Poradna duly
Jana Čurdová
![]()
Tak se mi zacala Anny budit v noci na jedno kojeni,uz nespi celou noc. ![]()
Ja vcera taky zkousela vsechny kalhoty.Do dvou jsem se narvala,ty mi byly pred tehu hooodne volne. ![]()
Taky jsem zjistila,ze kdyz kojim,musim mit jednobarevny tricko,proste bez niceho,bez nasivky,napisu,…Protoze Anny to pozoruje a hraje si s tim,jezdi po tom rucickou,…
Jako zrovna ted
,misto toho aby jedla-potrebuju jit nakoupit a na postu,…
ahoj holky
tak malá se dneska vzbudila v pět asi do půl sedmé šermovala v posteli pak pak začla kvučet tak jsem ji vzala k sobě a ještě jsme do půl 9 schrupli no a ted když jsem ji přebalovala tak zrovna v momentě kdy jsem vytáhla plínu tak se jak počůrala tak pokejdila ![]()
elenko tak teda ještě jednou vše http://www.sirmi.ic.cz/smajl/325.gif a pěkně si u maminky vyplakej nějaký http://www.sirmi.ic.cz/smajl/305.gif /> já jdu dneska na kosmetiku tak už se těším, holky ale řeknu vám z té svatbu začínám být kapánek nervózní já ještě nikdy nebyla bez malé celý den ale zas na druhou stranu se těším s manžellem jsem od narození malé nikde nebyli sami tak snad to prcka zvládne a bude se jí u babi líbit, zítra tak bude na zkoušku spát se mnou abych viděla jak spinká v cizí posteli, holky já kvůli malé aj u tchýně budu dobrovolně spát to je mazec, ale je fakt že tchánovci jsou moc fajn no a manža? ten bude s tím kamarádem zapíjet svobodu ![]()
pěkné dopoledne etetičky,
my máme od včerejška nějaké spavé období - Bětka spala od 20 do 24, pak chtěla najíst až ve 4,30 a to je obvykle čas, kdy vstává, ale dneska si v postýlce chvíli povídala a pak to ještě zalomila a vstávali jsme až v 7,15h
dneska máme jít poprvé na tu Vojtovku, tak uvidíme -jestli bude moc brečet, tak to asi ještě s dr. prokonzultuju…
Zlatko gratulace k návratu k původnímu oblečení ![]()
zásnubní prsten mám od Kudláčkové a snubáky jsme kupovali tady
http://www.snubniprsteny-lr.cz/kontakt.php
vybírali jsme hlavně podle toho, jak vypadaly na Tondovi a nakonec jsme vybrali tydle:
http://www.snubniprsteny-lr.cz/…FULL/016.jpg
..Tondovi slušel,poctivě ho nosil, ale po 3 měsících ho cestou v tramvaji ztratil
..nejdřív jsem byla hrozně naštvaná, ale před lety se mi něco podobného stalo taky, takže jsem věděla, že nemá smysl být na něj naštvaná - řekli jsme si, že si nechá udělat novej…ale zatím jsme se k tomu ještě nedokopali.....
studené ruce míváme teĎ hodně často, ale dr. tvrdí, že to jsou koncové body a ty mohou být studené a pokud nemá studený i nos, tak je vše v poho
škytavku máme taky velmi často..ale Bětku to nijak netrápí, někdy se při ní i směje ![]()
tak a jdu uklízet, dokud Bet zase spí…a večer mě čeká hora žehlení ![]()
Čaute ženský!
Tak dneska bude ta divoká akce koukám ![]()
Jak říká Lesina, já jsem teď debordelizovala domácnost, převlíkla nám postel a vůůbec dělala spoustu záživných činností jako je například vytírání čůránek po mojí zřejmě mentálně postižený kočce ![]()
Já jsem se zas rozjela na Aukru, Mates má krásnej hrací overálek od Schiessera, my tuhle německou značku máme moc rádi, dělají fakt kvalitní balvněný věci, k tomu nádherný kapasáče a kouzelnej svetřík na zip
Poštačka měla special tašku jenom pro nás ![]()
a hurááá narvala jsem se do jedněch kalhot, co jsem si teda kupovala asi ve 4 měsíci
, no ale pokrok, z velikosti 42 jsem na 38 a dneska váha ukázala 61kg rovných, no tak hlavně vydržet…
A spaní…děs, mates včera usnul po papu v 19,00, takže šel na prasáka, probudil se teda ve 02,00, pak v 05,00 a pak po mě chtěl něco manžel
takže mám připravený sirky, abych vůbec dneska viděla na cestu do krámu
![]()
Snubák: Manželovi už je tak 2 roky malý, já ho musela sundat v těhu, jak jsem byla tlustá a oteklá a teď ho tam ne a ne narvat, no, tak jsem asi tlustá pořád
Aspoň se můžu tvářit svobodně, že jo, no i když fakt, že před sebou tlačím kočárek..... ![]()
No já ho teda od rána mám na prstě ale drahá polovička se na něj ani nekoukla
No nic prdíme s Kájou na něj.Stejně dneska už zase odjel do práce dřív a má tam být až na 12 a včera se vrátil v deset večer a má tam být do osmi.Takže jsem s ním skoro nemluvila.Ráno když se vyhrabal z pelechu tak jsem šla pracovat a on byl naštvanej asi, protože mu beruška nespinkala a on se jí zřejmě musel věnovat.
ahojky
tak atlet me nechal jeste trochu prispat si do 10 h, broucek muj hodnej
zlati on spi vetsinou dlouho vecer, tak dejme tomu od 21hod do 1 hod v noci. a to je prave ten problem ze ja v tu dobu vetsinou nejdu spat, bud je neco v TV na co se chci divat, i kdyz to malokdy (ehm, nemecke televize - NO COMMENT) nebo musim jeste neco delat a tak. no a pak spi uz po dvouhodinovkach. takze ja kdyz jdu spat po pulnoci, tak se pak budim v pul treti, pak kolem pul sesty (pul hodky je vzdy vzhuru) a potom prave vetsinou uz neusne, ale nekdy jo, broucek muj, jako dneska jak me nechal jeste vytuhnout v sest a pak jeste jednou v pul devaty
jana 32 no jasne ze jdes s nama, teda predpokladam ![]()
pavluso jak probehlo predani zasnubniho prstynku jestli se nam s tim chces sverit? ![]()
pavlicko me se zase malej strasne libi v takovym tricku se skejtackym motivem co mame od svagra po jeho bratranci. ja ho v tom vyfotim a hodim do galerky dneska nebo zitra. vypada tak desne smrncovne v tom ![]()
micho chlapi se stejne zenej JENOM kvuli zapijeni svobody
rudi snubak nenosi, protoze mu je maly. ja ho v tehotenstvi taky prestala nosit, protoze mi natekaly prsty, ale ted uz zase jo. koukam ogulaa ze tys to mela podobne
ogulaa vis co ja si myslim ze budete muset kvuli te jedne kocce sundat ten vrsek ze zachoda. ![]()
Ahojte, tak jsem vás konečně dočetla. ![]()
My taky plně kojíme. Dr. nám říkala, ať zkusím dávat vodu po lžičkách. Jenže Andrejka se při tom zakuckávala. A pak stejně za pár minut řev, že chce jíst. Tak mě manža přemluvil, ať zkusíme koupit flašku. NO - tak ji máme (Avent č.1). Ale Andrejka z toho neumí pít. Já si říkala, že třeba nesaje, že jí ta voda nechutná, tak jsem jí do toho odstříkala trochu mlíka. Ale nic
Už jednu chvíli jedla cca po třech hodinách. V noci spí většinou celou noc - tj. cca od 20 do 5. Ale teď jí někdy po hodině, někdy po těch třech, někdy po dvou ![]()
Micho - pěkná bundička.
Monalisa - držíme pěstičky na tu Vojtovku. Jo - a krásný snubáky. Mě se teda naše líbily víc, když jsme je vybírali. Doma už tolik ne. NO - třeba je časem změníme.
S těma předkožkama je to těžký. NO - potěš koště, jestli to bude příště kluk. Jakože bych ho ale chtěla. ![]()
Marge dal mi penízky at si ho koupím podle svého, teda požádal mě o ruku s přáním k narozkám a zásnubák prý mám k nim, a včera když jsem mu volala tak mu říkám že jsem si ho koupila to nic. Dostala jsem ho v kytce tak jsem mu tu kyti dala večer před pc, ale nic no tak jsem si ráno pprstýnek vzala na ruku.No prostě romantika jak p*ase.
pavlusa - no hele ale stejne uz to predtim byl na jeho pomery vykon ne?
on se postupne zlepsi
Ahoj holky,
tak dneska jsem teda drsně vytuhla se Staňoušem, v 7 hodin jsem ho kojila a oba jsme u toho tak tvrdě usnuli
Nooo probudila jsem se celá otlačená se slinou u pusy v 10:30 !!! Staňula ještě tvrdě chrupkal do 11!!! Ale to je asi i tím počasím, je tu pod mrakem a chvilkama prší, asi nás to udolalo, ten pocit vyspání, no paráda.
Včera měla naše firma akci, hrál se volejbal, byla jsem tam za náhradníka, naštěstí mě nepotřebovali, měla jsem hrůzu z toho, že než ten svůj rosol rozhýbu, tak jim celou hru zkazím. Ale dopadlo to dobře, pokeceli jsme s kolegama, Staňula ten tam šel z ruky do ruky a vyloženě se mu to asi líbilo, protože byl upovídanej ![]()
Monalisa toho cvičení se neboj, to bude v pohodě.Ten náš malej se u toho směje a naopak se mu to líbí.My jsme tam teda začli chodit hlavně proto, protože už pásl koničky ve dvou měsících a tak celkově byl nějakej urychlenej a dr. říkala, že by bylo potřeba, aby jsme tu jeho energii nějak usměrnili, ale nás to moc baví...........tak neboj to zvládnete ![]()
Ali tak zítra Vás se Staníčkem budeme čekat.Kdyžtak napiš, v kolik hodin by jste tak dojeli, aby jsme náhodou neusnuli tak jak dneska ![]()
Pavličko a Zlati taky s pindíkem jen tak ve vaně hýbeme, ale nestahujeme.....dr. říkala,že je na to ještě brzo, tak nevím ![]()
Tak já už jsem asi v půl devátý
musela na nákup, lednička prázdná a hlavně mi došla káva
…a vzhledem k tomu, že mi ještě zbyly „socka šeky“
- opět moje nové slovo označující stravenky, tak jsem šla pěknou štreku do Alberta, páč kolem mě je sice berou v takovejch malejch potravinách, ale je to tam nehorázně drahý!!! A jak sem tak ušla asi 2 km, tak jsme si pak musela prostě koupit Margot (pochopitelně tu největší a sežrala jsem jí na posezení) a pak ještě mě čekalo Tesco, v Albertovi neměli mojí kávičku - Nescafé - pošlu sms kod, třeba vyhraju ten župan z reklamy
.
Renčo , no ona by ta kůžička na pindíkovi ani přetáhnout určitě nešla, ale zahejbání nemůže být na škodu…rozhodně jim neubližujeme, neboj..
Mirda byl na procházce borec, spinkal, smál se a tak..a vydržel krásně až domů se zesrat
jak amina…tak jsem byla ráda, že nekakal cestou..jemu to sice nevadí, ale já bych byla celá nesvá, že musí být v hovínkách
R-e-n-č-o ani nevíš, jak moc jsi mě potěšila…já jsem z těch všech článků a diskusí původně pochopila, že při té Vojtovce všechny mimča pláčou a že je to pro ně nepříjemné…ale pokud se u toho Standík směje a baví ho to, tak to snad nebude tak hrozné…Bětka se teda u cvičení na kyčle taky směje…ale od včerejška ji musíme nosit „na tygříka“,což jsme nikdy nedělali a musím teda říct, že je Bet děsně mrzutá, vůbec se jí to nelíbí…a tu její oblíbenou polohu, kdy ji nosíme tak, že jakože sedí, máme zakázanou…no, v 17 hod jdeme poprvé cvičit, tak uvidím, co to s ní udělá…
Monaliso , já bych to jednoznačně ODMÍTLA!!!!! Vždyť jsem psala, že naše beruška je taky líná a trvalo jí, než začala pást a tak. Doktorka byla v pohodě a my taky a najednou jí to šlo samo od sebe! Žádný rehabilitace a bolestivý cvičení!!! Každý dítě má přece svoje tempo! Až na to bude zralý, tak to bude dělat samo od sebe. To si teda myslím já.
A dečku na kyčle máme taky a je fakt že dost omezuje v pohybu. Přes den jí ji moc nedávám. To se přiznám. Protože mi jí je líto. Ale v noci jo.
Pavli: taky Mirdovi nevadí, že je pokajděnej? Mates tady úplně řval jak blázen na zvířátka na kolotoči, chechtal se u toho, já jdu kolem něj a takovej puch, no tak ho jdu přebalit a měl to až na zádech a bylo mu to šuma fuk. A když se počůrá, tak by v tom byl taky celej den, maximálně začne škytat, nebo se trošku vrtí, ale jinak mu to vůůbec nevadí - je to moje prasátko http://www.sirmi.ic.cz/smajl/590.gif