Březí fena labradora

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17.9.13 15:11
@MiskaKosa píše:
Na kolik tohle všechno asi tak přijde? asi to nebude levná sranda… Aby se pak ty štěnda vyplatily víš? :zed: :zed: :zed: :pocitac: pochybuji, že chce připouštět jen kvůli lásce k psům a chovu…

Já Vám to řeknu asi takhle, kde kdo si myslí, že když dá 10tisíc za psa, že se mu to ze štěnat vrátí a trvá na tom. Moje 3 feny jsou importované, každá za 40000,–Kč a to bych stejné plemeno v ČR sehnala za 10-15 tisíc s tím, že sem si klidně mohla nechat po své první feně zadarmo, ale chtěla jsem pro chov něco udělat. jedna fena 1 vrh - pak kastrace, 2 fena už žádnej vrh kastrace. Když to děláte pořádně náklady mnohonásobně přerostou příjem!!! Takže já jsem opravdu proto důsledně zvážit zda chovat či ne. Joo, pokavad máe zájemců na 3 vrhy dopředu po své feně - tak to bych pak zvážila, ale za mě už by mě asi ani to nezlomilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
17.9.13 15:21
@MiskaKosa píše:
To je se všema plemenama… ne jen jorci a labradoři…

Zrovna včera jsem narazila na tuhle čivavu: http://www.everythingrosie.com/. Byl u toho článek o genetice merle zbarvení, takže asi oběť neznalého křížení pro barvu. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
17.9.13 15:25
@Litta píše:
Zrovna včera jsem narazila na tuhle čivavu: http://www.everythingrosie.com/. Byl u toho článek o genetice merle zbarvení, takže asi oběť neznalého křížení pro barvu. :(

Merle čivavy množáci množí schválně! Větší zisk za čivavu netradičního zbarvení :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.13 15:29

Tak já to tu opouštím děvčata, osvěta je hezká věc, ale výsledky tak malé :mrgreen: že se raději budu věnovat svým očekávaným dvojčátkům :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2846
17.9.13 15:30

@Litta jaj! :,( :cert:
a pak k čemu je dobrý rodokmen…aby k něčemu takovýmu nedocházelo, aby se pářili jen psi, co se k sobě hodí…vždyť i naháči tam musí mít osrstěnou variantu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2846
17.9.13 15:31

@Honey Hooligan tak už máš natrénováno s pesanama, tak to ty dvojčata zmákneš levou zadní :kytka:
edit-překlepy. Kdy už se naučím psát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.13 15:32
@krokodylek píše:
@Honey Hooligan tak už máš natrénováno s pesanama, tak to ty dvojčata zmákneš levou zadní :kytka:
edit-překlepy. Kdy už se naučím psát?

No to nevím, miminka budou má premiéra :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2846
17.9.13 15:35

@Honey Hooligan ale jo, ono je to na začátku podobný-důsledná láskyplná výchova, mazlit, socializovat, krmit po 2 hodinách, venčit pravidelně, později i Fuj! nebo Nesmíš! a místo Ták je hodný! to bude něco podobného… :mrgreen: ;)
První dva roky žádný extra rozdíl ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.13 16:40
@krokodylek píše:
@Honey Hooligan ale jo, ono je to na začátku podobný-důsledná láskyplná výchova, mazlit, socializovat, krmit po 2 hodinách, venčit pravidelně, později i Fuj! nebo Nesmíš! a místo Ták je hodný! to bude něco podobného… :mrgreen: ;)
První dva roky žádný extra rozdíl ;) :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocandrle
18.9.13 12:23
@Honey Hooligan píše:
Tak já to tu opouštím děvčata, osvěta je hezká věc, ale výsledky tak malé :mrgreen: že se raději budu věnovat svým očekávaným dvojčátkům :mavam:

Pozor, abyste ke druhému dostali rodný list. Slyšela jsem, že u nadpočetných vrhů (dvě a více) dostává jen první..

• Citovat
  • Upravit
18.9.13 17:18
@kocandrle píše:
Pozor, abyste ke druhému dostali rodný list. Slyšela jsem, že u nadpočetných vrhů (dvě a více) dostává jen první..
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný