Březňačky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2857
19.8.04 10:44

Ahojky.o))

ono je tady dost mrtvo nezdá se Vám?? - no je to z toho důvodu, že jsme se skoro všechny přestěhovaly do deníčku - najdete ho mezi těhulkovskejma deníčkama pod názvem Březňačky II - a novej bude už pod návzem Jarňulky.o)))

Tak když budete chtít, tak se přidejte.

Markéta 12+0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
19.8.04 14:31

Zdravím všechny. Můj termín je 9.3.2005. Minulý týden jsem byla na své první poradně a bylo to fajn. Vzali mi krev, vážili, měřili, ale při předcházející návštěvě mi dělali stěry a mám u děložního hrdla zánět. Tak mám nějaké čípky na noc. Jiné mi dát nemůže, protože jsem teprve v 11tt. Doufám, že to pomůže mě a neublíží broučkovi.
Jinak jsem toho strašně moc přečetla a nevím ,jak poznám, že mi tvrdne břicho. Jsem silnější postavy. Poradíte někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
19.8.04 19:31
MaKacka píše:
Ahoj Rito, no tak to ti držím palečky na svatbu, ať ti není špatně! No, panáka na kuráž si dát už nemůžeme :lol:
Taky jsi plánovala svatbu, těšila se a když jsi zjistila že čekáš mimi, tak se ti změnil žebříček hodnot a svatbu už tolik neřešíš?
Já se teď víc těším na mimíska než na tu svatbu!
Ale ono to teprve možná přijde. Máme to v sobotu 28.8. Snad nebude takový hic!Ahoj MaKačka :wink:

Přesně tak MaKačko,
mě to vůbec nenapadlo, když jsme svatbu plánovali, že budu těhotná. Teď ji chci mít hlavně za sebou. Ale na druhou stranu jsem ráda, že nám to tak vyšlo. Tak zítra jdu na to :roll: drž mi palce.
Jo a mě cola nepomáhá, právě naopak. Bohužel :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky