Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76
29.6.07 07:00

Dobré ráno…
no to byla noc. Můj kumrik se v noci vzbudil pláčem (bolelo ho bříško) a plakal a plakal :cry:
dělala jsem všechno možné a nakonec mě zachránila autosedačka, kde jsme ho začla houpat…tam zabral. To se mi dlouho nestalo, tada ještě vůbec. Už dobrý měsíc spinká od 20-6 celou noc v kuse. No nic,teď dostal baštu a zvířátka nakrmeni…já si postěžovala a jdu si ještě lehnout…doufám, že kumrik ještě zabere :| :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
29.6.07 07:12

dobré ranko, tak Adámek se mi v noci 2× vzbudila a já tu nedávno jásala jak spí 10 hodin v kuse ha ha to je teda minulost. Dneska jdem asi na očkování a hned pak jedem k bábince na obídek a tak.....

Adusum taky jsme minulý rok k vánocům dávali našim kalendář s fotkami a moooc to uspělo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
29.6.07 07:30

Dobré ráno,
tak jsem se nezabila :lol: , ale chápete??? To jak to nase*e? Já si preventivně vždycky dám to co napíšu jako zkopírovat, abych to měla v paměti uložený, protože se mi občas stává, že když dám odeslat, tak mi spadne signál na internet a Cage cannot be displeyd mě opravdu dokáže vytočit…jenže já včera asi zmáčkla na klávesnici refresh či co??? Hlavně nechápu, když dám back, že to tam prostě není!!!!
Mirda mi usnul jak špalek v půl osmý u jídla (vymlasknul 150 ml Sunaru), pak měl asi v jednu žízeň jak trám, páč vyžunklnul dost čaje a pak jsme papali ve tři, neusnul a povídal si asi deset minut a já se dusila smíchem do polštáře, protože to byla fakt legrace, ty nesmysly co povídal :D .
No vida, tak můžeme Micho, probírat ty naše serepetičky a ještě se k nám přidá Ogu se svejma 5 řasenkama - já mám jenom 8O dvě řasenky, ale musím si pořídit na léto voděodolnou..ale Ogu, já jsem zase úchyl na lesky na rty :wink: a mám jich tolik, jak píše Micha, že bych se mohla líčit a leskovat asi dalších deset let :lol:
Barvení vlasů : barvím si vlasy od 15 let, jen, co jsem vylezla z osmé třídy dala jsem si trvalou a černou barvu, pak jsem z černý přešla na tmavě hnědou…pak jsem začla s melírama (červenejma do hnědých vlasů)…a tak nějak sem se dopracovávala po letech do své původní světle hnědé barvy a teď v tom mám blond melíry, ale jak jsem zjistila, tak jsem asi i trošku blond od přírody…jestli mi ta blond ubrala na inteligenci, nemůžu soudit já…možná že ano :D :D :D . Dřív jsem experimentovala doma jak magistr Kelly, ale pak jsem došla k názoru, že pokud nechci mít na hlavě dva chlupy, tak musím halt zainvestovat do kvalitní kadeřnice a přípravků..
Zamčení: zatím nic…
Já musím za chvíli do Tesca, zapomněla jsem na tu svatbu včera koupit přání a balicí papír na veliké fotoalbum, co jsem koupila jako dar…
A Mirda jedl naposledy ve 3 ráno a teď se tu s ním peru, jestli jako bude laskavě snídat!!! Pak samozřejmě proběhne ranní proměna (malování ksichtu) a vyrážím ven…moc se mi nechce, ale musím…jo a můj drahý přijde dřív z práce, abych si na tu svatbu nemusela brát malýho, tak s ním zůstane doma, já jdu beztak jenom na obřad, sice jsem pozvaná ke stolu, ale myslím, že má mateřská láska zvítězí…ale možná se stavím v centru v mém oblíbeném krámku, co tam mají nového na sebe, páč už jsem si rok nic nekoupila, těhotenskou podprsenku a oblečení se nepočítá…
tak asi bude Mirda snídat, papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
29.6.07 07:36

Ahoky tak mi měli včera děsné usínání s chvilkovými přestávkami řev do čtvrt na dvanáct a to jsme ji chovali teda drahá polovička přitahla domu po desáté. Ve čtyři se vzbudila na jídlo a před sedmou znovu ted leží v mé posteli a kouká a povídá.Takže s růžovky mám pěkný prd.Jedla v pět odpoledne v devět vypila 70 čaje prso nechtěla a jedla až v ty čtyři ráno. No jestli se tohle bude opakovat tak nevím. Dneska po o jedu připravovat na tu oslavu narozek a večer se vracím jen vykoupat malou a pro Mácu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
29.6.07 07:38

Pavli máš SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
29.6.07 07:44

Ještě jedna trapná poznámka k Růžovce: bééé, já jsem čekala, že ten ředitel požádá Míšu o ruku a on nééé, lempl jeden!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
29.6.07 07:47

jo jo říďa než se rozhoupe to bude trvat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2264
29.6.07 07:49

Pěkné ráno,

tak co se týká porodu, nemůžu si stěžovat…kolem 9:45 začaly opravdové bolesti a v 11:00 byla prdelka na světě, šití bylo horší…
Další mimi…vůbec nevím, vždycky jsem chtěla kluka a holku (tu teda mnohem víc a to se mi opravdu splnilo), ale teď si nedovedu představit, že bych měla prcky dva…asi tomu musím nechat čas a ono se uvidí…

Jo po obídku jedeme za Renčou a Staníčkem, na procházku a klábos, tak přemýšlím, že bych udělala premiérů s novým kočárkem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
29.6.07 07:59

no Alousku to bys měla a hlavně pořidte společné foto a to nám sem hoďte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
29.6.07 08:07

Čaute ženský!
Tak já už v 6,30 luxovala, stírala a vůbec dělala podobný strašně záživný práce, páč v devět vyrážím se sousedkou do místního mateřskýho centra, nejaká laktační poradkyně tam bude mít přednášku o příkrmech. No já to stejně vidím tak, že si to budu dělat podle svýho a né podle rad nějaký paní, protože svoje miminko znám nejlíp já, že, ale třeba se něco přiučím :wink:
My papali klasicky ve 03,00 a pak až v 6,30
Holky vy mě pěkně blbnete, já ta takovýhle seriály nikdy nekoukala a teď to pěkně hltám :evil:
Jediný pozitivní na svým porodu vidím to, že mě nenastřihli ani nešili 8)
Mates na něm asi nevidí pozitivního nic, protože ho to vytlačilo z teplýho bytečku, kde mu papání šlo rovnou do bříška, žádný studený plínky, pak mu to ještě tak hrozně pomačkalo šištičku, no a pak už do něj jenom píchali a svlíkali ho a mačkali a vůbec samý nepříjemný věci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
29.6.07 08:10

Holky mě se v kapse otevírá nůž:
https://www.emimino.cz/modules.php?…
sice tu teda momentálně sedím jen ve spodním prádle, takže žádnou kapsu a tudíš ani nuž nemám, ale tak bych mohla spoň škrtit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
29.6.07 08:17

Ogull ta si snad dělá srandu ne? Teda my jdeme na první očkování až 11 ale určitě jdeme a jak psala Lesina já teda určitě budu nutit dětičky pokud někam budou chtít jet aby si zjistili možná očkování a už ted přemýšlím kdy prďu naočkovat proti těm blbým klíšťatům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
29.6.07 08:21

jj článek jsem četla už ráno a no comennt, to bude asi nějaká pobožná, ty mají občas takovýhle výlevy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
29.6.07 08:41

No anebo ty rádoby přírodní ženy, jak měla Pavlička tu čest jednu z nich potkat. TAk to my v porodnici taky, ani nechtěla, aby její miminko dostalo po narození Káčko, jak ho běžně kapou, ani v porodnici nepoužívala papírový plínky - Promiň Pavluš - nic proti používání látkovek, ale myslím, že v porodce je to snad něco jinýho, no a nakonec v den, kdy měli jít domů svoje dítě opařila horkým kafem, protože jí nenapadlo nic lepšího, než ho kojit a přitom nad ním pít horký kafe v kelímku z automatu, miminko máchlo ručičkou a mělo chudinka celej opařenej hrudníček kr..a

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
29.6.07 08:49

no ty voe co to jsou dneska za diskuze našla jsem ještě jednu to je fakt síla
Oqu s tím mimčem to je teda strašný, chudinka malinkej. kvůli takový krávě muselo prožít už takovou bolest kua já jsem nasr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí