Poradna duly
Jana Čurdová
Pavli: fakt funguje! oproti žehličce paráda. (Já měla jen obyč a málem mi vyhořela v ruce, jak často jsem jí žhavila)
je to teda docela dlouhá doba, ale ty rovné vlásky za to stojí… ![]()
Holky tak s vlasama to mám něco podobnýho vlní se mi a každý jinam, takže já to rovnám kulmofenem, ale hlavně když chci trošku rozumě vypadat musím si tu svoji palici umýt aspon dva dny předem jinak to lítá všude. No a doted jsem se nabarvila když nepočítám ztřeštěný mladý léta až ted ten melírek kvůli šedinám.
pěkný téma jste tu nakously..hm…obočí musím trhat často, jinak jsem taky Břežněv…a s tou žehličkou máš Zuzi pravdu, mě z ní dycky bolí ruce jak svi*ě, takže žehlím jenom občas, např. zítra na tu svatbu budu žehlit určitě…
S tím malováním, když jste se nikdy nemalovali, tak je to asi normální, ale my, co od nepaměti malujeme obličej na ksicht už halt jiné nebudeme…a když jsem doma, tak kór…si říkám, že venku lítaj ty placatý osolárkovaný holky, co ukazujou pupík a chlap je prostě chlap, tak si říkám, že kdyby přišel domů a já tu ve vytahanejch teplácích, tak by asi brzo utekl…já vím, že láska je láska…ale když to vezmu z druhý strany, tak kdybych přišla domů utahaná z práce a na gauči se válel s vyvaleným pupkem, neupravenej, neoholenej chlap, tak asi taky nebudu nadšená…ale jak jsem říkala, vy, co jste se nelíčily máte výhodu, že váš drahý vás zdá od nepaměti takhle, kdežto mě a nás „fifleny“ znají naši chlapy s namalovaným ksichtíkem…
Ahoj holky,
tak konečně jsme doma a konečně jsem vás alespoň letmo dočetal. V práci bylo prima, ale Honzík toho moc nenaspal a je teď celej mimo.
A teď k tomu co si pamatuju :
zamčení - jo a pokud se zamkne nová diskuze co pak bude s touhle? to sem už chodit nebudeme?
pindík - jen ve vaničce trošku, a jinak mudra říkala spíš vytahovat, aby se to jako hýbylo ale nepřetahovat šminky - mám, ale jen na zvláštní příležitosti a jen decentně, něco jako pavluša škytavka-nechávám vyškytat
Pavličko - máš pravdu, já doma taky nechodím v teplákách, to by nebylo vono, přece jen ten chlap musí mít po čem koukat i doma, aby to klapalo, takže oblečení jo, ale malování ne. Už to tak funguje od nepaměti.
Holky tak já jsem totální lempl.Ted tady sedím v teplákách, ale teda lepších upnutých okolo mých špeků a mikině s kapucou na zip.No to jsem prostě já
teda tady to dneska jede!!!
jsme zpátky ze cvičení..nakonec to nebylo až tak hrozný…Bětule usnula cestou v kočáře, takže byla taková rozmrzelá, ale první 3 minuty se dokonce u toho usmívala..pak teda spustila pláč a řvala až do konce…ale musím uznat, že ji to asi fakt nebolelo, spíš brečela protože musela makat - podle fyzioterapeutky nemá vůbec vyvinuté svaly kolem lopatek a kvůli té dečce má prohnutý záda, takže je potřeba jí pomoct…jen nevím, jestli zvládnu doma přesně nahmat ty body, na které mám tlačit - no jo, tak se aspoň nebudeme doma nudit ![]()
malování tak já používám jen řasenku a tužku na obočí, maximálně rtěnku a konturku, ale to jen, když jdu na nějakou slávu…make-up používat nesmím, protože trpím jakousi dermatitidou a mám dokonce i spešl namíchané mléko na obličej místo krémů, po kterých by se mi zase mohla vyrazit ta hrozná vyrážka…vyrazí tak jednou za dva roky, měla jsem ji loni o prázdninách, takže letos by to mohlo být zase v klidu
obočí tak to bych taky měla srostlý,kdybych ho netrhla…Tonda ho má teda tmavý, hustý a hezky srostlý, takže jsme zvědaví, jak na tom bude Bětka ![]()
vlasy mám rovný,jen když je vlhko tak se konce trošku zvlní…
další mimčo tak já teda zatím nechci…nedokážu si představit, jak bych se ta dvě malá stvoření stihla starat tak, abych ani jedno neochuzovala…a pak taky kvůli tomu císaři musím ještě počkat..a taky chci ještě trochu zapomenout na ten můj příšernej porod, i když na Ogu nemám - ten můj trval 20 hodin.....ale za 2-3 roky už bych to viděla reálně…ale podobně jako Pavlička, podmínkou je větší byt..
Monoliso to jedobře že to Bětulku nebolelo a věř, že Ty jsi holka šikovná a to cvičení s ní zvládneš
monalisa tak jeste ze jsi tam sla. treba se to vyresi behem tri ctyr navstev a mala se vyvaruje problemu v budoucnu
holky oboci protrhavam, a nohy si depiluju voskem. v tehotenstvi mi stacilo jednou za 3 tydny, parada, zato ted jsem jak opice a pomalu abych to delala kazdy tyden ![]()
vlasy mam rovny od prirody a samozrejme!!! - chci vlnity
premyslim o trvale na papiloty to jsem jeste nemela.
Ahojky maminy,
tak jsem zase na skok tady, ale dočíst vás za celý den opravdu nestíhám, vždycky jen tak poslední tři stránky. ![]()
MALOVÁNÍ - tak tomu opravdu moc nedám, ale řasenku musím použít vždycky, jinak si připadám jako vyblitá. Trochu víc se snažím si na ksichtík namalovat obličej jen když jdeme někam tancovat nebo na večeři a podobně.
VLASY - tak to vám holky fakt závidím, já mám takové jemné rovné nic.
Jenže to je tak, že člověk chce vždycky to co nemá. Tedy hlavně ženská, že? ![]()
POROD - z devadesáti procent je první porod opravdu delší. Moc bych vám přála, aby jste byly všechny v těhle devadesáti procentech. Jen teď při tom třetím jsem měla pocit, že je bolestivější. Ale to vás rozhodně nechci strašit, nejspíš to byl jen můj subjektivní pocit.
![]()
díky, holky
věřím, že to s Bětkou zvládnem a brzy bude všecko v pořádku.....
musím ji jít vzbudit - pěkně ji to vyčerpalo, ještě pořád chrupká v tašce z kočárku, takže večerka bude předpokládám až kolem 22 a tak dneska z toho žehlení asi nic moc nebude…musím ji stihnout aspoň vykoupat, než bude Růžovka - poslední díl před prázdninama si přeci nenechám ujít!!
zatím se mějte!!
jdu se zabít - sbohem …napsala jsem vám román na pokračování a smazalo se mi to???? Nechci bejt sprostá, ale prostě si musím ulevit KUR*A DRÁT!!!! jdu se koupat, ať stihnu Růžovku
to jsem ráda že to dneska nezlobí jen mě
My jsme vykoupaný ale papat jsme nechtěli a to jedla v pět.A knučí tak uvidíme jestli z růžovky něco budu mít.
ahoj holky,
Pavličko to nesmíš udělat
šminky asi bych si nejvíc rozuměla s Pavličkou, to musí být jóo něco abych šla bez namalovaného ksychtu, aspon oči musím mít zmalované, jinak totiž nejde vidět že nějaké mám ![]()
vlasy mám celkem husté a ani rovné ani vlnité mám jak lisimu tak žehličku prostě musím mít všechno, myslím ale že dobrou žehličkou je výsledek lepší ale zžas lisima tak neničí vlasy , samo mám spoustu přípravků které se dávaj před žehlením , různé lesky a další serepetičky
ale od těhotenství jsem ve zkupování malovátek mírnější mám jich totiž tolik že by mi stačily na dalších deset let
![]()
Porod hrozně bych chtěla druhé mimi porodit normální cestou ale prý mě nejspíš další císař nemine, pořád je mi do breku když v TV vidím ty první momenty s mimi které já jsem nezažila a navíc jsem si ani první dva dny moc neuvědomovala že mám mimi,
nicméně druhé až na vlastní domeček takže to vidím tak za 5 let no a taky se přiznám že byxh si mezi 1 a 2 chtěla zas něco odpracovat a vylepšit rodinný rozpočet
![]()
tak a ted jdu na růžovku dnes je poslední díl ale sakra nemám mrože ![]()
jo sIMI TO V 19.15 zalomila je oblečená jak byla venku, v půl osmé jsem se ji snažila vzbudit ale marně, tak se mi určo vzbudí jak bude něco veledůležitého v růžovce