Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2264
27.6.07 08:30

Pavličko , my jeden fungl novej od Canpol máme doma, ale má taky tu zkosenou špičku, tak ten ti asi nepomůže. Ale dneska jedeme do města se 2 maminkama, tak se mrknu, jestli ho náhodou někde nezahlídnu. A co ta kytička, jak psala Zlatka, tu prý vezmou všechny děti :wink: Holky, ta moje cácorka je tááák upovídaná, klidně si povídá hodinku vkuse :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4115
27.6.07 08:34

Ogu ,tak s tvym jidelnickem bych umrela hlady. :-) Holky vy jste blazni s tim jidlem a dietama,teda jestli jeste kojite :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3233
27.6.07 08:42

Faničko - já kojím (teda přes láhev - krmím odstříkaným MM) a s tím jídlem jako Ogula bych rychle pošla, já jím dost ale zdravě, a váha nahoru nejde od porodu stagnuje, přibrala jsem 9kg a v porodce nechala 11kg, ale já jsem byla oplácanější už před těhu, tak by to chtělo tak ještě 6kg dolů, no uvidím a můj chlap je taky jako papír má o 12kg míň jak já !!!

Zatím, pádíme na nákup!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
27.6.07 08:56

Děvčátka , jste hodné s těma dudlíčkama, ale já už jsem dva vyhodila, kytičku od Boček a anatomický dudlík od MAM a další pokusy už nebudu dělat, on je mazanej a pozná, že mu cpu jinej…snad se mi konečně povede sem vložit tu fotku našeho, imageshack dneska nějak nefunguje:
""http://img157.imageshack.us/img157/4046/p1000619eh7.th.jpg:http://img157.imageshack.us/…19eh7.th.jpg /> ""http://img157.imageshack.us/img157/4425/p1000623do0.th.jpg:http://img157.imageshack.us/…23do0.th.jpg /> Jo a Mirda se dívá na Kouzelnou školku..
Padání vlasů : nemám - ťuky ťuk!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2210
27.6.07 09:06

Fani neboj držím s tebou basu co se jídla týká i když holky po včerejším obžerství jsem ráno z hrůzou stoupla na váhu a mám o 0,5kg méně :D :D no nechápu nicméně mě to těší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3960
27.6.07 09:09

Dobré ráno holky,tak my máme jít s Michou na procházku a malá si to klidně zalomí. Ona si každý den dělá úplně jiný a nový režim. Už nespíme celou noc,ale vstáváme ve 3 a pak v 7.A já jak jsem zvyklá vychrupávat celou noc a pak to ještě dospat do 9,tak chodím poslední dobou jak mátoha:-) Holky co vstávají v noci co dvě hoďky ať se na mě nezlobí :oops:
S dudlíčkama neporadím,Emička stále žádný nechce.
No,tak jsem to zakřikla, malá už je vzhůru,tak hurá do ulic!
""http://tac.families.com/ezb/892592.png:http://tac.families.com/ezb/892592.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
27.6.07 09:10

Tak čekám na pány dělníky, tedy mám aspoň chvíli času na kompl 8)
Ogu… no jo, to jsem ráda, že nejsem sama, akorát já teda vždycky běžím 4 patra s malou v náručí - nahoru by ona nešla ani náhodou :roll: No každopádně ty balíčky už musím tajit před manžou, jinak by ho šlehlo - on zkrátka nemá pochopení, co všechno ty děti musí mít :lol:
Pavličko… jakože tam má mamka pět výrazných čar? to jsem ještě neviděla.. no každopádně vás musím pobavit, jak jsem včera psala o těch čtyřčatech, tak se mi dnes v noci zdálo, že jsem těhotná a na ultrazvuku byly 4 slovy čtyři minimiminka - tak snad se sny neplní :! i když břicho na to mám :D
Důchod v 65… tak já myslela že už do práce nikdy nepůjdu, ale rodit do 65 teda asi nezvládnu :P
Olik… co dítě to zub, tak to já mám teda co dítě to půlka všech mých zubů - mám je totálně našrot :cry:
Sladký… no byla jsem taky jak ďábel, ale kvůli beďárům, který se mi v těhu udělaly a nemůžu se jich zbavit mám čokošku zakázanou a snažím se - protože vypadám jak po neštovicích - ta holka mi vzala všechno - zuby, krásnou pleť i půlku vlasů :evil: - ale já jí to přeju - co už já, že?
Fani… taky bych umřela hlady s nějakou dietou, jsem holt žravec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
27.6.07 09:13

No holky, vždyť já se k tomu postupnýmu ubírání papu taky dopracovávám už skoro 3 měsíce :evil: A mlíčko dávám přes falšku, stejně jako Růža, ale už pomalu končíme, UM začíná převládat a asi to už poznala i má kouzelná Medela, neb poslední dobou nějak divně vrčí :nevim:
Vlasy: no sem tam nějakej chlup vypadne, ale nic dramatickýho…
No můj chlap rozhodně jak papír není, má vždycky tak 2× tolik co já, takže teď mám tak 61,5 a on má opravdu 123 kg :-)
Alousku: Mates bude taky přinejmenším nějakej tiskovej mluvčí, už tady taky slušnou hodinku vykládá něco veledůležitýho zvířátkům na kolotoči
Monalisa: tak ten roztok se jmenuje SOLUTIO ALUMINI ACETICOTARTARICI - chutná to jak ředěnej ocet, takže nic moc, no pořád lepší, než tamten pálivej alkoholovej, každopádně Matesovi taky moc nechutná, teda nebrečí, když mu to mažu, ale strašně se u toho kření a slintá, jak je to kyselý. No dneska jsem mu to zas namazala genciálkou, tak uvidím, z jazýčku to má teda pryč, ale má to zevnitř na rtíkách, no takže zas vypadá jak upírek, hlavně, jak si teď rve do pusi ručičky, tak zas bude zamatlaný všechno. Každopádně sterilizuju jak blázen, hlavně dudlíky točím snad co dvě hodiny…to by bylo, abysme ten bílej srágor neporazili :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
27.6.07 09:17

Stazi: no tak to máme další společnou věc, protože já jsem v těhu vypadal jak těžkej puberťák, bohužel to chytly i záda a dekolt, vypadala jsem fakt otřesně, dneska už je to teda v poho, ale ty záda vypadají taky jak po neštovicích.
A zuby? no být středověk, tak mám zuby jak noty na buben a to ještě nějakej hóoodně děravej :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
27.6.07 09:19

ahoj holky,
tak jsme zpátky z odběru krve - chudinka moje malinká, to zas pro ni byl šílenej zážitek - nevím,jestli to ta sestra neuměla, ale nejdřív se jí pokoušela 5 minut vytlačit krev z paty a pak dalších 5 minut z palečku na ruce…celou tu dobu Bětka brečela, až se zajíkala…(bála jsem se, že začnu taky brečet, ale ustála jsem to) - hned, jak jsem ji položila do kočárku, tak usnula a spí doteď…
jinak reakce na očkování žádná!!!!! ..do 22 hod byla taková mrzutější, ale pak spala do 3hodin a vstávali jsme v 6,30 …
chtěla jsem jí za odměnu koupit nějaký pěkný hadřík tady u nás v sekáči, ale mají až od 10 hod, tak jí ho koupím odpoledne, až půjdeme z té rehabilitace - cvičení ji snad už bolet nebude!!

teda Ogulao závidím ti tvé hubnutí,..taky se snažím nějak kočírovat přísun jídla, ale stejně neodolám a občas si dám zákusek nebo večer u telky zobu tyčinky apod. .a furt jsem na těch 63-64kg ..ale jestli je to, jak píše Zlatka tak jsem v klidu a počkám si teda ještě pár měsíců…navíc všichni říkají, že až začne mimčo lozit, tak ta kila půjdou dolů samy, jak kolem něj budu běhat..tak uvidíme :oops: …mě se teda podařilo před 5 lety zhubnou 13 kg za měsíc, ale to bylo ze stresu po rozchodu s přítelem - to jsem moc nespala a místo jídla jsem hulila jedno cigáro za druhým a zapíjela to vínem…taky si říkám, že ještě nemůžu pořádně zhubnout, protože když mě přepadne chuť na cígo (a jako že ji mívám ještě dost často), tak jdu a zacpu si pusu nějakou dobrotou…

trpasličko ten Honzík je ale šikula!! Jsem zvědavá, kdy se takovou fotkou budeme moct pochlubit my :oops:

Pavličko taky se zkusím po tom vašem dudlíku juknout, ale protože bydlíme ve stejné čtvrti, tak myslím,že chodíme i do stejných obchodů…ale náhoda je blbec, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
27.6.07 09:27

Ogu… no ne že bych ti to přála, ale jsem ráda že v tom nejsem sama…ramena a záda - to už jsem ani nekomentovala - to je taky 100a1 dalmatinů - jak já se těším do plavek :roll: A ta doktorka řekla, že dokud kojím, tak se toho nezbavím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
27.6.07 09:29

Ogu díky za info..už to mám opsané na papíře a hned odpoledne to koupím a vyzkouším!!!!! a budu teda dudlíka sterilizovat častějc - já to dělám jednou denně, tak vyzkouším tvůj postup :wink:

beďary mi naopak zmizely!! Ale myslím, že je to tím, že jsem přestala kouřit - pleť se mi celkově hodně zlepšila, tak aspoň něco…a zuby ,přestože mám hrozný (už mám 6 umělejech a myslím jenom 4 zuby mám bez plomby), tak zatím držej ..ťuk, ťuk, ťuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
27.6.07 09:33

Ahoj holky,
hlásíme se jen v rychlosti, jdeme za chvilku se Staňulou na cvičení.

Jen jsem chtěla napsat Pavličce , že máme úplně stejný dudlík, mám se u nás po něm mrknout, jestli ho ještě budou mít??? Za chvilku půjdeme kolem té lékárny…

Ali a vzkaz pro tebe, můžeme i v pátek, měla přijít kamarádka, ale něco jí do toho vlezlo, tak budeme doma. ( v pátek by mi to i lépe vyhovovalo, ale záleží na vás) Rozmyslete si to s Elenkou a písni, ju???

Tak pááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
27.6.07 09:35

Dobré poledne všem!

Pavličko: od jaké firmy že je ten dudlík?

Trpasličko: cígo..jojo…já se držím,protože mám silnou motivaci - Jonáše.Přeci jen kojím a on by ten hnus pil…taková kravka nejsem…ALE! Přiznávám se bez mučení,že se těším,že si zapálím..pochopitelně,až nebudu kojit.Manžel taky přestal a hučí do mě, že už nezačnu..ale já se těším.. :oops: Vím,že je to hnus,jsem asi slaboch,ale to cígo ke kafi s kámoškou si dám…a budeme u toho mlet a krafat a ble,ble…

Holky,včera se nám s jonáškem podařilo spát do 9:51!!! Samozřejmě,že jsem od 20. hodiny kojila co 3 hodinky,ale probudila jsem se vyspalááááááááááááááááá,jak už dlouho ne.Paráda!!

Jo, ještě…něco o PLÍNKÁCH..Potkala jsem známou a ta mi říkala,že u nás v Rossmanu mají mít akci na plínky..ale že to není v letáku.Tak jsem tam šla a představte si, že jsem koupila Huggies 80ks za 179,– a ty Rossmaňácký (taky dobrý) 68ks za 139,–!!!Vzala jsem od každého jen jeden balík 4-9,větší byly vykoupený a já se nechtěla napakovat těma menšíma,protože jsme jak buřti a potřebovali bysme pomalu už větší velikost. Ale kup to byl dobrej,ne? Ty Huggies mají teď v akci v Hypernově za 299,–! Jinak stojí 359,– Takže jsem je měla o polovinu levnější…To se jen tak nepoštěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
27.6.07 09:40

Chtěla jsem napsat „dobré dopoledne..“ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie