Poradna duly
Jana Čurdová
anel-vanu zkusim. ted mi prijde, ze mi to spis ustoupilo, tak z toho asi nic nebude. radsi jsem u znamych posychrovala nocni odvoz, kdyby nahodou to bylo akutni, tak jsem v klidu. jinak mudr mimo jine rikal, ze to je v podstate ready, protoze jsem uz ani nic nepribrala. celkem mam navrch 13kg. to je standard,
jinak by nebylo spatne trochu posilit rady chlapecku
holcicky jsou silne v presile
![]()
Katko já přibrala nakonec 20 kg a ted mám navrch už jenom 3kg. Ale u mne to dělala ta voda. Poslední týden jsem přibrala 5 kg a to nebylo vůbec normální. Ale určitě se nemusíš bát, všechno pude brzo dolů.
Dnešní výsledky nedopadli podle očekávání, doktor mě poslal na další vyšetření ledvin. Tak jsem zvědavá. Musím jenom doufat.
Ty jo, Stejfi, tak ledviny nic moc.
Asi to chce trochu času, aby tělo stihlo zregenerovat, ale kdyby to bylo špatný, už to začnou řešit.
decka ja vobec nestiham reagovat
som si myslela jak budem dnes odpocivat a mali sme 2 navstevy
nastastie nie moc dlhe, ale aj tak je to trosku otrava
viem ze by chceli vsetci pomahat, ale myslim ze sa to aj tak musime naucit vsetko sami, tak naco nam budu ostatni asistovat ![]()
ja vobec neviem kolko mam kil
naposledy som sa vazila u lekara pred 3 tyzdnami , to som mala 80 a do porodu som urcite este nieco nabrala
a neviem kedy sa odvazim nabuduce, lebo neviem kedy pojdeme von
![]()
stejfo ja dufam, ze sa to s tymi tvojimi ledvinamy sa da este do poriadku
a nepovedali ti k tomu uz nic viac???
petas inak kraaaaaaaaasna izbicka
![]()
baby ked chcete tie pismenka zvecsit alebo dat inu farbu staci si oznacit to co chcete mat zvetsene a potom len vybrat tu velkost ![]()
Dobré ráno, tak jsme v březnu konečně. Já dnes musím do nemocnice-moje gyn.tam má službu, tak si mě chce zkontrolovat. Doufám, že se dostanu i zpět dom(nějak se ale 2krát necítím). Pak se přihlásím, co nového.
Misur-krásné přivítání od manžela, to bych též brala
. Ale nikde tam nevidím ty kytičky a duhu-se někam ztratily ![]()
Nikol takže přeju hodně štěstí a dravíčka oběma
. pa pa musím uklízet, včera jsme byli koupit kočárek-konečně ![]()
Mišurdo - s těmi návštěvami tě plně chápu. Já jsem razantně všech řekla, že si nepřeji týden po porodu, aby za náma někdo chodil, protože si to chci vychutnat vše s manželem sama. Pak ať klidně chodí. Možná je to ode mě sobecké, ale je to jen můj názor. A myslím si, že ani ta mamina po tom porodu ještě na tom není nijak zvlášť dobře psychicky a tak. Pomoc velmi ráda uvítám, ale musí to mít nějaké hranice
.
Anel -je to možné, že si udělám ke 30-tinám takový malý krásný růžový dáreček. Bylo by to fajn, ale pořád si říkám, že by tam ještě mohla pár dní vydržet.
Jituš- já jsem na tom byla podobně. Měla jsem ty bolesti od úterý. První po hodině, pak po půl, pak po 20min. a úplný útrum. Ve středu a ve čtvrtek to bylo jen dopoledne a včera jen krátce. Říkala jsem to doktorovi, ten říkal, že jsou to poslíčci na 100% a teď, že holt musím jen čekat, kdy to přijde. Říkal, že když už toho těhot. budu mít plné zuby, že mám začít skákat přes švihadlo nebo chodit do schodů
. Já se pomalu nemůžu hýbat a ještě někde skákat. S tou vanou mi řekl, že mi porod může vyvolat, ale taky zastavit, že to na každou těhuli působí jinak. Ale je prý dobré dát si dvojku červeného a pak si do té vany vlézt, to by mělo zabrat. Tak uvidíš, jak se budeš cítit, třeba to přijde samo a žádné praktiky nemusíš podstupovat.
Stejfi- panebože, ať ti to hlavně vše dobře dopadne nebo starat se o malou a ještě abys měla problémy sama se sebou, no dej pokoj. Tak držím pěstičky.
Dajmo - tak ať ti to dopadne dobře, třeba si tě tam už nechají. To nevím jestli bylo povzbuzující ![]()
Dobré víkendové ráno,
posílám obrovskou gratulaci Nikol a Terezce, ať se jim daří a jsou obě zdrávy.
Dneska je tu dost hnusný počasí, takže zase bude pěkně dlouhý mokrý víkend. Asi dám prádlo do pračky, zase jsem dostala od kamarádky další věcičky. Už toho mám tolik, že to v žádném případě ani nevynosíme. No a pak musim tak zase něco poklidit.
No snad bude pršet, aspoň toho mojeho přemluvim, že bychom mohly jet do Budějovic do kina a taky potřebujem ještě vybrat dlažbu na balkon. Ale musí pršet, protože jinak ho nikam nedostanu - dneska se chystal dodělávat čističku na jezírko a stavět nějakou kamennou zeď kolem toho. No ale na druhou stranu by aspoň udělal nějakou práci. Celý minulý víkend projezdil na motorce.
Tak pěkně píšte, ať mám potom co číst.
Zatim pa
Ahoj holky,
přeji krásnou sobotu. Misurdo - [barva=red]Vítej doma. Je dobře, že jste už všichni 3 pohromnadě!!!
[/barva] [barva=green]Stejfko - je mi to moc líto, ale snad se Ti to srovná !!! Myslím na Tebe a držím palce.[/barva] [barva=indigo]Jituš - myslím na Tebe … jak to pokračuje nebo nepokračuje ???? Doufám , že už máš svou polovičku doma … abys na to nebyla sama.
Drž se !!! [/barva]
tak se hlasim, ze nic, docela jsem se tesila
ale doktor rikal,ze fakt jeste nemusi byt nic. takze za tyden
![]()
poly-ty praktiky jeste necham byt, neprenasim,tak to necham prirode. ted jsem procitala jednu diskuzi o metodach jak porodit a vyslo z toho, ze si stejne mimi rekne samo a ze nic zarucenyho neni. tak to necham na nem a eventuelne v patek na panu Hamiltonovi
![]()
stejfo-to me mrzi, ze mas problemy se zdravim,ale to se upravi, neboj!! taky si myslim jako Katk, ze kdyby to nejak moc horelo,tak uz s tebou neco delaji. treba skoncis na neslany diete a bude to stacit
tady je dneska taky dost hnusne, v noci ficelo jako blazen. vecer jsme pozvany ke znamym, tak se docela tesim, je to prijemna zmena
Ahoj,
Misurdo - čučela jsem na foto na www.stránkách a musím zase říct … **NADHERA !!!!
Igor se teda snažil … tak kráásně vyzdobený byt a uklizeno a ještě květiny !!!! NO IDILKA !!! To jsem ráda … tak si to taky představuji, ale jsem u nás realista. ![]()
JInak se nahlašuji, že jedeme na návštěvu k babičce do Kdyně ( asi 120km) je to tak 6 km od Domažlic ( tam chci rodit) … takže trénik. jízda.
**
hezké sobotní ráno přeji.
Děvčata děkuji za povzbuzení, taky doufám, že to dobře dopadne. Musím věřit.
Jitko dočkáš se, neboj.
Misurdo máš pravdu, návštěvy po porodu jsou otravné. Člověk se musí trochu zotavit a ještě když máte nový prírustek, tak se musíte seznámit. a to je lepší osamotě.
tak nevim, jak je u vas, ale tady se utrhlo nebe a pada nam na hlavu, leje jako z konve, splicha na vsechny okny-jeste,ze jsem je nemyla!!!!!! a aby se to nepletlo, zacaly padat kroupy, to je ale humus!!! doufam, ze fakt nezacnu rodit, v tomhle jet, to je o h..u
misurdo-taky jsem mrkla na www stranky, uuuzasny fotky, fakt
budes mit hezkou pamatku
petas-ja jsem taky realista, vim, ze nas ma ten muj rad,ale na takovyhle veci on moc neni. treba prekvapi,ale spis ne. to jeho tatinek, ten kdyz prijede k nam na navstevu, tak mi vzdycky priveze kyticku-to je moc mily. ted jsem dostala orchidej a rikali jsme, ze by mohla vydrzet a z do porodu. to je ten druh,jak porad dokveta a vydrzi i mesic
Ahoj, holky,
ve tři mě probudila první kontrakce, mám je p 10 minutách, ale praskla mi voda, tak jedem!!! Drže mi palce!!!
macko supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!! drzte sa!!!!
![]()
ja som sa moc nevyspala, a teraz mi mala spi, tak idem dohanat. mrzi ma ze nestacim pisat, ani citat
![]()