Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1030
27.6.07 13:19

Pavličko mám koupeného dudlíka :P Je úplně stejný akorád svěle modrý, ale tak snad Mirunka ještě není tak šikovnej aby trval i na barvě, že??? :wink:
Pokud máš ještě zájem zítra posílám........jinak ho bude mít Staňula. Měli ještě poslední 3 tohoto typu.Tak písni.

Téda nám dneska z toho cvičení vyhládlo, jdeme papat. Pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
27.6.07 13:21

Nebo jestli chceš, tak ti dudlika ještě večer, až budeme doma bliknu, pro jistotu........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
27.6.07 13:28

jana32 - to me mrzi jestli ti to je lito, ale ja myslim opravdu ze to je v poho, UM je dneska na takove urovni ze se MM vyrovna :srdce:

jinak koukam teda jak puk kolik nas tu jeste je plne kojicich. stazi mam na to nazor momentalne jako ty, ty dva mesice to jeste vydrzim, a taky kojim po 2 hod.
ja se ptam proto ze mam prave pocit v posledni dobe ze mam bud slaby mlicko nebo je ho min, tak mozna ze zacnu prikrmovat. budu to pozorovat a uvidim. vlastne hlavne me k tem uvaham privedlo ze ma jonasek najednou posledni dva dny zelenou stolici a to pry je kdyz maji miminka hlad tak nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
27.6.07 13:38

zelená je když si berou víc předního mlíčka, Marge vydrž, mě taky přijde že ho mám míň holt ti naši chlapi to asi brzy všechnoooo vypijou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
27.6.07 13:54

Renčo , tisíceré díky :huban: , ale jdi na poštu, jak se Ti to hodí, on vydrží s tím vyžužlaným…já vás nemít!!!!
Růži , takže děkuji, aspoň máš o práci míň… Čekám na tu kamarádku a nejde a nejde…
Marge s tou zelenou stolicí je to pěkná hloupot, Mirda taky míval zelený hovínka a to se nacpal jak míchačka na beton!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
27.6.07 13:56

marge… podívej, jestli ti Jonášek přibírá jak má, tak to vůbec neřeš, netrap se tím. Zelený hovna měla Jituška celý první dva měsíce a to přibírala půl kila 14 dní, takže z hladu to rozhodně není - dokonce jsem to nesla mudrovi ke konzultaci a on se díval na tu zelenou plínku a říká - pěkný :lol:, v pořádku (že se vylučuje jakýsi prvek - no už nevím který to byl…). A od té doby to neřeším, míchaný vajíčka znám snad jeden týden, teď jsou takový nahnědlý podivně tekutý, ale jak říkám, přibíráme, nejsme nějak nešťastný, tak co že nemáme hovínka podle předpisů, ne?
adusum… no teda dík, já jsem sice z druhý strany Brna, ale to je fuk, mhd mi nedělá problém, tak to prober ze ségrou a pokud jí nebude vadit, že se holky zatím spolu nezabaví, tak klidně ať se mi ozve :)
Jo a holky co kojíte a dudlíkujete a čajíkujete… jak vám vzaly mimča flašku? bez problémů? nebo mělo nějaký problém s tvarem savičky? nebo máte stejný tvar dudlíku i savičky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3233
27.6.07 14:16

Pavličko tak, až ožužlá ten další tak víš že v MB je mají :D
Holky zatím pa, jdu se chystat na příchod návštěvy, zítra dopoledne jedu k mamče a do práce za kolegy tak toho moc nenakecejte ať to stihnu dočíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
27.6.07 14:17

dik za info a za podporu. ja to zkusim no a kdybych mela pocit ze ma hlad tak zacnu prikrmovat, nevidim to jako tragedii. akorat bych si delala starosti jak se snasi to mm s um. asi se mezitim musi delat nejake pauzy. celkove se tesim az budou prikrmy, az dam malymu vecer kasicku a poradne se prospime 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
27.6.07 14:24

Ahoj Holky

jak všechno stíháte, sotva že vás dočtu, a vy jestě sjíždíte všechny akce a MMB a mimičasáky atd..

Teploměr - máme obyč rychloběžku, takže nevím.

Marge - plně kojíme, čajík jsme začali davat v těch vedrech ale max 30 ml za den, víc jsem do něj nedostala a to ještě střikačkou, lahvičku mame avent dud. č. 1 a jen to tak žužlá a nic nenasaje, jinej jsem nezkoušela, dudliky mam různy a stejně žadnej nechce. Asi přejdem rovnou na lžičku, na jednu stranu taky dobrý. I když ruce si cucá bohužel čím dal víc.

Stazi - to jsem rada, máme totiž taky hnědy podivně tekutya pardon dámy celkem smradlavý. Je to tak poslední 3 tydny, jinak jsme měli mich. vajička. Dnes už jsem manzovi řekla at koupí banány, zkusím co to udělá, třeba to Honzíkovi pomůže. Přibírame dobře tak snad OK. Může to byt i tím čajem, dost barví.

Kouření - achjoo, taky mě ještě přepadne chuť, třeba když sedim na zhrádce. Ale mám to stejný jako Ogul, manža by mě přerazil.

Tak a Honzík je vzůru takže zase nic nestihnu, já nevim kdo tady uklidí a vytře a uvaří, fakt

:nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
27.6.07 14:35

Marge: takzvaná „hladová“ stolice je sice zelená, ale prý sytě, hodně zapáchá a miminko je evidentně nespokojený a pláče, což atlet určitě nespokojenej není :wink:
My jsme dokonce měli v porodce stoličku do oranžova a Mudra říkala, že se to vylučují nějaký soli či co, takže v poho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
27.6.07 14:36

cestmire tak to jonas nastesti v poslednich dnech pres den hodne spi. ale zase to je horsi v noci, minulou noc jsem ho uspavala po kojeni 2,5 hod :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
27.6.07 14:37

ugulaa - no smrdi nam to pekne :D ale syte zelena asi ne..takove khaki to je. no nebudu zabihat do podrobnosti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4115
27.6.07 14:52

Stazi ,flaska-prso,nebo prso-flasa, u nas bez problemu.Mame Avent,na mliko dudl c.2,na caj c.1,aby tolik nelemtala a pekne musela tahat. :)
Marge ,ja kojim a kdyz ma malo,nez si odbrkne,udelam UM a davam hned a dobry.To vypozorujes,jak mu to sedne nebo ne,ale ublizit mu to rozhodne nemuze,neboj. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4115
27.6.07 14:53

Kdo sem daval foto te bundicky Next z MMB,je mooooc pekna! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
27.6.07 15:02

marge My zatím stále jen kojíme. I když z toho 1 prsu teda jen odstřikuju a krmím lahvičkou, ale zatím SNAD stačí.. Čajík jsme zkoušeli - Maminčino pohlazení odmítala a Fenyklovej by jí chutnal, jenže mi přišlo, že po něm naopak (měl by spíš bříšku pomoct) měla betonový bříško.. Nebo to byla náhoda, nevím, ale od té doby ho nedávám!
pasení Naše aninka pase nejlíp, když se vzteká! To se pak celá prohne jak luk a to jí ta hlavička pěkně drží! :lol: Jinak jen tak občas.. Že by pokaždé, když jí dám na bříško, zvedla hlavičku, to teda ještě ne..
Je tu už někdo, komu mimi drží hlavičku pořád (že už se nemusí podpírat)?
(myslela jsem, že to přijde kolem 3.nměsíce..u nás zatím nic…tak onduju dál.. 8) )
zelená stolice Je prý opravdu hladová, ale my když jsme jí občas měli, tak říkal dr., že když krásně přibírala, tak je to ok!
Taky mám spíš strach, že malá kaká nějak často (4-5×/den) a má to spíš řídký.. Ale jak říká náš dr.-když přibírá, je vše ok.. Tak nevím..
Jee, nemáte někdo příbuzný s mimi v okolí Litoměřic, Lovosic??? Já tu taky nehci být sama!! Teda musím se přiznat, že u nás - dokonce ve vesnici! - je teď mamin docela dost, ale já nějak nejsem na to, abych někoho vyhledávala a „zkamaráďovala“ se (zas jsem vymyslela nový slovo.. :lol: ) Navíc kočárovat jezdím právě spíš do Litoměřic k mojí mamče..
Fanička dík za info.. Taky řeším, jak oddělit MM od UM (zatím teda ne, ale obávám se předem, že když mi dojde večer mlíčko, tak co pak?) Dobře že vím, že to tak neva, když jí „dosytím“ UM.. Zatím to teda nebylo třeba! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí