Březňačky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
575
20.7.04 16:13

Ahoj holky,

Hajdulo - já jsem z Prahy 9 - Vysočan a pracuju na 6-ruzyně a na Letný jsem bydlela 23let :-)

Jinak co mě se týče tak je mi 23 za měsíc 24 a na miminko se hrozně těšíme po různých nechtěných komplikacích se nám to povedlo.

Je stejně krásný jak jsme toho plní co člověk by se stále ptal a ptal a chtěl by mít v tom bříšku kameru abychom to mohli všechno sledovat.

Holčiny já pádím domů. (jdu si zase prohlídnout těhotenský test a fotku z UTZ jestli to náhodou nezmizelo :-) )

Opatrujte se, opatrujte se a užívejte si.

Ahoj Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
20.7.04 16:16

Hajaja - já ti zase závidím tu průkazku :P :P :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
21.7.04 10:13

těhu

Ahoj holky, jsem 8tt, zatím bez problému, pár dní před otehotněním jsem byla na běžném vyšetření, bylo bez nálezu, posl. 3 dny se mi spustil výtok, hrozně moc, nažloutlý, bez zápachu, nestíhám si ani měnit slipové vložky.. Prý je v těhu výtok normální, ale nevím nevím.. Odpoledne jdu k Dr. tak budu klidnější.. Nemáte s tím zkušenosti?
Díky Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.7.04 10:22

Ahoj holky!
všem vám moc přeju krásné těhotenstvím, pokud už to máte potvrzené a pokud ne, určitě je to jen otázka pár dní!
Potřebovala bych poradit, protože jsem prostě nedočkavá. V úterý jsem byla u doktorky, jsem 50 den cyklu. Před 9 měsíci jsem přestala brát HA a od té doby byly cykly vždy tak 35-50 dní a myslím si že bez ovulace, protože jsem zkoušela ovu testy a skorio nikdy nic tam nebylo vidět (zabarvený proužek).
No a tak jsem se vydala k doktorce. Ta mi udělala ultrazvuk a byl tam vidět taková malinkatý černý flek, trochu připomínající fazolku. Řekla, že to může být velmi ranné těhotenství nebo nadcházející menstruace. (každopádně prý takto je vidět tekutina, tedy např tvořící se plodová voda)Podle četnosti tulení v poslední době by to vypadalo že jsem otěhotněla kolem 7 července, tudíž 36 den cyklu. Dělala jsem si včera test Clear Blue a je negativní. Dnes ráno jsem šla na krev, ale výsledek budu vědět v pondělí odpoledne. Tak vůbec nevím, jestli věřit ultrazvuku nebo testu, který jsem ale dělala 14 dní po pravděpodobném otěhotnění, tím pádem by to možná ještě nemuselo být znát. Ještě mi doktorka řekla, že děloha je vysoko ale v těhotenství bývý ještě výše.
Jak to asi vypadalo u vás, myslím ultrazvuk a kdy vám test potvrdil těhotenství?
Dějuju moc za odpověď, to nevědění je docela nanic. Jinak mě pobolívají prsa a mám pocit že jako každou chvíli už to dostanu, ale to jsem měla skoro každý měsíc.
Pa!
 Jana

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
21.7.04 10:44

Ahojky těhulky…vypadá to, že budu mít taky březňátko…v pondělí mi to bylo potvrzeno z krve, kdy hodnota HCG byla 185 jednotek…chtěla sem se vydát dneska na ultrazvuk, ale po přečtění pár vašich odkazů sem si to rači přeložila až na příští tejden, protože se bojím, že by tam stejně nebylo nic vidět a doktor by mě jenom vystrašil, že třeba moje těhu je jenom planej poplach nebo tak něco…podle poslední menstruace bych měla být ve 4. týdnu, ale podle tý hodnoty HCG si myslím, že tak někde na začátku 3. týdne…Jinak já su Brno - venkov a je mi 20. K příznakům…skoro po každým jídle mě pálí žáha, bolí mě bradavky a taky se zvětšili a pobolívá mě v podbříšku a mám větry :oops: …+ jsem hrozně unavená. To by bylo asi tak všechno. Všem vám přeju aby bylo všechno v pohodě a bříška se nám krásně kulatila Páá Linda

• Citovat
  • Upravit
575
21.7.04 11:43

Ahoj Jano,

chtěla jsem ti říct že mi připadá dost divné že tvoje doktorka nerozezná počínající menstruaci od plodového váčku.Mě tedy prvně vyšli pozitivní TT pak i z krve HCG a následně to potvrdil UTZ na kterým byla dutinka - plodový váček.

Nevím skus ještě TT myslím že by ti to už ukázal.

Hodně štěstí

Ahoj Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.7.04 12:01

Ahoj Peťo,
já k doktorce šla hlavně z důvodu nepravidelné MS, že by tam něco mohlo být mě ano nenapadlo.
Doktorka řekla že to spíše vypadá na začínající těhotenství, v opravdu ranném stádiu, proto mě taky poslala na krev, ale ty testy mi tím pádem vrtaj hlavou. Koupila jsem prý ten nejspolehlivější a taky nejdražší a nic
Když jsi byla na ultrazvuku, bylo něco v tom váčku vidět. U mě nic jen prostě černý flek bez čehokoli uvnitř.

Měj se a opatruj se!

jana

• Citovat
  • Upravit
575
21.7.04 13:32

No tak to teď přeji jen výsledky s pořádně tučným HCG !!!!!

Hodně štěstí

Ahojky

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1456
21.7.04 13:32

zacatek těhotenství

Ahoj holky, tak co je u vas noveho? Ja jsem taky z Prahy. Bydlim na 3 a pracuji v centru. Je mi taky 27 no skoro uz 28 :-))
O mimco jsme se snazili docela dlouho, asi 3/4 roku, ale myslim ze to bylo hlavne o psychice. Porad jsem se stresovala, ze to nepujde a ono to neslo, bala jsem se i kvuli tomu, ze mam slabou endometriozu. V cervnu jsme byli s pritelem obednani na vysetreni spermii, to me trochu uklidnilo a najednou jsem byla tehotna :-)

Pristi tyden jdu na ty prvni odbery, uz jste na nich nektera byla??
MOzna bych pak mohla dostat prukazku, uz se na ni tesim.
Dneska mi prvni den bylo po ranu dobre. Tak doufam, ze jste taky v poradku.

Tesim se na dalsi zpravy
Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.7.04 13:36

Ahoj holky!
Tak jsem dneska byla na ultrazvuku. Jsem v 9 tt. Termín mám 1.března. Už tam bylo vidět i srdíčko. Mám přijít zas za měsíc. Špatně mi bývá jen když cítím nějaký pachy pravda jednou jsem i zvracela. Doktor mi řekl že teď v létě nemám jíst žádný vitamínový preparáty že stačí jíst zeleninu a ovoce. Tak nevím. Jsem ráda že je Vás tu tolik co očekáváte v březnu. Přeji všem ať máme zdravé mimi a jen to nejlepší. Čau Helča

• Citovat
  • Upravit
7
21.7.04 14:12

Re: Zase o den dál...:)

Hajaja píše:Hajdulo - i když je to k neuvěření, samotný se mi to nechce chápat, povedlo se nám to napoprvý. Zrovna jak jsme plánovali, že začnem. Je to spíš zázrak, ale věděla jsem, že mám ovulaci - a zkrátka to vyšlo.Teď jen aby bylo vše ok!

A, vyborne, nejsem sama :) Nam se to taky povedlo hned prvni mesic, co jsme se rozhodli, a vubec jsem tomu nechtela verit. Na druhou stranu si porad rikam, ze v tom bude hacek, ze kdyz se nam to tak rychle povedlo, ze urcite prijdou nejaky komplikace. Ze to proste neni mozny, aby to vsechno vychazelo…
A k tomu ultrazvuku - mne ten „vnitrni“ delal pan doktor asi v 5 tydnu a uz tam bylo videt bit srdicko - bylo to uzasny a prekvapilo me, jak me to dojalo.
Lucka, 10tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.7.04 14:16

Ahoj!
Lucko, na odběrech jsem byla dnes, tedy jestli jsou to ty pravé odběry. protože se ještě neví, jestli těhotná jsem nebo ne. Každopádně v žádance bylo zaškrtnuto enokrinologie a jde vlastně o vyšetření hladiny hormonů, včetně těch prokazující těhotenství. Vzali mi do takové středně velké stříkačky krev a výsledek budu vědět příští týden.

Protože jsem jsem docela napnutá, tak jsem si předběžně na rodině vypočítala datum, dle předpokládaného početí na 30.3.2005, tak to bych k vám ještě patřila. V pátek udělaám kontrolní test, jestli už to bude jasné a dám vědět.
Mějte se všechny hezky a ať vás to parno moc nesužuje.

Jana

• Citovat
  • Upravit
145
21.7.04 15:22

Na co se spolehnout? UZ nebo krev?

Ahoj budoucí maminky spolutěhulky:)
Je to bezva, kolik nás tu už je:)

Jen při čtení příspěvku od Jany ve mně pořádně zatrnulo! 8O Taky se mi sice zdá divný, že by doktorka nepoznala těhotenství od nadcházející ms, ale co když je to možný?
Trochu mě tím vyděsila :cry: - co když se můj doktor spletl? Vím, zní to fakt šíleně a asi je to pěkná blbost, ale co kdyby?
Moje důkazy jsou 3 pozitivní TT, prohlídka od doktora (říkal, že vidí nepřímé známky těhotenství) a ultrazvuk. Ten ale dělal přes břicho, ne vnitřní. Krev mi sice brali, ale výsledky sdělí až při příští návštěvě! Byly to různé odběry na všechno možné, mj. na Toxoplazmózu.
Taky už mám průkazku, tak doufám, že by to nerisknul!
Na další prohlídku a zároveň UZ jdu až 17.8. a asi to nevydržím!
Samozřejmě ms nedošla a stále mám občas ty příznaky…

Zkrátka tak, jak to psala Petulinka: Holčiny já pádím domů. (jdu si zase prohlídnout těhotenský test a fotku z UTZ jestli to náhodou nezmizelo ) :)

Tak jo, snad je vše ok. Planý poplach. Cítím se s miminkem v bříšku totiž úžasně a jsem strašně šťastná :D

Mějte se báječně a zas někdy pa. Hajaja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.7.04 15:42

Hajajo,
tak to jsem vůbec nechtěla, takhle tě vystrašit!
U mě je to asi prostě nějak jinak, hlavně proto že test ukazuje negativni, ale ten černý flek jsem na UTZ viděla také. Možná že když takhle dlouho jsem to nedostala (50 dní) tak se tam takto tvoří tekutina, která pak s MS odejde, nebo je to tak brzo, že hodnoty z moče to ještě neukazují. Sama jsem z toho dost zmatená. Zkusím si zítra udělat další test.

Vždyť už máš i těhu průkazku!
Hodně štestíčka přeje
 Jana

• Citovat
  • Upravit
5102
22.7.04 08:41

ahoj holky,
Petulinko, kde na Letny jsi bydlela? Ja jsem jeste nedavno byla mimoprazska, ted s manzelem bydlime kousek od Stromovky. Pises, ze za mesic ti bude 24… to jsi srpnova, jako ja.. mne bude v srpnu 28.
Lucko-jak pises o ty psychice, to je presne muj pripad. Zacali jsme se snazit vloni v cervnu a ja hrozne moc chtela, aby se to povedlo hned. Kazdy mesic jsem se stresovala a samozrejme, ze to neslo. Rikala mi to i doktorka. Ted od cervence jsem mela zacit brat nejake prasky na podporeni ovulace, tak jsem se asi uklidnila a nakonec jsem ty prasky ani nezala brat. Budeme na tom dost stejne. Kde v centru pracujes?
Holky, na ten prvni UTZ jdu az 11.8., nemuzu to vydrzet, protoze jeste porad tomu moc neverim. Nic mi neni, neni mi spatne, neboli me prsa, jen mam nafoukle to bricho. Porad se modlim, aby to tak bylo, ale zaroven se bojim, ze to nevyjde.Uz chci v ruce drzet tu tehu prukazku.Jo, dneska jsem se vazila a uz jsem pribrala kilo. :)
Tak napiste novinky
pa Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí