Poradna duly
Jana Čurdová
adusum: to máš svatou pravdu s těmi doktory…a docela mě to štve. Nedokáží pořádně správně poradit-jeden říká to a druhý tamto.http://sirmi.ic.cz/smajl/110.gif
noo tak to je teda dobrý s tou předkožkou, co teda dělat? přetahovat? holky já jsem asi mimo ale přetahovat jako kůžičku smerem dolů že jo?
Bože, to jsou zase romány na pokračování…
Opět to zkouším bez bonzbloku, tak zase půlku určitě zapomenu, ale začlu tím nejdůležitějším… Elenko vše nejlepší :srdce:
Pindík: ve vaně trošku přetahujeme, ale ono to nejde, spíš jen hejbeme kůžičkou…doktorka říkala nepřetahovat, ale fakt mám z okolí zkušenosti, že s tím pak byli akorát problémy
Studený ruce a nohy : máme taky, jak kdy…šahám na čumáček, ale ten má teplý, tak to neřeším…zima mu teda není Škytavka: každý den, nechám vyškytat, nic nepomáhá a on se u toho ještě směje, jak škytá
Kontrola u lékařky : od očkování jdeme přesně za měsíc…
Mono , nás strašili taky s Vojtovou metodou a doktorka říkala, že je to bolestivý, no tak to bylo něco pro mě…ubližovat malýmu…ze začátku dával hlavičku na jednu stranu, tak nás hned nahnali na neurologii a upravilo se to samo…jinak k tomu pasení, on taky ukázkově moc nepase a naše doktorka řekla, že má ještě dost času, že se to dneska moc přehání…prostě některým to trvá déle…já bych z toho nebyla nijak zoufalá…jina miminka se točí na bříško a náš Mirda určitě ještě dlouho nebude a doktorka říkala, že tak kolem pátýho měsíce to bude v pořádku…ale zkus fígl, jestli máte vanu, tak jí dej do vody na bříško, náš Mirda tohle miluje, plave si ve vaně a ví, že když mu spadne hlavička, že si namočí do vody a to nééé, takže drží hlavičku a chechtá se na celý kolo (dneska plavčili zase s naším plavčíkem - taťkou
)
Růžo , neboj určitě pak zneužijeme i Tebe…
Jinak jsem dneska koupila úplně prďácký trička a nádherný pyžamka - v cenové relaci kolem 70 Kč za kus (pochopitelně anglický sekáček).
Zlati , já jen hejbu, rozhodně nepřetahuju, páč jak jsem psala, tak to ani nejde..zatím to stačí…ale názory, jak vidíš, jsou každé z nás jiné..tak si vyber…jedině, že bysme hlasovali ![]()
noo já mu jen občas tu kužičku jakoby stáhnu dolů ale velmi opatrně a stejně ta kůže se skoro nehne, ale nechci to zanedbat, aby chudák pak neměl kvůli mě špatnej sex ![]()
Ahoj holky,
tak teda nestíhám dočítat
![]()
Olik11: Jak jsi odnaučovala paleček? My to budem asi potřebovat na prstíky. Usne bez nich je úplně výjimečně ![]()
Já mám 1 čárku a chci nejmíň 2 děti, tak snad je to jako ještě 1 ![]()
No - Andrejka se taky snaží dívat na televizi, ale dáváme jí tam radši zástěnu, ať není závislák. Já se přes den nedívám - stačí PC. Ale odpoledne to manža pouští.
Kapky zatím kapeme 1× denně Vigantol 1 kapka.
Pavlička: mě na bolesti břicha taky kontryhel pomáhal. Teď už mě většinou nebolí ![]()
Vlasy mi v těhotenství skoro nepadaly. Ještě mi v květnu kadeřnice řekla,že mi moc nepadají a pak to začalo ![]()
Andrejka se na bříško otáčela jen 3 dny za sebou a teď už zas nic
![]()
Váha: Já minulý týden trochu zhubla, poněvadž jsem měla průjem, tak jsem toho moc nejedla. Tak aspoň něco. Ale ještě pár kilo dolů potřebuju. Přibrala jsem 14 kg a dolů by to chtělo ještě asi 4. Jenže nejhorší je, že jsem hrozně tučná
![]()
Dneska jsem měla zas rozežráno.
Na nákupu jsem koupila sladké a pak snědla větrníka a dvě tyčinky ![]()
Micho: s tím kafem v konvici jsem se musela smát. Mě se to povedlo zas do velkýho hrnku, do kterýho si dělám čaj, tak jsem si to dolila jen do půlky ![]()
Holky, všimly jste si, už je založený březen 2008. To je neuvěřitelné, kam ten čas tak pospíchá. ![]()
AMALY - fór byl v tom, že jseem nijak neodnaučovala, prostě přestala úplně sama. Ale třeba jedna neteřinka si před spaním cucala prsty ještě v šesti. Na to nejspíš žádný recept neexistuje.
Moje postava je ouvej ouvej
. Mě se vždycky při kojení tak dobře hublo. A při Elišce jsem přibrala suma sumárum 3 kila a 8 nechala v porodnici. Jenže vždycky, když jsem kojit přestala, šla váha opět nahoru. Potřebovala bych pevnou vůli a silnou, velmi silnou motivaci.
Dneska toho mám už taky plný kecky. Utíkám chrupkat, dokud můžu.
DOBROU NOC VŠEM. ![]()
Ahoj ![]()
Právě jsem domutila manžela, aby mi vyndal vytištěný návod na zamykání diskuse z batohu na ntb
Včera na to zapomněl a odjel mi s ním zase do práce…
Tak se do toho zítra pustíme? ![]()
L.
holky nenechte mě za dveřima!!!!Prosím
![]()
My razíme do Olmika,jsedu na krev a ko štít. žl.
Telka-jojo,super věc,ale snažíme se pouštět až po 20 a to už spí
Pasení-paseme-nepaseme-dělává letadlo a až nemůže,tak tam na chvilu ruce šupne a zase lítá atd…
Kapičky-my kapeme Infadin 1×d a K vit 1×měs.
tak jdu budit a oblíkat.Chuděrka ![]()
Dobré ranko, já tu dneska moc nebudu, dopo jdu koupat Adámka a pak vařit a odpo jdem pro parfémky, , prosím Pavli mysli na mě a pošli mi pak SZ s instrukcema jak se připojit ![]()
Marge jak ldouho ti spí Jonášek v noci?
Pavluša už máš vybraný šaty a ták, já jsem děěsně zvědavej tvor co ![]()
Ahoj ahoj ahoj.
Teda holky vy jste mi dali.
Včera se vrátím od našich a nemůžu se sem dostat prostě se mi březen neotevřel.No já byla taková zmatená jestli je zamčeno nebo ne? No každopádně už tady jsem.
Zlati šaty vybraný samo nemám ale od včera mám zásnubní prstýnek.
MM my stále jen na něm o čajík až tak nestojíme, ale občas si cucneme.
Studený ruce a nohy máme skoro pořád
Škytání každou chvíli a vydrží dost dlouho a proč nevím.
Holky já se rozšoupla na MMB v úterý no děs.
Dneska jsem měla jít makat a Máca že bude hlídat malou.Tak jsem ji v půl sedmý nakrmila že jako na sedmou půjdu, ale on ještě vedle spí.No tak čekám až se vzbudí a mezitím mi možná usne Kájinka.
S tím pindíkem Zlati , si myslím, že to děláme obě stejně, to zatím stačí…
Já jsem se vám včera zapomněla pochlubit, že jsem měla úspěsný den v našem malém anglickém sekáčku, ale problém je ten, že se tam nedá s kočárkem, takže jsem šla s kamarádkou a já hlídali děti venku a ona nakupovala a pak já a mám tři úžasný trička, no jedno je spíš vršek od pyžámka s fotbalistama, ale ty trička, já totiž miluju na chlapech ty polo trička (takový ty s tím límečkem) - manžela bych dycky sežrala, jak mu to slušíííí a malej už má teď dvě, no to bude takovej fešák, že už abych si připravila brokovnici, až tu budeme mít davy ctitelek…
Včera jsem mu taky vysvětlovala, že musí pak vydělávat jako fotbalista nebo tenista dost peněz, aby jeho stará maminka nemusela v 65 letech těžce pracovat a mohla si jen užívat vnoučátek! Teď jsem o tom tak přemýšlela a říkám, si, že to druhý prostě musí být holka, páč kdyby to byl kluk, tak ti si pořizujou děti pozdě, tak to bych se toho taky nemusela dožít, no né??? // LESINO , děkujeme a čekáme na povel, kdy spustit akci „kulový blesk“!!! // Pavluško , vyfoť nám zásnubní prstýnek…to víš, zase já, koza zvědavá…jinak kamarádka si snubní kupovala na www.zasnubni-prsteny.cz a já už jsem to poslala i další kamarádce a ta je tam taky koupila a jsou nádherný…
Pavličko, není zač
Tentoktrát je veškeré zpoždění na mně ![]()
A to mi před chvílí zavolala bývalá majitelka našeho domečku, že dneska dorazí a bude ještě řešit připomínky ke kolaudaci se stavebním úřadem.. Moc se omlouvala, že nám to zapomněla dát vědět dopředu - takže se na to zamykání vrhneme po obědě, ju?
Teď se jdu vrhnout na debordelizaci domácnosti než přijedou ![]()
L.
jéé holky ty prstýnky jsou krásný, já občas jukám na šaty sem www.nevesta-svatby.cz tam jsem si je i půjčovala.............já bych se znova vdávala......
Dneska jsem si zkoušela svoje džínečky a zapnu je a spoustu jinýho oblečení
takže je mi divný že vážim tolik a mám velikost 42. to nechápu každopádně mám radost