Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76
28.6.07 17:21

Jak to bude jen možné jdu do druhého…, ale ze zdravotních důvodů až za dva roky.....http://sirmi.ic.cz/smajl/72.gif /> Měla jsem 16-ti hodinový porod (od první kontrakce) a teda nebylo to nic příjemného, když jsem pak šla pod nůž…
Pokud bude další, tak zase císař.....http://sirmi.ic.cz/smajl/94.gif bojím, ale pro další moje zlatíčko vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
28.6.07 17:40

tak mamka vozí a já uklízím co jsem s Jíťou už nezvládla - teda ale takhle pořádně už jsem dlouho neuklízela a že je to i vidět :oops: No teď čekám až mi uschne podlaha…takže…můžu něco napsat :potlesk:
porod…já jsem z toho měla blbej pocit asi prvních 14 dní, než jsem přišla na to v čem je problém :idea: - sem si řekla že nebudu křičet jak kdejaká nějaká ženská v televizi, ale holt, jak se to natrhlo… no a to mi vlastně zkazilo celej dojem - taková blbost… takže teď už jsem s tím srovnaná a příště - budu řvát třeba celou dobu 8)
další těhotenství… taky už jsem psala, třebas hned, ale chci si Jitušku i to druhý užít, tak posečkám tak ještě rok a pak :arrow:
kadeřnice… jdu v pátek 13, tak snad to nedopadne katastrofou - no kdyžtak příjdu dohola, co už :pankac:
malování… holky je tu některá, která se vůbec nemaluje a nemá doma ani jedny stíny a řasenku :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
28.6.07 17:46

No Stazi, já jsem teda dřív nenamalovaná ani nešla vynést koš, na firemních akcích jsem vstávala o hodinu dřív, aby mě spolubydlící neviděla nenamalovanou (večer byli všichni v alkoholovém oparu, tak to si mě nepamatovala:-) teď na to trochu prdím, ale když jdu ven ve smyslu na procházku, do krámu a podobně, tak se namaluju pokaždý, nechci tady v okolí děsit lidi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
28.6.07 17:48

Tak já se musím přiznam.Řasenku a stíny sice vlastním, ale moc se nemaluji.Za prvý to neumím a za druhý bych tomu stejně moc nepomohla s tím mím ksichtem.Ale třeba moje segra ta snad nenamalovaná nevyjde nkam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
28.6.07 17:55

teda Ogu… asi bych měla jít do sebe - nikdy mě nenapadlo, že bych mohla někoho vyděsit a přitom to není rozhodně nereálný 8O
Pavlušo… já to taky neumím a taky si říkám lepší nezmalovaná koza, než koza co se namaluje a stejně jí to nepomůže :lol:
Vlastně jsem byla namalovaná akorát na svatbu a to ještě velice decentně od mé maminky, takže to skoro nebylo poznat. Jo svatební den byl snad jedinej, kdy jsem vypadala hezky :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
28.6.07 17:56

¨malování: já se malovala hodně a docela mi to šlo, používala jsem i korektor, make-up atd. No ale od porodu jsem se namalovala pořádně jen občas. Mám tmavé dlouhé řasy tak řasenku řešit nemusím a stíny? stačí ty vaky pod očima občas, ne? :-D
já mám spíš jinou úchylku - od přírody se mi vlní vlasy ale já to nesnáším, tak si je rovnám. Po každém mytí vysouším, mám Rowentu Lissimu, s tou to jde samo. S nenarovnanýma bych nevyšla ani na dvůr, jsem fakt úchyl, ale já je vlnité nenávidím. (slyším mamku: co by za to jiné daly… ano ano vím) Jen jak jsem jela rodit, tak jsem si s ebou do porodnice Lissimu nevzala. Ano, rodila jsem s vlnitýma vlsama. Možná proto to bylo tak dlouho :-D No ale v tý porodce mi to tak nějak nepřišlo, vypadala jsem hrozně i bez toho :-D
ale dneska jak jsme jeli na tu bráchovu slávu, tak jsem se namalovala. Kdybych nevypadala jak hroch, možná by mi to i slušelo… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
28.6.07 17:56

teda já jsem bez té Jitušky tak děsně rychlá, už mám skoro uklizeno, akorát pořád když něčím praštím tak se děsím že jsem ji vzbudila - vůbec nejsem zvyklá že tu není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
28.6.07 18:01

zuzi… gratuluju, taky mám to „štěstí“ že mám vlnité vlasy jako hrom a taky jsem na to patřičně pyšná :roll: Jenže já teda nemám sílu něco rovnat, trochu pomůže když si je po umytí vyfénuju a na:,–(ím čepicu tak na hodinku, ale stačí malé vlhko venku a… mé krásné kadeře jsou tu zpět a ještě roztřepané jak kdybych dostala 220 :P V porodnici jsem neměla fén ani myšlenky na vlasy, tak jsem tam chodila jak pudl. Ale zas svatební účes jsem měla kudrnatej jak ďábel :-) - s tím ulízlým drdolem jsem se necítila svá :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
28.6.07 18:01

tak sminky - kupuju si jich malo a snazim se pokud mozno kvalitni, rtenku pouzivam jen jeden odstin, takovou svetlejsi hnedou + konturku, pak ocni linky a rasenku. ale takhle se maluju jen kdyz nekam vyrazime, do restaurace apod. na nakup vezmu rtenku a konturku a casto ani to ne. a jinak kdyz vyrazime tak davam make-up
horsi je ze mi s vekem visi horni vicka, takze i kdyz si dam stiny, prakticky nejsou videt, za chvili mi horni vicka prekryjou oci asi :lol:

vlasy si zatim nebarvim, i kdyz mi na prave strane uz roste par sedivych, radsi si je vytrhavam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
28.6.07 18:03

marge… ty víčka mám taky - dar po mé babičce :roll:, no uklidňuju se tím že je má i Vašek Klaus, tak třeba to mají jen vyvolení, co? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
28.6.07 18:04

Ahoj

Pavlušo no jo, my holky jihočeský rodíme dobře, my jsme to měli sfouklý za 5 hod. Chtěla jsem holčičku, ale Honzík je tokový zlatičko, že klído druhyho taky kluka. Rok počkáme a pak to zkusíme.

Spaní - jedine ráno, to ještě H usne tak do 9, ale pak jen půl hodinovky a to se snažim něco udělat,zbytek času se mu musím věnovat.

Prstýnky - tak holky nám je odnesla velká voda v r 2002, brali jsme se měsíc po povodních. Letos to bude 5 let a nechám si je udělat k vyročí. Manžovi je to jedno, ale já už je chci. Zásnubní taky nemám to mě nejak nenapadlo, ale mám jeden prstynek slíbenej i za Honzíka. Tak se letos zozšoupnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
28.6.07 18:05

Porod versus další mimi: sice jsem si užila a vytrpěla svý, ale jsem :,-(omasochista a i kdyby to mělo bejt stejný, tak prostě chci tři děti!!!! Je vidět, že jsem to přežila jednou, přežiju i další…šla bych do toho hned, kdybysme měli větší byt! A hlavně výtah!!! Ale jak jsem psala, myslím, že za ty tři roky je to reálný…
Malování ksichtu: tak já se přiznávám, že jsem fiflena :pankac:
proč mi nejdou ty smajlíci z sirmi.cz???? Co je to zase za bordel?? …zkráka u mě doma v koupelně je to takový malý kosmetický salon, mám tři :-) různejch sarapatiček na ksicht, na tělo, na holení, parfémů - je to taková moje úchylka…maluju se furt, i když jdu do lesa na houby, na koupání mám vodoodolný líčení a tak…nevím, jestli to má nějakej účinek, ale dělám to pro svůj dobrý pocit, že jsem prostě něco pro sebe udělala…a když vlezu do drogerie např. JENOM pro toaletní papír, vždycky si odnesu nějakou důležitou věc, kterou NUTNĚ potřebuju!!!! :lol: :lol: :lol: .
Vlasy: Zuzi, fakt ta Lissima funguje? že bych si jí přála k vánocům??? Taky rovnám vlasy, ale žehličkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
28.6.07 18:11

Víčka - holky, dělaj plastiku, zdarma, na pojištovnu. Předepisuje to očař. Byla na tom moje kolegině a dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
28.6.07 18:11

stazi: ano, to znám. Spadne mlha a úplně cítím, jak se mi to vlní okolo ksichtu. No nejvíc mi vadí vlny na těch vlasech úplně vepředu, nejblíž k obličeji, já tomu říkám: „vlna z třicátých let“
Nejdřív jsem používala žehličku, ale to bylo - vstát o dvě hoďky dřív, nechat nahřt, pak hodinu žehlit a do školy jsem chodila s čepicí, aby se mi to nepokazilo. Pak přišel fén s hřebenem a nakonec moje Lissimička. Bez ní už ani ránu. Mamka se mi směje, že už bych mohla fakt dospět, nebo si ze mě Teri vezme jednou příklad a že by nerada, aby byla takhle praštěná :-D
tak jako Klaus, jo? Vyvolení? Téda děvčata… vy se máte. Já mám zase srostlý obočí, když si ho zapomenu vytrhat, tak jsem taky klub Vyvolených jako Brežněv? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
28.6.07 18:14

cestmír my se taky brali v r. 2002 a to 4.7. :-) na den nezávislosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí