Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9534
28.6.07 13:20

Hele Pavli ještě že těch županů losují tolik týdně a jestli ty ho vyhraješ a já ne no jen počkej zajíci. Hm to vy jdete spinkat s Mirdíkem co? Kája si tedkon trošku cucla a kdyby usnula tak si k ní aspon na chvilku taky lehnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
28.6.07 13:23

Renčo koukala jsem do galérky, moc vám to tam sluší a mě se moc líbí jak máš udělaný vlasy, tak jsem si tu fotku drze uložila a příští týden s ní poběžím ke kadeřnici :potlesk: Nemáš ještě nějakou? :lol: jsem drzá co, ne váže, mě se to hrozně líbí, i ten jemný melírek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
28.6.07 13:24

holky, díky za podporu!!!

a k zamčení této diskuse říkám ANO :P :roll: 8)

a teď se musí jít věnovat Tondovi - přišel nečekaně brzo z práce, ale vypadá to, že navečer tam bude muset jít znovu, takže si ho musím užít :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4078
28.6.07 13:27

ANO :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
28.6.07 13:35

Holky tohle je prý dobrá pomůcka při zvýšeném ublinkávání, aby to miminko nevdechlo, myslím, že to řešila Fanička, viď:
 http://www.aukro.cz/…y_sleep.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3798
28.6.07 13:39

Ano.
Doufám tedy,že mě vezmete sebou do zamčený :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
28.6.07 13:41

K zamčené diskusi bylo by lepší, aby tato zůstala tam kde je - jak jinak byste případně našly nové členky?
Zamčená by začala znovu od strany jedna.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3798
28.6.07 13:46

Tak já to asi spletla. Myslela jsem, že nechat tuhle a zamknout novou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
28.6.07 13:50

ahoj, jen krátce - mám uklízecí mánii… :wink:
takže já jsem pro něco tu ponechat pro veřejnost, neb stále doufám, že se najde nějaká Brňačka :! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
28.6.07 14:08

Čauky holky, tak pokud se můžu rozhodovat-bylo by super začít ze strany 1, že? Ale doufám, že se k vám dostanu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
28.6.07 14:40

Ahoj

Velkej šéf zakázal názory typu - je mi to jedno, ale i já jsem jeho zastáncem. I když taky bych byla ráda kdyby se ještě objevila nějaká mamina z okolí našeho bydliště. :-)
Nejde to udělat abysme byli zamčeny a případny zajemce o vstup byl vpuštěn? Asi blbost, co ? To to zamykání ztrácí smysl. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2210
28.6.07 14:49

ahoj holky tak já bych to zamkla a ted fičím k našim zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4115
28.6.07 14:57

Ja to nechapu,…Bud se zamkne a budeme tam jen my co jsme tady,nebo nezamknem,vpousteni,to vazne straci smysl,…Chapu to dobre?

Jedna vec je ta,ze se tu objevi „takove“ slecny nebo pani,co tu delaji to co delaji,coz by snad vsechny mely mit nejake vychovani a soudnost,…A to jsem to napsala slusne,…Ale bohuzel.

Na druhou stranu,na emimi jsme se vsechy pihlasily a akceptovaly to,ze to je otevrena diskuse,…Tudiz,ja osobne,co nechci,nepisu.Fotky,to same.Takze tak.

A ja si taky obcas ctu treba Unornatka a ony nas,…Preci jen je to skoro stejne datum,…A vubec ruzne,nejen stejny mesic,…

Takze,co chce vetsina,je mi to vazne asi jedno. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
28.6.07 15:04

Jé koukám že už máme vytvořený nový zamčený březen 2007

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
28.6.07 15:05

Ogu, tu fixační podložku nebo polštář máme, ze začátku jsem to používala…ale teď už né…to je dobrá věc, proti přetočení miminka…
Pavluš, těch županů losujou každý týden 100 ks, tak jsem zvědavá…
Renčo , konečně taky víme, jak vypadáš…nebo jsem si nevšimla dřív Tvé fotky? Každopádně už Mirda ví, od jaké krásné tetičky bude mít dudlíček až z daleké Moravy :lol:
Právě jsem vstala a můžu vám říct, že mi ta hodinka spándu bodla, jak psovi drbání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí