Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
601
26.6.07 10:55

AHOJKY

děkujem za starostlivost, už je to dobry, po 22 sem H položila do postylky a spinkal jako normalně do 3.3O, napápnul se a spal dál hurááá. Pořád jsem mu v noci šahala na čelíčko jestli nemá horečku. Je to dobry snad už mu nic nebude.

Vše nej oslavencům, přeji i zpětně za vikennd :srdce:

To zamykání holky jsem technickej antitalent, doufam, že se k vám dostanu.

A H se vzbudil, tak pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4115
26.6.07 11:03

Tak jsem si myslela jak bude Anny spat,kdyz se venku ochladilo a PRD!!! :pocitac: :pocitac: :pocitac: Ja tam hodinu drncam a nic,jen jsem ja z toho promrzla. :-) Takze jdeme papat a pak pokus c. 2. :pankac:
Je to proste muj :-) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.6.07 11:21

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli se můžu připojit. Čtu vás podle možností už od těhotenství. Ale jelikož chodím na jiný server, tak jsem sem nic nepsala. Je nás tam ale jen 5, takže bych nechtěla ztratit vaše zkušenosti. Četla jsem, že se chcete zamknout. 8O :cry:
8.3. 2007 se nám narodila Andrejka. Mě je 25. Minulý čtvrtek se Andy povedlo se přetočit ze zad na bříško - několikrát. Teď se jí to ale zas 2 dny nepodařilo.

• Citovat
  • Upravit
3798
26.6.07 11:27

To jsem byla já. :oops: Myslela jsem, že jsem přihlášená. Amaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
26.6.07 11:38

Ahoj holkv,
prší, prší, jen se leje. Ještě, že jsem se stihla vrátit z města dřív než jsem zmokla. Snažila jsem se sehnat Ketynce nějakou olejovou koupel. Používala jsem jí i při Elišce a vyhovovalo mi to, už jsem ji nemusela mazat olejíčkem. Jenže už si samozřejmě nepamatuji název. A tady na maloměstě moc výběr není. Nakonec jseem sehnala PENATEN. Mě to nic neříká, ale v Německu je to prý oblíbená značka. Co ty na to. Marge?

U kartářky jsem taky jednou byla. Vlastně jednou u kartářky a jednou u kartáře. Jsem pro kažkou srandu. Ale ani jedno nebylo podle mých představ. Ženská mi prorokovala nějakou těžkou nemoc během následujících dvou let. Už je to sedm, a musím zaklepat, jsem pořád zdravá. A chlap mi zase odpovídal jen na konkrétní otázky a tahal ze mně rozumy, tekže jsem tomu taky moc nevěřila. Ale chtěla bych si nechat udělat horoskop na míru. Ikdyž jseem taky slyšela, že se výklad od výkladu může lišit.

Pavličko, podle čar na rukou bych taky měla mít dvě děti. A mám tři plus jeden potrat.

KATHE a ANIČKO krásné mininarozeninky!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3233
26.6.07 11:53

Tak jsme holky zpáty z KO a očkování. Honzík byl statečný a ani nepíp, vlastně ani neví, že ho ďobli :D :D tak máme 7,04kg / 61,5cm a v kartě napsáno u postavy „statný“ doufám, že budeme bez reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
26.6.07 11:58

teda Růženo ten tvůj Honzík je opravdu pořádný kusanec!!!

My zatím byly jen na kalmetizaci - vše je Ok, další očkování proti TBC až za 11 let…za půl hodiny vyrážíme k MUDře na KO a očkování - Bětka si tady spokojeně žvatlá, tak doufám, že bude v poho i po tom pigáru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2210
26.6.07 12:03

růžo tak s tím statným jsi mě pobavila, hned mě napadlo co by mi asi napsali do těhotenské průkazky s mými 86kily asi megastatná :D :D
já jsem ted vykoukla z okna jak tam je, holky to je rusko, no my se jdem chystat na ty kyčle tak se pak ozvem zatím papapa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
26.6.07 12:15

Děkujeme moc za přání!! Dáreček samozřejmě proběhl! Dostala tuoho šmudlacího pejska a měl by nám ještě dorazit z aukro.cz hrací volant, aby mohlam amince pomáhat v řízení!! :lol:
My dnes spinkaly od 19h do 5h!! A to nás vzbudil taťkův budík do práce! Nejlepší bylo, že to pak hned ještě zalomila (teda ze začátku si povídala v postýlce), ale nechala prostě maminku spinkat ještě až do 8,30!! Parádička!! Nechválím, konstatuji!! :lol: :-)
Ještě k těm sirupům a čípkům - kupujete Panadol nebo Nurofen? (viděla jsem dnes reklamu.. 8) a náš dr. má zas letáky hlavně na Panadol..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
26.6.07 12:18

ahojky, tak se dostavam k tomu neco napsat, i kdyz atlet nespi, ale aspon je nakojen a tak poskakuje po brise v klidu a nerozciluje se tolik

jana 32 - IVF je inseminace nebo primo umele oplodneni? promin jestli je ma otazka moc intimni. ja jen ze by me zajimalo jestli se musi v cesku priplacet i na inseminaci

monalisa - doufam ze betuska dovoli a uvidime jeji fotecku:)

amaly vitej :) na jaky server ted chodis? ja ale neudeluju zadna povoleni jestli s nama nekdo muze do zamcene diskuse nebo ne. jinak nas jonasek se taky pretaci, prdelka moje. a chce taky andrejka na brisku spat? jonas bohuzel jo

olik - penaten opravdu neni spatna znacka. olejickem jsem malymu mazala brisko pri masirovani, a zadna alergicka reakce, ale pak jsem idiot jednou vzala omylem misto olejicku sampon a namasirovala mu to do pokozky. oni maji ty lahvicky na vsem stejny, akorat sampon je trochu naruzovely a ja jak byla rozespala tak jsem to prehlidla. no mel z toho osklivou vyrazku, a pak kdyz jsem mu davala ten olejicek tak uz to taky hur snasel.
penaten ubrousky s aloe vera prouzky mi prijdou dost dobry, jonasek se po nich opruzuje jen minimalne. ale ted jsem koupila na zkousku pempers sensitiv a ty jsou jeste o kus lepsi, tak u nich asi zustanu

ruzeno mas statnyho silaka, bezva. micha - megastatna, dobry :lol:

holky co se vas chci uz delsi dobu zeptat - vyuzivate taky DM baby bonus? tu knizku se slevama v hodnote 150EUR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
26.6.07 12:20

Ahoj nováčci

teda já ve vas budu mít zase zmatek a to jsem si myslela, že už jsem se celkem zorientovala.

Kartářka - byla jsem asi před 5 lety, nešlo nám mimi tak mě zajímaly hlavně děticky, řekla mi že budu mít jednoho kluka do roka. Mam ho, ale až za 4 roky. Ostatní říkala jen tak obecně. A sama říkala, že život je jako když stojíš třeba na fotbalovym hřišti, že záleží hlavně na člověku kam „ten míč“ kopne.

Všem naočkovanym přeju ať to zvládnete v pohodě. :lol:

Pavlušo už máš vybraný šaty? A co kytice?

HMkový věcičky - souhlasím, vše je o kus větší, máme 64cm a včera jsem vyřazovala 56 body a 62 kalhoty jsou nám dlouhy.

V pátek jdeme s taťkou na velkej nákup do Letňan tak mi Pavličko a spol. napiš prosím co ještě Honzík nutně potřebuje. Ještě nemáme ani dečku muchlací, doufám že jí seženu dřív než půjde H do školky.

Tak jdu něco dělat, vyžehleno už mám, heč. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
26.6.07 12:20

Po hooodně dlouhé době vás všechny zdravím! :D

Minulý týden jsem s holkama byla u mých rodičů, a tak jsem vás nemohla číst. Včera jsem zkusila přečíst pár stránek dozadu, ale víc, jak 10 jich určitě nebylo. Na to už nemám. 8O

Zjistila jsem, že chcete diskuzi zamknout. Jsem všemi deseti pro, jen mi dejte vědět, co a jak. Pochopila, že to má na starosti naše skvělá Pavlička, tak to asi bude na ní.

Koukám, že je tu dost nových tváří, tak mi bude chvilku trvat, než se v nich zorientuju. Všechny nově příchozí samozřejě vítám!

Chci se vás zeptat. Usínají vaše dítka s dudlíkem, nebo s palečkem v puse?
Malá Anička tedy pouze a jedině dudlá paleček. :D Nakoupila jsem jí spoustu druhů a velikostí dudlíků, ale žádný se u nás neuchytil. Plivala je všechny velkým obloukem pryč. Od té doby, co objevila ručičky, tak usíná s levým palečkem v puse. Připadá mi, že jsem tady v okolí nějaká rarita, protože všechny děti kolem nás ukázkově cumlají dudlíky. Marunka byla na dudlíku úplně závislá až do 2,5 let, ale Any jen paleček. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
26.6.07 12:21

Nám dr řekla - obyč Paralen za 16 kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
26.6.07 12:30

Já mám Panadol baby sirup i čípky. Čípky pro případ, když by Any měla horečku a u toho třeba zvracela. Sirup se mi osvědčil už u Maru a to hlavně když jí rostly zoubky. Pomohl jí aspoň trochu od bolesti a ještě si zamlsala, takže se pěkně zklidnila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
26.6.07 12:40

Růženo: Z Honzíka máš pořádného chlapa :D . Moje Anička je zase velká baba :D . My jsmě měli před skoro třemi týdny 6,7 kg a 62 cm. Myslím, že teď už taky bude mít něco kolem 7kg 8O . Je to náš malý Otesánek. Nejdříve vycucá maminku, pak sní i tatínka a pak sní vás všechny :! :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí