Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1210
27.6.07 11:22

ahoj:) preju vsem maminkam a miminkum hezky den

lenulinko gratuluju, to bylo jasny ze to mala dokaze

zlatka - nabira sily:D pekny. mozna se obcas pretoci aby te jako uklidnil ze jooo, ze to umi, ale kvuli tomus snad nemusi rotovat kazdej den

olik11 - ty me desis. ze by ty vlasy pak nedorostly? to neni pekna predstava, me taky padaj po hrstech :(

jana32 usni teplomer nemame prosim

adusum - ja to vedela ze musi mi mistr sve fanousky i tady. mlada generace si ho proste nenecha vzit :D

hubnuti - vcera jsem na posteli prosim slavnostne udelala svych 5 prvnich sklapovacek. to je dulezity moment, protoze ja jak s necim zacnu, tak pak jedu. za chvili sem dam fotku a ani me tam nebude videt to vam rikam (budu existovat jiz jen jako prazdne misto uprostred plochy)

pavluso ty jsi oplacana opravdu jen velmi malinko. to budes mit dole raz dva

ogulaa - ja zase pokazdy kdyz jonaska prebaluju, musim mu dat pusinku na brisko. me se libi ta jeho vana :D

s tema carkama na ruce - koukala jsme se vcera rudimu, a ma dve. a ja tri. tak mi to vysvetlete 8O

monalisa - chudinka betuska, ale nastesti to miminka tutove zapomenou takove zazitky

adusum - tak to byl stastny kauf:) skoda ze nemeli ty vetsi. tady byla v DM akce ze drzitele baby bonusu maji asi tri dny NA VSE slevu 10%, tak jsem chtela nakoupit jumbo baleni pampers, ale meli jen ty normalni baleni, a to by vyslo nastejno jako jumbo bez slevy. a ty plinky od rossmanna jsou fakt dobry, davam je taky s pemperskama na stridacku. klidne bych davala jen rossmanky ale jonasek se po nich precejen trochu opruzuje

dotaz: ja to prubezne nestiham sledovat, tak se chci zeptat: jste tu jeste nektere ktere plne kojite, nebo uz vsechny prikrmujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
27.6.07 11:29

marge my jsme na UM od 1 týdne :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
27.6.07 11:29

tak jsem ještě trochu musela barevně upravit metřík, protož se mi zdá tu nějak moc zářil…
ale teď už vážně mizíííím

a ještě pro marge - hlásím se mezi plně kojící mamky, včera mi mudra říkal že můžu v těch pařácích dávat čaj, kvůli tekutinám, tak to zkusím, ale jinak nic dalšího neplánuju, sice jsem ten šťastlivec kojící po dvou hodinách, což by asi s UM nebylo, ale tak co, ještě to ty dva měsíce vydržím, ne? pak jí třeba zaplácám bříško mrkvičkou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4078
27.6.07 11:39

Monaliso , neměj obavy, ta naše cácora začala pást fakt ze dne na den! Najednou jako by na to přišla a už je to! Takže neboj, přijde to samo! I bez nějakých rehabilitací atd. :lol:
vlasy - padaj mně i Barušce - je to síla! :evil:
ušní teploměr - máme, ale zdá se mi nějaký nepřesný, pokaždý měří jinak, záleží taky na tom, jak hluboko do ucha se strčí… jsem s ním nespokojená - hlavně že jsem za něj dala 800,–!!! :twisted: :twisted: :twisted: Používáme klasický digitální za pár korun. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
27.6.07 11:42

marge- my plně kojíme a doufám,že ještě dlouho budem!!! Už jsem prodělala jednu laktační krizi v šestinedělí…a včera mě dr. strašila,že teď může přijít další a tu když ustojím,tak můžu kojit vesele bez obav jak dlouho budu chtít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3233
27.6.07 11:42

marge - taky jsme plně na MM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
27.6.07 11:44

Stazi:moje sestra bydlí v Brně.Je jí 24,má skoro 8 měsíční Emu.Bydlí v Královém Poli na Mojmírově náměstí.Moc kamarádek nemá,bydlí tam ccarok a půl. Třeba byste mohly jezdit spolu… :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4078
27.6.07 11:46

Marge , taky plně kojím, malá ještě nic jinýho neochutnala a ještě dlouho neochutná!!! :lol: Teda doufám… :wink: Laktační krizi jsem prodělala asi před 14 dny po zánětu obou prsou - asi 2 dny jsem měla málo mlíka, ale rozkojily jsme to! :wink:
Koukněte do galerky, jak Baruška poprvé pásla! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
27.6.07 12:01

Jani32: tak my jsme na UM od samého zrození :-( :-( :-( :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
27.6.07 12:17

Růžo, ten dudlíček vypadá jako ten náš..tak já počkám, jak to dneska holky omrknou…a já jdu odpoledne taky ven a kdyžtak Tě pro něj pošlu, ju? :D Děkuju
Jdu věšet prádlo, trošku poklidit a pak jdeme trajdat a vzít s kamarádkou útokem jeden sekáček pro miminka…
My jsme na UM od měsíce (do měsíce jsme byli tak 80% UM - 20%MM), pak mlíčko došlo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4115
27.6.07 12:18

Jani ,my jsme z 90% na MM.Kdyz jsem doma a kojim,u druheho prsa mam sberac MM a to mlicko slevam v lednici a davam vecer pred spanim,kdy uz mam malo.Je to pakarna,ale snazim se no,… :oops: Kdyz nekam jedu a nezachytavam,mam vzdy UM sebou.Jen obcas dam treba 60ml Beby kdyz mam malo i pres den.Ale jedu nadoraz,kazde kojo z obou prsou,po dvou hodkach,… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
27.6.07 12:42

Marge plně kojim, ale občas mu dávám čajík, vypije tak 20 ml

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4115
27.6.07 12:45

Ja taky davam cajik, tech vedrech vypije 100 i 150ml za den,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
27.6.07 12:53

no to Aďouš je „vyčůranej“ dám mu čajík on pije pak dělá že je spokonej a do 10s začne vřískat páč jsem si dovolila mu dát něco jinýho než mlíko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3233
27.6.07 13:08

Pavličko tak dej vědět, zítra dopoledne nemůžu, ale odpoledne ti tam skočím a v pátek ti ho můžu hodit na poštu, jsou po jednom a pryžový stojí 32,– a silikonový 36,–. Dnes jsou tam do 17hod, tak když to stihnu tak tam případně zajdu ještě dnes.

Právě volal manža odpoledne příjdou tchánovci, tak bude veselo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí