Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4078
28.6.07 12:32

Faničko , máme to samý. Baruška při kojení pozoruje nápisy na triku a ručičkou jakoby mačká prso, aby to líp teklo :lol: Někdy s ní tak šermuje, že nemůže pořádně pít, tak ji musím držet. A včera jsem měla na krku korále - ta na nich mohla oči nechat!!! :dance:
snubák - nosíme oba, vůbec ho nesundáváme - a zásnubní jsem neměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4115
28.6.07 12:37

snubák - nosíme oba, vůbec ho nesundáváme - a zásnubní jsem neměla :wink:

Anny ted vytuhla pod hrazdickou,jeste se nikdy nestalo,ze by sama takhle usnula,… 8O Jenze lezi tak blbe,ze se k ni nevejdu.Je na rohove sedacce v rohu,jako zabranu ma polstare,no nenacpu se tam. :roll: :( :lol:

Monaliso ,tak uvidis jak to bude vypadat a co ti reknou tam,…Hlavne se niceho neboj a nestresuj se,prcek to vyciti,…Pak nam napis! :wink:

Renco a ostatni,jestli jeste jednou nekdo napise ze vstava v 10:30 a podobne tak se neznam!!! :pocitac: :pocitac: :pocitac: :-) :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
28.6.07 12:44

Ogul my teda máme doma taky prasátko a to jí to v těch bavlněných přece nemůže být příjemný ale asi jo.
Renco já bych spala až bych plakala.
Lenulinko my jak kdy někdy se Kája rozptyluje čímkoli a někdy se prostě přisaje a nepustí ani kdyby trakaře padali.
Monaliso v pět na vás budeme myslet.
Pavli v půl devátý, teda to já už pracovala až se ze mě kouřilo.Dneska jsem toho měla nějak moc. Od 1. začíná v intersparu akce na dětskou kosmetiku jihnsons a za nákup nad 100 jsou k tomu špachtličky do uší zdarma - výdej na info, tak jsem to připravovala a ještě přišlo spousty zboží.Jo a v akci budou opět i jejich vlojdy do podprdy tak musí zase nasyslit už mám poslední krabici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
28.6.07 12:47

Kočičky, dotaz : chcete tu původni tuhle naší otevřenou diskuzi přidat k tý zamčený??? Jako, že už si nikdo nežádoucí nic z našich starých příspěvků nepřečte a tím pádem ani už nováčkové nebudou o nás vědět, nebo to mám nechat tu původní otevřenou??? Já za sebe jsou pro tuhle otevřenou nechat…a my se zamknem jinde, ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
28.6.07 12:51

Pavli: upřímně je mi to šumák, možná bych spíš přesunula tuhle do té zamčené, ale podřídím se většině :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
28.6.07 12:54

Pavli já bych se možná přiklonila k Ogulee, ale je mi to taky jedno co je složitější?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
28.6.07 12:58

Pavli a ten župánek vyhraju jájá já, protože skoro nikdy nic nevyhraju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
28.6.07 12:58

složitější to nevím, ale čekám na názory ostatních…holky, prosím odpovězte mi ANO nebo NE …odpovědi typu NEVIM, nééé…
Takže to už máme 2× ANO a ja za sebe jednou NE, ono jde o to, že když se zamkneme i s touhle starou diskuzí, že nás nenajdou nováčkové, ale myslím, že dle průzkumu veřejného mínění :D , už beztak nastal STOP STAV členů naší politické strany, né??? No takže, přemýšlím a dávám za sebe ANO :lol: - odvolávám, co jsem řekl a slibuju…ježíš, co to melu…takže 3X ANO - sloučit a zamknout celý březňátka …čekám na další, vím, že asi všechny nejste teď u PC, ale valná většina, nechť se prosím vyjádří, děkuji nastotisíckrát :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2264
28.6.07 12:59

taky je mi to jedno, hlavně ať se do té zamčené dostanu :lol: oprava ANO :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
28.6.07 13:04

Tak jsem odeslala kod a losování je v neděli, tak jsem zvědavá…
Jo a právě jsem snědla výtečnou pizzu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
28.6.07 13:04

ANO :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
28.6.07 13:06

Všem kdo odpověděli, děkuji :D …ještě chvíli počkám než to napíšu Lesině, takže zatím si jdu zdřímnout..dobrou noc, strýčku Fido :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4115
28.6.07 13:07

:-) ANO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
28.6.07 13:16

Ano