Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1210
28.6.07 15:05

holky a ano co? zamknout i tuhle?

ja jsem spis proto zamknout i tuhle puvodni

jinak nic nepisu, nemam cas, atlet je neklidny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
28.6.07 15:08

žádnou paniku prosím…do nových březňátek se nedostane zatím nikdo, tedy ani já…tak kliiiid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
28.6.07 15:08

Teda Pavli ty sis fakt schrupla jo závidím. Jo psala jsem ti sms. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
28.6.07 15:15

no schrupla, padala jsem na hubičku :o , jak jsem byla tak brzo na nákupech… a jsem pěkně vytočená, měly mi přijet nezávisle na sobě dvě kamarádky (teď odpoledne, víceméně proto jsem šla taky tak brzo ven, pro kafíčko, dortíčky…a tak) a je čtvrt na 4 a ani jedna se mi neozvala??? Takže dortíčky sežeru všechny sama :twisted: , nebo přijeďte některá na oříškovou a čokoládovou roládu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
28.6.07 15:16

Pavli sedám na koště a letím :-) právě jsem udělala meltu tak ji přibalím do termosky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
28.6.07 15:18

ale pozor, máme normální střechu, tak musíš přistát na chodníku :lol: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
28.6.07 15:34

A komín ten nemáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4115
28.6.07 16:01

Tak ta kamaradka co ji jedem v sobotu na svatbu je tehotna! :potlesk: :potlesk: :potlesk: 5.tyden :) :) :) Chteli a zadarilo se,… :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
28.6.07 16:04

ahojte baby,
takže nejdřív ANO (no už to bude rok, co jsem to samé říkala manželovi, tak abych si pocvičila)
jsem dneska totálně groggy. Rézi mě vzbudila ve 3 ráno a chtěla si povídat. V 8 jsme jeli na bráchovo předávání výučních listů, pak slavnostní oběd a teď si asi schrupneme obě.
MonaLisa, Lenul a jjiné, co se trápí pomalejším pokrokem svých dětí: Teri taky někdy nechce pást, jak kdy, no. Nejdřív jsem z toho byla zoufalá, ale teď už se jen snažím jí motivovat. třeba před ní pověsím hračku - hooodně barevnou, aby na ni viděla jen když pase. Tak se chvíli snaží. MYslím, že každé mimi má opravdu svůj rytmus.
Pavli: já bych jela hned, ale mám to stále kapánek z ruky, škoda :-( já jsem teď do příští středy slaměná vdova tak je mi tak nějak smutno bez toho našeho taťuldy, i když mě občas zlobí, nemůžu bez něj být. Jé chytla mě melancholická… :roll: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
28.6.07 16:06

Faničko tak to bude mít přelom února března viď, ty jo já už začínám přemýšlet. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
28.6.07 16:12

Komín určitě máme, Pavluš :lol: …tak já budu čekat…ale káfičku už popíjím bez Tebe a místo mlíčka tam mám slitej Sunar :lol: , tuhle mi ségra řekla, že je to hnus, že by se poblila…my zase zvedla mandle, tak jsem jí oznámila, jak to může říct, že je to ňamka…no nedovedu si představit, až bude mít svoje děti…jestli bude blejt (pardon) ze všeho…
Zuzi, já budu slaměná vdova o víkendu a pak od příštího týdne od středy až do neděle (manžílek jede makat na chatu), takže…to taky nevím, co budu dělat…
Holky, chci se zeptat, jestli jste si některá nenechala dělat ** fotoknihu ve ** Fotolab u? Mě to nějak láká…teda zatím né, ale jako vánoční dárek pro babičky a dědečky se mi to jeví, jako krásný dárek…více na www.fotolab.cz - prostě z vašich fotek vyrobí knihu na křídovým papíru (nebo prostě takovým lesklým)…
Jo a psala Lesina, že je nějakej technickej problém…takže vydržte…jsme v pořadí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
28.6.07 16:22

pavluso: ŽE BY JEŠTĚ KLOUČKA DO PÁRU?
Holky moje ségra má dvě holčičky od sebe 14 měsíců a je to mazec! Samozřejmě se to dá udělat, co taky, jsou to děti a ty se vychovávají láskou, stejně ji obdivuji. Ale! Já prohlížím těhulovské diskuse a já bych snad do toho zase šla. Stýská se mi po bříšku (ne po tom balvanu od 36tt, dky jsem si nemohla ani sednout, ani lehnout, ale to, co jsem hladila) a taky bych zase brala to sledování vývoje malinkého človíčka, i to těšení. A samozřejmě bych strašně chtěla chlapečka… já chci Šimonka, moc moc moc!!!
ale: ten porod ve mě ještě dřímá, takže min.rok pauza. POřád se ještě bojím. Ale pravda je, že ta nechuť k dalšímu těhu ve mě zůstane po porodu mnohem déle.
Pavli: jo to znám, takový „mateřský“typy. Já taky nemohla vidět, jak ségra dělá různé takové věci a teď mi to přijde normální. Třeba taky dospěje, neboj… ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
28.6.07 16:23

zuzu: když už mluvíš, že tatínek někdy zlobí…já jsem zrovna dneska nas…á jako..http://sirmi.ic.cz/smajl/114.gif /> Ten chlap mě tak vytočil a to jen tím, že mi nedal zprávu kde je. Holky nejsem stíhačka, ale potřebuji mít nějakou jistotu, že je v pořádku!!!
Byl na noční a příde si frajer až ve dvanáct…http://sirmi.ic.cz/smajl/195.gif /> Ani písmenko, že se někde zdrží a to mi udělal poprvé…není to jeho zvykem!!!

Ještě teď to ve mě vře.. Teď si klidně spí a za chvilku zase do práce… Musím si večer otevřít lahvinku…nějak se to asi ve mě vyhrotilo, když mě to tak se..ehttp://sirmi.ic.cz/smajl/169.gif!! Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu až se ucho utrhne nebudu s ním komunikovat-chlap jeden škaredej!!!

Nejraději bych ho http://sirmi.ic.cz/smajl/133.gif totiž domů jak http://sirmi.ic.cz/smajl/107.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
28.6.07 16:29

trpaslicka: no jo, no, chlapi. Když je nechceš pomilovat, většinou je chceš přetrhnout. Tak to u nás platí 100%. Když je tady, tak si kolikrát říkám, že bych si potřebovala trochu bez něj vydechnout, ale jak odjíždí, už se mi tlačí slzičky do očí, no nejsem já trubka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
28.6.07 16:35

Pavli díky za info :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie