Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
294
29.6.07 18:25

Tak koukám, že už jste se přestěhovaly. A na mě jste zapomněly? Nebo je to jinak? Bude se mi stýskat, ale všechno zlé je k něčemu dobré. Já si alespoň zase přečtu nějakou knížku, když nebudu věčně u počítače. Tak se mějte krásně, ať vám miminka krásně rostou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3798
29.6.07 20:34

Olik11, já tu taky zůstala. :cry: Budu ráda, když budeš chodit aspoň sem. Aspoň tu nebudu sama :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
29.6.07 20:39

holky ja sem k vam taky budu chodit, jestli chcete :) jsem typicka zenska, nevadi mi delat dve veci najednou. nekdy i tri, nebo 4. :D

upozornuju ze zitra je uplnek. bacha na urazy, vsechno bude padat z rukou, a emoce se priostri.

slysim atleta jak se rozciluje, budu muset k nemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
29.6.07 21:06

Tak to tu budeme vážně jenom tři? Ke všemu nejsem moc velký pisálek, hlavně časově to není to co bych si představovala.

MARGE - u nás se emoce přiostřily už dneska. Jestli to bude zítra ještě víc, tak vážně nevím :nevim:

Vážně nevím, jestli jsem tak náročná, když bych si ráda taky splnila nějaké své sny, nebo se ze mě můj chlap snaží udělat poslušnou loutku. A taky bych potřebovala, aby mu někdo vysvětlil, že s takhle malým miminkem nemůžeme jet nikam k rovníku. Jenže to se nepovedlo ani doktorce. :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
29.6.07 21:15

Ahoj holky

jak to, že vas to nepustilo dál, já PC teda vůbec nerozumim.

Chlapy jsou hrozný a nejhorší je, holky, že to bude čím dál horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
29.6.07 21:57

cestmire nestras. jak horsi jako? :o myslis senilitu? no je fakt ze nekdy mam dojem ze mam doma mimina dve

oliku neboj nebudeme tu jen tri, urcite se najdou dalsi breznatka ktery pribydou, chce to trpelivost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4115
29.6.07 22:18

Jsem tu! :wink: Nestiham nic docitat,balim na svatbu,spime tam,ted jsem strihala manzu a jdu do vany a spat,..Rano dobalime,jsem zvedava jak to Anny zvladne.Tak krasny vikend,papa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
29.6.07 22:34

Já PC taky vůbec nerozumím, mám co dělat tady s tím. Ale protože mi to po otevření zamčené diskuse oznámilo, že je to jen pro členy, tak jsem pochopila, že nejsem mezi vyvolenými. :(

Tak jsem konečně dožehlila a povlékla postele. A mám umytá okna, hurá. :D :D

Zítra přijedou přitelovy rodiče a budou tady až do úterka. Mají to přece jenom trochu z ruky, tak přijedou vždycky na několik dní. Žádně konflikty s nimi nemám, ale přece jenom mám ráda svůj klid. :roll:

Pusinka mi spinká, ostatní zlatíčka už taky. A já to dneska zalomím taky asi dřív. Vzhledem k tomu, že nás teď čekají trochu hektické dny, může se stát, že se tu ukážu maximálně chvíli navečer, a možná ani to ne. Uvidím jak to půjde.

Dobrou noc maminy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
30.6.07 06:52

Milá Amaly, milý Olíku11, včera mi nešel navečer signál na net :evil: , tak už jsem nemohla reagovat a napsat, fakt nám není 15let, jak napsala Fanicka a nebudeme se tu prát jak děti na písečku, takže si zabalte svejch pět švestek :lol: :lol: :lol: a přijďte k nám…už tady snad nikdo nezůstal, né? Myslím z aktivních členů??? 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
30.6.07 09:14

no, tomu rikam slovo führera :potlesk: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
1.7.07 23:17

Čauky hoky, člověk tady pár dní není a vy se stačíte přestěhovat????? Kam jste zmizely???? Nemám sílu dočítat, tak doufám, že se tu někdo staví a nasměruje mě 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
25.7.07 10:23

Ahojte holky

Snad vam nebude vadit kdyz se k vam pripojim zpatky :-) chodila jsem na jinou diskuzi.. ale prakticky jsem zacinala tady na Emimi v Breznatkach 2007.. pak jsme se s holkama presunuli na jiny server… ale me se styska :lol: Tak co vemete me zpatky? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
4.8.07 10:42

pardon, ze vam sem lezu holciny, koupite nekdo tri baliky huggies premium 3, 5-9kg, uz jsme z nich vyrostly. dam slevu 10% na balik. kdyztak mi pisnete SZ, dekuju, dovezu kamkoliv po praze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lau
248
23.8.07 03:19

Koukám, že je tu mrtvo, prázdno.

Pročítala jsem diskuzi jen trochu zpět, ale nějak jsem nepřišla na to, proč jste to tu opustily. Tak bych se ráda zeptala, co se stalo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
23.8.07 15:36

lau Byla tu celkově na emiminu jistá aféra, kde někteří účastníci pročítali diskuze a pak na jiných ostatní pomlouvali.. Někdy to bylo asi dost ostré..já bohužel nemám moc času pročítat i jiné diskuze, tak moc podrobností neznám.. :-) Proto jsme se např. my rozhodly nechat se „zamknout“..Je to i lepší, že se člověk nebojí něco napsat..aby se to pak někde nerozebíralo atd…
Původně jsme chtěly jen úzký kruh těch „členek“, které spolu opravdu už od začátku i rodily, ale nakonec jsme přibraly i některé „později došlé“.. :-) Koukám, že Tys tu dlouho nebyla?? Ale před porodem ještě ano nebo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí