Poradna duly
Jana Čurdová
Tak koukám, že už jste se přestěhovaly. A na mě jste zapomněly? Nebo je to jinak? Bude se mi stýskat, ale všechno zlé je k něčemu dobré. Já si alespoň zase přečtu nějakou knížku, když nebudu věčně u počítače. Tak se mějte krásně, ať vám miminka krásně rostou.
Olik11, já tu taky zůstala.
Budu ráda, když budeš chodit aspoň sem. Aspoň tu nebudu sama ![]()
holky ja sem k vam taky budu chodit, jestli chcete
jsem typicka zenska, nevadi mi delat dve veci najednou. nekdy i tri, nebo 4. ![]()
upozornuju ze zitra je uplnek. bacha na urazy, vsechno bude padat z rukou, a emoce se priostri.
slysim atleta jak se rozciluje, budu muset k nemu
Tak to tu budeme vážně jenom tři? Ke všemu nejsem moc velký pisálek, hlavně časově to není to co bych si představovala.
MARGE - u nás se emoce přiostřily už dneska. Jestli to bude zítra ještě víc, tak vážně nevím ![]()
Vážně nevím, jestli jsem tak náročná, když bych si ráda taky splnila nějaké své sny, nebo se ze mě můj chlap snaží udělat poslušnou loutku. A taky bych potřebovala, aby mu někdo vysvětlil, že s takhle malým miminkem nemůžeme jet nikam k rovníku. Jenže to se nepovedlo ani doktorce. ![]()
Ahoj holky
jak to, že vas to nepustilo dál, já PC teda vůbec nerozumim.
Chlapy jsou hrozný a nejhorší je, holky, že to bude čím dál horší.
cestmire nestras. jak horsi jako?
myslis senilitu? no je fakt ze nekdy mam dojem ze mam doma mimina dve
oliku neboj nebudeme tu jen tri, urcite se najdou dalsi breznatka ktery pribydou, chce to trpelivost.
Jsem tu!
Nestiham nic docitat,balim na svatbu,spime tam,ted jsem strihala manzu a jdu do vany a spat,..Rano dobalime,jsem zvedava jak to Anny zvladne.Tak krasny vikend,papa ![]()
Já PC taky vůbec nerozumím, mám co dělat tady s tím. Ale protože mi to po otevření zamčené diskuse oznámilo, že je to jen pro členy, tak jsem pochopila, že nejsem mezi vyvolenými. ![]()
Tak jsem konečně dožehlila a povlékla postele. A mám umytá okna, hurá.
![]()
Zítra přijedou přitelovy rodiče a budou tady až do úterka. Mají to přece jenom trochu z ruky, tak přijedou vždycky na několik dní. Žádně konflikty s nimi nemám, ale přece jenom mám ráda svůj klid. ![]()
Pusinka mi spinká, ostatní zlatíčka už taky. A já to dneska zalomím taky asi dřív. Vzhledem k tomu, že nás teď čekají trochu hektické dny, může se stát, že se tu ukážu maximálně chvíli navečer, a možná ani to ne. Uvidím jak to půjde.
Dobrou noc maminy ![]()
Milá Amaly, milý Olíku11, včera mi nešel navečer signál na net
, tak už jsem nemohla reagovat a napsat, fakt nám není 15let, jak napsala Fanicka a nebudeme se tu prát jak děti na písečku, takže si zabalte svejch pět švestek
a přijďte k nám…už tady snad nikdo nezůstal, né? Myslím z aktivních členů???
Čauky hoky, člověk tady pár dní není a vy se stačíte přestěhovat????? Kam jste zmizely???? Nemám sílu dočítat, tak doufám, že se tu někdo staví a nasměruje mě ![]()
Ahojte holky
Snad vam nebude vadit kdyz se k vam pripojim zpatky
chodila jsem na jinou diskuzi.. ale prakticky jsem zacinala tady na Emimi v Breznatkach 2007.. pak jsme se s holkama presunuli na jiny server… ale me se styska
Tak co vemete me zpatky? ![]()
pardon, ze vam sem lezu holciny, koupite nekdo tri baliky huggies premium 3, 5-9kg, uz jsme z nich vyrostly. dam slevu 10% na balik. kdyztak mi pisnete SZ, dekuju, dovezu kamkoliv po praze
Koukám, že je tu mrtvo, prázdno.
Pročítala jsem diskuzi jen trochu zpět, ale nějak jsem nepřišla na to, proč jste to tu opustily. Tak bych se ráda zeptala, co se stalo???
lau Byla tu celkově na emiminu jistá aféra, kde někteří účastníci pročítali diskuze a pak na jiných ostatní pomlouvali.. Někdy to bylo asi dost ostré..já bohužel nemám moc času pročítat i jiné diskuze, tak moc podrobností neznám..
Proto jsme se např. my rozhodly nechat se „zamknout“..Je to i lepší, že se člověk nebojí něco napsat..aby se to pak někde nerozebíralo atd…
Původně jsme chtěly jen úzký kruh těch „členek“, které spolu opravdu už od začátku i rodily, ale nakonec jsme přibraly i některé „později došlé“..
Koukám, že Tys tu dlouho nebyla?? Ale před porodem ještě ano nebo?