Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@MiskaKosa píše:
Na kolik tohle všechno asi tak přijde? asi to nebude levná sranda… Aby se pak ty štěnda vyplatily víš?![]()
![]()
![]()
pochybuji, že chce připouštět jen kvůli lásce k psům a chovu…
Já Vám to řeknu asi takhle, kde kdo si myslí, že když dá 10tisíc za psa, že se mu to ze štěnat vrátí a trvá na tom. Moje 3 feny jsou importované, každá za 40000,–Kč a to bych stejné plemeno v ČR sehnala za 10-15 tisíc s tím, že sem si klidně mohla nechat po své první feně zadarmo, ale chtěla jsem pro chov něco udělat. jedna fena 1 vrh - pak kastrace, 2 fena už žádnej vrh kastrace. Když to děláte pořádně náklady mnohonásobně přerostou příjem!!! Takže já jsem opravdu proto důsledně zvážit zda chovat či ne. Joo, pokavad máe zájemců na 3 vrhy dopředu po své feně - tak to bych pak zvážila, ale za mě už by mě asi ani to nezlomilo.
@MiskaKosa píše:
To je se všema plemenama… ne jen jorci a labradoři…
Zrovna včera jsem narazila na tuhle čivavu: http://www.everythingrosie.com/. Byl u toho článek o genetice merle zbarvení, takže asi oběť neznalého křížení pro barvu. ![]()
@Litta píše:
Zrovna včera jsem narazila na tuhle čivavu: http://www.everythingrosie.com/. Byl u toho článek o genetice merle zbarvení, takže asi oběť neznalého křížení pro barvu.
Merle čivavy množáci množí schválně! Větší zisk za čivavu netradičního zbarvení
![]()
Tak já to tu opouštím děvčata, osvěta je hezká věc, ale výsledky tak malé
že se raději budu věnovat svým očekávaným dvojčátkům ![]()
@Litta jaj!
![]()
a pak k čemu je dobrý rodokmen…aby k něčemu takovýmu nedocházelo, aby se pářili jen psi, co se k sobě hodí…vždyť i naháči tam musí mít osrstěnou variantu…
@Honey Hooligan tak už máš natrénováno s pesanama, tak to ty dvojčata zmákneš levou zadní ![]()
edit-překlepy. Kdy už se naučím psát?
@krokodylek píše:
@Honey Hooligan tak už máš natrénováno s pesanama, tak to ty dvojčata zmákneš levou zadní
edit-překlepy. Kdy už se naučím psát?
No to nevím, miminka budou má premiéra ![]()
@Honey Hooligan ale jo, ono je to na začátku podobný-důsledná láskyplná výchova, mazlit, socializovat, krmit po 2 hodinách, venčit pravidelně, později i Fuj! nebo Nesmíš! a místo Ták je hodný! to bude něco podobného…
![]()
První dva roky žádný extra rozdíl
![]()
@krokodylek píše:
@Honey Hooligan ale jo, ono je to na začátku podobný-důsledná láskyplná výchova, mazlit, socializovat, krmit po 2 hodinách, venčit pravidelně, později i Fuj! nebo Nesmíš! a místo Ták je hodný! to bude něco podobného…![]()
První dva roky žádný extra rozdíl![]()
@Honey Hooligan píše:
Tak já to tu opouštím děvčata, osvěta je hezká věc, ale výsledky tak maléže se raději budu věnovat svým očekávaným dvojčátkům
Pozor, abyste ke druhému dostali rodný list. Slyšela jsem, že u nadpočetných vrhů (dvě a více) dostává jen první..
@kocandrle píše:
Pozor, abyste ke druhému dostali rodný list. Slyšela jsem, že u nadpočetných vrhů (dvě a více) dostává jen první..