Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3233
28.6.07 20:27

Pavličko - teda teď máš veledůležitou funkci, děláš kariéru na emiminu a myslíš na takový věci,se opovaž, to tě snad přetrhneme jako hada, kdo to tady bude šéfovat? :D :D :D

Honzík doledl a kouká na růžovku, škytá a cumlá si ruce. Snad nepůjde spát jako včera v 21:45, jinak maminku trefí. Nekouříme, tak doma nemám ani sirku 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
28.6.07 21:03

Pavli: opovaž se!!!!!! moderátorko ;-)
micho: proč ti zase hrozí císař? Mojí šavgrové to taky říkali a 2mimi (po 5 letech) šlo přirozeně. Uvidíš, třeba to ještě dopadne ;-)
koukám jak všechny sleduejme Růžovku. Tak si to užijte a dobrou noc. Zítra máme sraz z gymplu, tak tam budu jediný exot, co má mimi, to zas bud :-D
dobrou kočenky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3798
28.6.07 21:08

Taky koukám na Růžovku :lol:

Příspěvek upraven 01.11.09 v 12:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
28.6.07 21:40

No o vlnění vlasů mi ani nemluvte, jeden pramen mám rovnej, druhej zas vlnitej, takže rovnám velkým kartáček při fénování. jednu dobu jsem přemýšlela o trvalém narovnání, ale nechci si zničit vlasy, prý je to stejný princip jako klasická trvalá.
Já jsem zas ujetá na vlasy, musím si je mýt každý den, používám jen odlehčené šampóny, ale jak si je neumeju, tak jsem prostě celej den nesvá :lol:
A ještě k tomu malování: doma se teda nemaluju, ale jinak si dělám "kompletní make-up, tzn.: make-up + pudr+ tvářenka + linky+stíny+řasenka+obočí 8) Jsem na to taky úchylná, mám toho kvanta, jen řasenek asi pět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
28.6.07 21:42

Vlasy: mám! a to je fajnhttp://sirmi.ic.cz/smajl/371.gif /> Amaly: sex? ten je den ode dne lepší, ale není to ještě ončo.....
Barvičky na ksichtík: potřebuji! ale jen když se mi chcehttp://sirmi.ic.cz/smajl/269.gif

A holky nebudete se zlobit, když se přiznám, že nejsem Růžovka, ale sleduji Velmi Křehké Vztahy?http://sirmi.ic.cz/smajl/123.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3798
28.6.07 21:42

Zkouška metříku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3798
28.6.07 21:56

TAk to nechápu :roll: :twisted: :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3798
28.6.07 21:58

Sláva :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
28.6.07 22:08

dotaz: když se zamkne diskuze bude zamčena i fotogalerie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
28.6.07 22:18

Ahojky!

Zamknout/nezamknout:už jsem z toho jelen…http://www.sirmi.ic.cz/smajl/420.gif /> Porod: první - od příjezdu do porodky cca.13 hodin,druhý- od prasknutí plodovky- 2:20..Třetí??? Že by tahttp://www.sirmi.ic.cz/smajl/406.gif???

Marge:chtěla jsem se zeptat,jak říkáš nejčastěji Jonáškovi? Německy je to Jonas,že?Existuje nějaká domácí podoba tohohle jména v němčině?

Kalendář z fotek - měli jsme u Matěje..super dárek pro babičky a dědy.Kamarádka dala fotku na hrnek,pak jsem viděla taky zatavenou fotku ve folii a z druhé strany kalendář..je věcí…

Vlnění vlasů: jako malá jsem měla roztomilé kudrlinky.Teď vzadu rovnější, vpředu sexy vlny…No,děs..takže jsem šla nakrátko..nemusím žehlit a manžel je radši - má rád krátkovlasý ženský. Barvu vlasů mám neidentifikovatelnou -myší šeď,takže barvím na hnědo.

Malování: používám make-up,to když mám na obličeji nežádoucí pupeny.Jinak se maluju každý den - obočí (hnědá),stíny(šedé,khaki),tvářenka,řasenka a rtěnka.Jsem na to zvyklá,nenamalovaná chodím doma,jinak se zkulturňuju…http://www.sirmi.ic.cz/smajl/212.gif /> Moje mamka se nikdy nemalovala..jen při výjimečných příležitostech (svatba..).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
28.6.07 22:43

Tak co , už jste zpátky z Růžovky? My jsme pekli buřty, takže jsem viděla jen druhou půlku. Ale v srpnu se určitě zase chytnu :)

TRPASLIČKO - byly doby, kdy jsem se dívala na Růžovku a Rodinná pouta si nahrávala na video. Teď už jsem zůstala jen u Růžovky. A ulítávám na Hvězdné bráně. To je jediná televize, jakou sleduji. :pankac:

Koukala jsem, že už si necháváte barvit vlasy? Já mám ještě docela strach. Už bych ten melír potřebovala jak sůl, ale dala jsem si ho v těhu a zničila jseem si vlasy tak, že jsem musela nechat poměrnou část ostříhat. Tak jsem teď opatrnější :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
28.6.07 23:14

adusum ja mu nekdy rikam jony :D
jak mu rikate vy? jo taky mu nekdy rikam cesky jonsku a manzelovi se to libi
vy me stvete s tema ceskejma serialama, nemecky stojej za ho.o. ale zase je fakt ze se muzu divat na americky , kutil tim, simpsnovi, king of qeens, zenaty se zavazky, CSI (to ted taky bezi v CR jako kriminalka las vegas)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
28.6.07 23:42

MARGE -Hvězdná brána je taky americká, vlastně kanadská. Jen trochu jiný žánr.

Tak jsem teď trochu provětrala peněženku ma MMB a jdu chrupkat. Já se tak těším na prázdniny :D :D :D . Nebudu muset vstávat a vypravovat děti do školy a školky. Ketynka mě vyspat nechá, vezmu si jí s sebou do postele a spinkáme spolu. A ostatní se ráno o sebe postarají sami. Tomy všem namaže rohlíky k snídani a koukají na televizi. Já vím, že to není moc výchovné, ale je to žůžo.

Tak dobrou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
29.6.07 06:07

Dobré ránko!
Tak dnes jsem tu první! :lol: Nějak už se mi nechce spátr po ranním kojení.. (spinkaly jsme od 20,45-5,15)
Jinak oznamujeme, že se připojujeme k „pasícím“ dětičkám! V Út Aninka poprvé sama tak kráásně a dlouho pásla koníky! Až z toho byla sama vyjukaná víc jak já.. :lol: Musím jí teda ještě dát ručičky správně po sebe, aby se o ně mohla opřít (jinak s nima různě šermuje), ale drží sama! Taky se mi v poslední době (ať na bříšku nebo na zádech) točí do kolečka.. Neobrací se, to jen občas z bříška na záda (ale spíš náhodou), ale v postýlce rotuje o sto šest! Dnes říkal manža, že byla úplně přetočená-hlavu v nohách.. Ještěže se do tý postýlky vejde, až povyroste, tak jí to asi už moc nepůjde.. :lol:
Dnes jedem k babičce - vrátila se včera z Chorvatska od mooře, tak nám musí povyprávět a ukázat aspoň fotky, když mi nikam nepojedem.. :) Teď ráno jsem koukala na reprízu Sama doma a tam říkala nějaká kožařka, že u malých dětí (byl dotaz na 7-měsíční mimi) k moři nedoporučuje - ona by prý nejela..Ale je to asi indviduální.. No my nikam nepojedem na 100%.. :(
Tak jdu něco dělat! Už mám teda zapnutou pračku, ale musím dál debordelizovat..
A jéé, někdo mi škytá v postýlce, tak to jsem jistě počůraný.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
29.6.07 06:08

Jo a co to zamčení? Nějaké novinky? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie