Poradna duly
Jana Čurdová
Tak nevím, jestli vám to hubnutí nemám závidět. V těhotenství jsem přibrala 11 kg, už jsem byla skoro na původní váze a najednou mám zase 3 nahoře. A to nemluvím o tom, že rozhodně nemám ideální váhu. Jsem prostě závislák na sladkém a líná cvičit. Jenže nic jiného než nežrat a hýbat se prostě nezabírá. ![]()
MAYA, Kety ukázkově dumlá dudlíky, tedy jen některé. Ale Eliška nic jiného než paleček nechtěla. Bála jsem se, dudlík se přece jenom odnaučuje líp, ale zvládla to velice dobře. V roce a půl nebylo po cumlání palečku ani památky.
Teda holky, závidím vám všem jak máte šikovná miminka. My se prostě na bříško neotočíme a neotočíme. A to rozhodně nemáme nijak velký zadeček. Samozřejmě mluvím o mém sluníčku, nikoliv o sobě.
Ale zato krásně spinká, hlavně venku v kočárku. V noci vstáváme tak dvakrát na kojení. A je to opravdu velký smíšek, tak hodné miminko jsem ještě neměla. A to jsem neměla zrovna klidné těhotenství. Bála jsem se, že budu mít uplakanou cácorku. Jako kdyby mi chtěla všechny ty bebíčka vynahradit. ![]()
Hm tak já mám čárky dvě, ale já chci děti tři
co stím?
Fani my jsme hold na ty kravičky to dítě bude mít naši pracovní deformaci ![]()
MICHO, moc gratulujeme. My jdeme na poslední prohlídku kyčlí v pátek. Ale předpokládám, že bude všechno v pořádku, alespoň do teď bylo.
MONALISO, každá doktorka je asi ulítlá na něco jiného. Tu naší ana nezajímalo, co umíme a co ještě ne, ale zase ji Ketynka připadala moc hubená. Proto ani nejsme naočkovaní. ![]()
Ogul jo jo mě se hold po těch kravičkách stýská. To jsem jí pořídila ještě takovou kravičku co hraje melodie a bučí, no prostě deformace.
Pavli co říkáš těmhle dupajdám je to velikost 74
""http://img260.imageshack.us/img260/5750/dupakyby0.jpg:http://img260.imageshack.us/…upakyby0.jpg /> Shot at 2007-06-26
No a jinak už si malá zažila i tohle
URL=http://img131.imageshack.us/my.php?image=p1030793uc1.jpg]http://img131.imageshack.us/…93uc1.th.jpg /> to jsme byli zkontrolovat taťku jestli něco dělá, nebo jestli se fláká ![]()
Pavluš náhodou já mám kravičky ráda, kdysi jsme měli příbuzný na Slovensku a oni měli veeliký hospodářství, slepice, kozy, ovce, krocany, dokonce chovali i pávy, no a samo měli i krávu a ona byla hrozně ochočená, hodná a zvyklá na děti a my jsme na ní vždycky jezdili - bylo mi asi 5-6 let, hrozně ráda na to vzpomínám… No a pak už jsem psala, že jsem byla u toho, když se telila kráva a to bylo moc dojemný…
Ogul já se na maturu učila a v ruce řetěz a pásla jsem krávu ![]()
No tak taťka prej sehnal jinou vodičku na afty, ta už je prý skutečně bílá či bezbarvá, stála okolo 40,– a můžou jí i miminka, tak doufám, že je to ta, na kterou jsem našla doporučení v některé z diskuzí.....
Ogu tak až tu vodičku ozkoušíš,
prosím, jestli zabrala? Já bych ji potom taky zkusila - Bětka to má taky po celých rtech a mě už to štve.....tak dopředu díky
holky jaký čárky? jako že Oqu není těhu a Pavluša je těhu???
Olik11 to máš asi pravdu…ale občas se těm doktorům nesmí podlehnout..ta naše nás například před měsícem chtěla okamžitě hnát na propláchnutí očních kanálků, protože Bětce asi 4 dny tekl z očička takový žlutý sajrat..tak jsem jí řekla, že bych ještě pár dnů počkala, protože to očko neměla oteklé …dr. se na to moc netvářila, ale nikam nás neposlala…no a já jsem to oko masírovala, vytírala převařenou vodou - a za týden bylo všechno v pořádku a od té doby nás to netrápí…představa, že by Bětka musela zbytečně podstoupit ten příšerný zákrok, jak o něm tady psala jedna z vás (omlouvám se, ale ještě si vás holky trochu pletu), tak to mě teda děsí.....ale protože rehabilitační cviky by Bětku bolet neměly, tak jsem si řekla, že nebudu oponovat a zítra tam zajdem a budeme cvičit ![]()
Pasení koníků:
Any na tříměsíční kontrole taky byla pěkně líná a nechtěla předvádět koníky. Ukecala jsem ale doktorku, že ještě na cvičení chodit nebudeme a že ji budu co nejvíce dávat na bříško. Tak se nechala přesvědčit a malá už do týdne koníky pásla jedna radost.
Teď mám zase obavy, aby udělala další pokrok. Co si pamatuju, tak ve čtyřech měsících, když se jde na přeočkování, tak měla mít Maru při pasení otevřené dlaně a už ne pěstičky a taky bylo plno řečí, protože měla při pasení samozřejmě zaťaté pěstičky. Taky jsme to po ukecání doktorky zvládly samy. Asi tak o týden později, ale přeci. Tak jsem zvědavá na Aničku.
Na bříško se Any taky nechce přetáčet. Zatím jí to stačí na boku.
Zlatko? těhu? ježiš néééééé
V čárkách má prsty Pavlička, zeptej se jí ![]()
Zlati těhu beru ale až tak příští rok
prý kolik čárek tolik dětí ![]()
Jinak začínáme mít flíčky v očíčkách ![]()
jo a od soboty kakáme každý den a dneska máme průjem…vodový a ted byla potřetí a bolí jí bříško