Poradna duly
Jana Čurdová
Tak dneska " krtkuju " ja,… ![]()
Kathe ,Anny drzi hlavicku uz sam,nevim jak dlouho,abych nematla,si nepamatuju.
A kakame taky casto,pak nema mit opruzenou prdku a kor kdyz nekakame,tak s kazdym prdnutim ma ukaklo mezi pulkama.
To je rozbor.
A ridky michany vejce,nekdy dost ridky.
![]()
tak my jsme zpátky z města…pěkně jsme se prošly a hezky utrácely…Máme tu jeden luxusní sekáč, holky, tam mají tak nádherný věci, takže jsem neodolala a koupila Elence krásný, červený župánek s hvězdička na plavání a hnědé lacláčky
Sobě jsem pak nadělila botičky a tričenko ![]()
Reni , ten pátek by byl asi lepší i pro nás ![]()
Tak jsem zase mimo - co je krtkování?
Mám par dotazů holky ![]()
Máme skoro pořád studený ručičky i nohy. Mudra říkala, že ještě nemaj vymakanou termoregulaci, ale Honzík má nožky jak led.
Maminky chlapečků děláte něco s pindíkama?
Kdy jdete na další kontroly? Nas si dr objednala zase až za měsíc. To nevydržim, určo pofrčim za 14 dní aspon zvážit.
Mají vaše mimi škytavku? Honzík stále a třeba čtvrt hodiny.
Říkanky - neznáte nějaky stránky aby tam byly říkanky s ukazováním. Tady jsem nic moc nenašla?
A ještě prosím nějaky stránky s vývojem nebo rozvojem mimi, co bych mohla už s Honzíkem dělat?
Děkujeme, služebníček, ruce líbám.
![]()
hoolky teda tady se kecá… ![]()
já už ani nevím, co se kdo na co ptal.
Marge: souhlasím s holkama - zelená stolice není hladová v 99%, taky se mi zdá, že mám večer mléka míň, tak jsem začla přikrmovat svým mateřským odstříkaným mlékem. Piju kójo čaj a meltu po litrech ale těžko říct, zda to zabírá.
Stazi: Dudlíky máme Avent, 1 na čaj(aby si potahala), na mlíko MAM Ultivent s průtokem 2. Bere i flašku i prso. Naštěstí ![]()
Kakání: my kakáme málo, jen 1× za týden, někdy i za 14 dní, ale pak je toho hromada. Barva hnědozlatá, konzistence občas velmi tuhá, až jí musím pomoci rourkou. Ale jen krajně, aby si nezvykla nebo jí to nebolelo nějak,.
Hlavičku držíme, koníčky se snažíme, ale přetáčet nebo chytat do sedu to si rozhodně rozhodne madam sama. Lenuli: gratulujeme k úspěchu.
MMB apod - no pošťačka má taky radost. Nákupy po netu, to je věc. Tuhle jsem vyplenila sekáč s věcma pro mimi že jim zůstaly poloprázdný regály
![]()
Oslavencům vše nej a Elence k 4 měsíčninám - to to letí, co…
![]()
plínky: nasyslila jsem v Tetě i Tescu tak snad to nějakou dobu vydrží. Ale chci zkusit ty Happy Baby z Hypernovy, prý jsou heboučké.
To je asi tak všechno, snad jsem na nic nezapomněla. Doufám, že nenapíšete zase 10 stran ![]()
jo marge: manža není Slovák, on je zčásti Němec, zčásti Čech a zčásti Polák. Takový mix ![]()
Ahojky holky,
tak jsem tady jen na skok. Před chvílí jsme se vrátili z města a když se kolem sebe podívám, tak mě jímá hrůza. Ale práce mi neuteče, stejně ji za mě nikdo neudělá. Tedy snad jen skorotchýně. Ta přijede jednou za měsíc na několik dní a pořád by mi chtěla s něčím pomáhat. Minule mi umyla i okna. Tentokrát si je raději umyju než přijede.
Můj miláček jel dneska do Klatov, tak jsme se s Ketynkou svezly s ním. Jenže jsem zjistila, že nemáme žádnou bundičku a v mikině v klokance jí bude zima. Tak jsme naklusaly do prvního krámu a jednu hned koupily. Značková sice není, ale slaďoučká ano. A taky jsem konečně koupila znovu čepičku, kterou jsme nedávno ztratili. Lépe řečeno, ztratili jsme kus kočáru a ta čepička byla zrovna tam. Prostě jsme tak šikovně přivázali kočár na zahrádku auta, že nám vložená taška ulítla. Vzteky jsem neviděla.
Samozřejmě jsme ji už nenašli.
MM versus UM tak padesát na padesát. Nejdřív nakojím a potom dokrmím flaškou. Máme NUK. Hrozně jsem se bála, aby mě nezačala úplně odmítat, jenže vůbec nepřibírala, tak se nedalo nic jiného dělat. A opravdu mi připadá. že jí flaška vyhovuje víc. Ode mě už moc netahá, spíš dumlá a mlíčko se ztrácí. Dost mě to mrzí. Za prvé na to nejsem zvyklá, obě starší děti byly kojené celkem dlouho. A za druhé, je to pohodlí, nemuset nic připravovat, jen vytáhnout prso.
cestmir krtkování znamená že zalezlá dom (jako krtek, ten taky nevylézá ![]()
Já málem zapomněla, ELENKO, VŠECHNO NEJ.. NEJ..
Ani mi nemluvte o tom, jak to hrozně utíká.
Tak, už je po mě sháňka, musím běžet. Zatím pa pa
jejda alousku, vse nejlepsi elence k ctyrmesicninam!!
ja koukam vzdy do te tabulky, a jeste jsem si rikala, ted bude mit narozky az ogulin matysek, a nenapadlo me ze by mohl byt nekdo uz o kolo dal! ![]()
ja ted porad beham k atletovi, tak si vas pak doctu:) jinak kakal a bylo to uz zelenohnedy, tak me potesil ![]()
Jeeeeeee,
, Elenko ,
![]()
Cestmir ,taky skytame.
Muze to mit i z tech studenych rucicek a nozicek!A nebo mlicko v jicnu-myslim.Kdyz brka,jak se vraci.Kontrola po mesici na preockovani a ve 4 a pul mesici prohlidka.
Tak jsme zvladly cajik ze lzicky,blbla jsem u toho,tak se to Anny libilo.Jee,ja uz se tesim na mrkvicku nebo kasicku. ![]()
Ahoj holky,tak jsem manžu vyslala na procházku-svoboda,jupííííí!!!
marge - já ještě stále plně kojím,malá nechce ani čajík a je buclík-ve 3 měsících 6.30 kg:-)) Asi mám smetanu
A neboj, nebyla by to žádné tragédie,kdybys začla přikrmovat. Já se taky tak uklidňuju,že se prostě můžu jednoho rána probudit a mít prázdná prsa…Jo a ještě jak ses jednou ptala na hvězdná znamení všech, tak já jsem ŠTÍR a manža je PANNA. Budeme spolu až na věky věků? ![]()
stazi -malá mi zatím nevzala ani dudlík ani lahvičku, jsme zatím spolu 100% spojené, nemůžu se hnout ani na krok ![]()
cestmir -naše děti jsou jak tak koukám stejné s těma dudlama a lavičkama-ruce u naší malé taky vedou jednoznačně ![]()
Alousku- Elence vše nej! To ani není možné,jak to letí… ![]()
My jsme dneska procházkovaly s Michou , byla šílená zima, malé holky jsme měly zachumlané v čepičkách
ale společné foto zase nic, ačkoliv pokrok tady je: měla jsem s sebou foťák!!!Ale kecalo se kecalo a prd se vyfotilo… ![]()
Naše malá má zase novinku, na zpáteční cestě z procházky se chce NÉST. Takže já mám ruce pomalu jak orangutan,ale hlavně, že prcek je spokojený:-) Kouká na všechny strany, ruce v pusince…no neměnily byste to s ní? Já hned ![]()
Tak a jdu se vrhnout na domácí práce ![]()
""http://tac.families.com/ezb/892592.png:http://tac.families.com/ezb/892592.png
Micha a Dáša: jé vy se máte
tady snad zas bude pršet…ach jo.
jo a k těm vlasům - já bych už měla tak 3,4 paruky z těch, co mi vypadaly… ![]()
ahoj holky,
omlouvám se, ale zatím nebudu reagovat na to, o čem jste brebentily, protože jsme zpátky z rehabilitace a jsem na prášky…dostaly jsme se do spárů doktorů - po dvou dnech mám pocit, že mám doma nevyvinuté a zaostalé dítě:( …na rehabilitaci mi dr. řekla, že Bětka v podstatě dělá všechno špatně - a částečně prý za to může ta dečka na kyčle - takže přestože ortoped řekl, že ji máme nosit 24 hodin, ona tvrdí, ať ji dáváme jen na noc…a pak si vyber…ale teď to nejzá:,–(nější - posílá nás na cvičení VOJTOVOU METODOU!!! a já se toho teda děsím - miminka u toho vždycky hrozně pláčou a já prostě nechi Bětušku trápit - pěkně mě s…, že ta naše MUDra se řídí tabulkama ..asi jí zítra řeknu, že to zatím odmítám cvičit a počkám ještě nějakou dobu, jestli Bětka nezačne pást koníky a držet hlavu sama od sebe…prosím, CO SI O TOM MYSLÍTE ? Máte některá zkušenost s Vojtovou metodou?