné. Potom se ti prostě budou muset věnovat. A těš se, brzy budeš mít taky miminko a ne jenom veliké bříško.

Holky, hlásím se do klubu přenašeček. Termín podle UTZ 3.3. asi neklapne.

A co nějaké novinky od lost? nevíte někdo, jak na tom jsou? Taky už by mohla jít domů.

pa K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
29.2.08 13:41

Ahoj holky,
tak návštěva odešla před chvilkou. Byla jsem moc ráda, ale 3 a půl hodiny s 18 měsíčním raubířem je na mě v tomto stavu celkem dost. :roll:

Nikolko - myslím na Tebe !!! Snad už to má holka za sebou … docela to trvá !!!! Chudák … doufám, že jí nekuchli !!! :(

Macko - jen se vypovídej, mě to tady taky vždy pomůže!!! Budu Ti držet palce ať se to do pondělí rozjede samo !!! :wink: Snad budeš mít štěstí a neboj ať tak nebo tak dopadle to všechno OK !!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
29.2.08 14:01

Dala jsem nějaké foto do galérky!!!!
Konečně jsem se dočkala a máme už vše přichystáno!!!! HURÁ!!! :lol: :arrow: ¨Tatínek vyrobil vlastnoručně přebalovací pult …
tak to je u nás opravdu zázrak !!! :wink: Není totiž normálka moc zručný!! :D

Prosím, prosím, prosím … maminky …vím, že nevíte kam dříve skočit, ale žebrám o další foto vašich drobečků ( Davídkovo foto jsem dlouho neviděla). Moc se těším z Vašich fotek… všichni jsou totiž slaďounký !!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
29.2.08 14:45

Petas koukam ze tatka se vyved :lol: moc hezkej koutecek, ta bila kolibka je taky krasna

Macko to je v pohode, to je normalka v prazskych poradnach, to vubec neres
u porodu budes uz mit porodni asistentku a doktorku pro sebe, neotravenou stovkou tehotnych, to bude dobry. V podoli dokonce meli v poradne svlikarnu pro tri zensky najednou, takze zavolali tri, sli se svleknout, nejdriv jedna hup na kozu, moc a tak sup ven, dalsi … mno taky nic moc :lol: kdyz si vezmu ze se na tohle predstaveni cekalo ctyri hodiny, nevim jak je to tam teda ted ale myslim ze se zas tak moc nezmenilo.

Werco to je skoro spiknuti, jak to ze posloucha tchyni ?? :lol: :lol: :lol: ja si vozim v kufru tasku do porodnice, tak si rikam, ze kdyz to na me nahodou nekde prijde tak si tam aspon rovnou dojedu :lol:

Mishi gratuluju :srdce: a drzim palce

Kato jeste to nevzdavej treba to vyjde presne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí