Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3798
26.6.07 12:45

Andrejka na břiše nespí. Když je tam moc dlouho, tak se začne rozčilovat a slintat :-) . Poněvadž jí to nejde se přetočit zpátky. Na tříměsíčním očkování jsme byly a dr. nám předepsala Paralen čípky, kdyby byla teplota vyšší než 38,5 v zadečku. Žádnou reakci jsem nepozorovala.
Jinak Andrejku už usíná skoro od začátku s dvěma prsty v puse :pankac: a ukazuje na nás paroháče. Bez toho usne jen výjimečně. Zkoušeli jsme odnaučovat, ale to byl řev. :roll: Dudlíka chce jen, když se jí chce. Většinou ne. Když jsme ji zkoušeli přeučovat na usínání na dudlíka, tak ho dudlala, ale jak jí vypadl, tak si zas strčila do pusy 2 slavný prsty, tak jsme to zkusili párkrát za sebou, ale pak nás to přestalo bavit. Tak aspoň že se uspí sama. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3233
26.6.07 12:54

Tak nám mudra předepsala čípky paralen a koupit sirup nurofen, mám obojí doma. Pokud bude teplota tak nejdřív čípek a pokud to neklesne tak ten sirup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
26.6.07 13:23

Ahoj holky, tak jsme se vrátili z výletu v Mácově bývalé práci, kvůli potvrzení příjmů za rok 2005.Malá usnula v autě v nové sedačce, tak jsem ji přenesla a spí dál v postýlce, ale než jsem vás zase dočetla to už bude zase vzhůru :lol:
My jsme v po koupili panadol sirup, kvůli té ručičce na bolest, včera při pláči jsem dala poprvé a nevím ještě chvíliplakala, ale pak usnula a spala normálně jako vždy.
My usínáme s dudlíčkem(kaučukovym kulatýnm) a nebo jen tak.Jinak nám ruce chutnají v pěst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
26.6.07 13:26

pavluso a co ocicka vlastne? uz dobry? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
26.6.07 13:31

Čestmír a jak ten paralen dát???? To mi nejde do hlavy.Šaty samo ještě vybraný nemám a kytku nevím a hlavně na všechno zase prdím, takže to budu honit na poslední chvíli jako vždy všechno :lol: ba ne zítra se teda dojdu kouknout do té poslednípůjčovny, ale pojedu do Písku na sociálku tak to okouknu i tam.
HM věci jsou nám taky divně.
Micho já teda byla taky megastatná, rodit jsem šla s 83kg :cry: Na MMB jsem neobjevila nic psala jsem si po ICQ se skorošvagrem v pátek prodal svoji milovanou R1 tak jsme to rozebírali no a pak se nám vrátil tatka a ob:,–(il nám pc.
Pavličko Oguloo dneska odpoledne budu krtkovat s váma :lol:

Faničko jak dopadl uspávací pokus č.2??? To už máte zralý rybíz? My naštěstí ještě ne, ale jsou tady zralé borůvky tak se musím nějak u našich zkusit domluvit kdyby bylo tepleji, že by mamka pohlídala malou a já vyrazila.To zas bude něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
26.6.07 13:32

Jsme byli nakoupit a cestou zpět,která trvá 5min,malá stihla usnout.Tak jsem ji přenesla dom,párkrát úspěšně kopla nohou do sedačky,ale malá hned usla a už spí 30min.Tak počítám max 15min a je hore :(

DM bonusy jsem využila jen některé,něco mi přišlo hodně drahé i po slevě (plíny) a zbytek jsem nepotřebovala.

mayo nám malá usíná tak,že si otočí hlavičku k levé ruce a jakoby si pusinkuje vnitřní zápěstí,a u toho mlaská a usíná.Jo a dělá to i ve spaní.cumel nechce,do pusy cpe celou ruku,ale jak jsem psala,včera objevila palec a občas ho má v puse.Ale zatím tak nespí ani neusíná.

Marge -IVF je umělé oplodnění,inseminace je IUI a něco se platí.Já byla 1X,jinak jsme nikdy neměli hodnoty na IUI a dopláceli jmse 600 za roztok na promytí spermií.Ale je to v každém centru jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
26.6.07 13:34

Pavluško čípek rozřízneš po delší straně na 1/2 a šoupneš do zadečku.Já to teda zatím nepotřebovala,ale máme doma paralen čípky a Panadol sirup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
26.6.07 13:52

Marge , jojo je to z toho, jak dáš ruku v pěst a ty čáry pod malíčkem…
Fani, z čeho máš tu sra*ku? A co Anička, usnula??? Musíte brzo přijet, ať jí Mirda naučí, jak se má spinkat…
Ogu , s tou moučnivkou to je šílený…chudáček…ať už je pryč, ksindl jeden!!!!
Lenulinka, s tou dečkou, já vím, mě se to kecá, když jí nemáme, ale říkej si, že je to pro její dobro…
Reakce na očkování : Mirda je borec, nic…prostě pašák…
Cestmire, no to já nevím, co Honzík potřebuje, ale dečku určitě potřebuje!!! To je pochopitelný, ale dečkománii spustila Micha, která to viděla u Dáši a pak to následovalo jak řetězová reakce!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
26.6.07 14:25

jj dečkománie–tak tu jsem koupila až tehdy, když jsem se tady na diskusi o ní dočetla a opravdu dobrá věc…tím pádem, jak mi Honzík usíná, tak s dudlíkem a dečkou, kterou si spokojeně máčká a dudlík dudlá…
Ale dudlík jinak nemusí…
http://sirmi.ic.cz/smajl/383.gif /> Tak se mi líbí, jak si mimčka spokojeně dudlají a Honzík nic-prostě ho nechce :nevim:

A taky jste mě pobavily s megastatná -já šla k porodu s 92kghttp://sirmi.ic.cz/smajl/415.gif jsem rovnou 30kg a 12kg jsem nechal v porodnici a teď se trápím, protože stojím už 3 měsíchttp://sirmi.ic.cz/smajl/94.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
26.6.07 14:29

Teda holky já před tím napsala další megareakci a tady nějaký deil vyhodil pojistky a mě se to smazalo.
takže:
Marge ani se neptej v po jsme šli na ko tak jsem tam poslala Mácu že jako chlapa nevyhodí…omyl vyhodily takže jsem opět poslouchala z čekárny hrozný křik.Když jsme si pro ní šli tak Máca prohodil Tobě se tady nelíbilo? a sestra na to vztekle „No nelíbilo“ a na mě spustila, že se malé otvírá naušnička atd. No maloui jsem vzala do náručí na Mácu at vezme sedačku a pryč. Odjeli jsme vyřizovat ještě nějaké věci do města na finančák a matriku a pak na parcele já si všimnu, že malá má odřené ouško nahoře a dole jak jí končí lalůček malou podlitinku. No jak jí ty kr
vy drželi? No víckrát tam prostě nejdu to si raději dojedu do Písku.Sem mě nikdo už nedostane a řeknu to mí doktorce at tam nikoho neposílá. Jinak je to prý lepší, jenobčas má ráno trošičku v koutku ale už skoro nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
26.6.07 14:33

Trpasličko já nabrala taky přes 30kg ale Ty jedna potvoro Ty jsi nechala 12kg v porodnici jo hm a já jen ubohých 5.to nemá cenu.
Jani díky za radu asi čípek domů taky raději pořídíme at nedopadneme jako v pátek tady totiž žádná lékarna pohotovost nedrží :evil: :twisted:
Jo jo muchlovací dečka ta je naše i když oblíbená plenka asipořád vede, ale my jsme jiní my máme dečku kravičku :lol: Micho díky díky díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
26.6.07 14:37

noo tak to já nabrala dost celkem 21 a k porodu jsem šla jako 95 kg těhule :-) ted už mám 76 :-) a jetšě 12 musí jít dolů, naštěstí váha nestagnuje jde to 4 kila měsíčně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
26.6.07 14:45

Zlati já nabrala 19kg,8 nechala v porodce a díky nervům s malou v prvním měsíci mám -2kg než před těhu.Ještě bych ale chtěla 3 :oops:

My s ničím neusínáme,občas jí dám plínu,ale má pak ruce a pusinku plnou fuflíků z té plíny :? Jsme asi pozadu,že nemáme dečku :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
26.6.07 14:49

Pavluša: jenže ty určitě kojíš.....to půjde dolů, ale já od začátku přikrmuji. Nevím, co jsou to nalitá prsahttp://sirmi.ic.cz/smajl/464.gif

Už je tu spousta mimušek po očkování, že? Měl tu někdo homeopatikum? myslím před a po očkování, že to miminka lépe snášejí…máme na předpis thuya occidentalis 15ch -máte s tím někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
26.6.07 15:13

Trpasličko kojím, ale to je přeci jedno právě proto bych mohla zhubnout, ale ono nic.ještě ke všemu mám mlíčko jen v jednom prsu.Levé mi malá odmítala a už v něm nemám skoro nic, takže rozdíl velikostí suprovej.
Je tady takovej vítr, že mi to dvakrát povalilo sušák s plenama na balkoně, tak jsem je už sebrala, ale zase byly za dvě hodky suchý.
Jani tak to Ti docela závidím.Mě do původní váhy chybí 14kg, ale stačilo by mi dolů 10.to bych se dostala na 56 a snad už bych se alespon do něčeho ze starého šatníku vešla.
Zlati u mě jsou to tak 2kg za měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital