Poradna duly
Jana Čurdová
jj v cestovní postýlece od Haucku (obyč) v roce a půl úplně v pohodě............možná že by se tam vešla ještě ve 2 letech
Oberführer Pavlička: to je jasný ![]()
Holky já jsem poctivě bumbala Aquilu a sbírala hvězdičky a dneska Matýskovi přišla kráááásná osuška z toho filmu Auta
![]()
SPIIII,moje dite SPIIIIIIII!!!
Takze jsem se najedla a pecu babovku a uklizim,takze se tu nezdrzim a jdu se vrhnout na koupelnu,… ![]()
Postylka ,ja vahu do kolika je nenasla,ale jak pise Zlatka ,do dvou let podle me!? ![]()
Ta nase je Hauck Disney,chteli jsme obyc,ale tahle nam proste ucarovala a jak jsem psala je tu v obyvaku,„na ocich“,..Tak jsme se rozsoupli,.. ![]()
Plavecky ,tak holky,koukam ze jdete vsechny v zari,pavlicka taky a maji je u nich,tak navrhuji,az Pavlicka ozkousi velikost,tak uvidite a pisnete mi a ja tam skocim.Neni to problem kdykoliv,klido uz ted,mam to kousicek.
Co?Tak dejte vedet,nebo muzeme pockat az nez pujdete plavat,at je to ok s tema velikoctma?
Coooo!?Reknete si! ![]()
Tak
,nastartujte kostata a prilette na kafco a na babovku!
Udelame garden party!
![]()
No,…Hrabe mi,…
Ale ted uz vazne jdu na tu koupelnu! ![]()
nějakej sráč pod náma, omluvte mě, ale to se nedá napsat slušně pod náma vrtá už půl hodiny do panelu, dělá to bordel jak kráva, takže já prchám s Matesem ven,…
nazdar holky
tak n¨ás ta ranní procházka tak zmohla že jsme si hodku a půl dáchli no a malá ted spinká zas.
Holky s tou postelí to je pravda a nic než pravda
![]()
jinak začínám zvažovat že bych ¨místo cestovní postýlky koupila ohrádku no prostě musím na MMB nedá se nic dělathttp://www.sirmi.ic.cz/smajl/118.gif /> jinak my jdem na kyčle zítra tak moc doufám že to bude O.K.
tak já mizím ale ještě určo příjdu ríct co jsem http://www.sirmi.ic.cz/smajl/235.gif
Ja chci taky jeste ohradku,ale nejakou vetsi a oni jsou taaaaaak drahe,…Staci starsi,ale nevim nevim,…Uz nespime,… ![]()
pavli přiznávám že jsem DÚ přečetla jen zběžně, ale pravidla jsem přečetla poctivě, no fakt ![]()
Pavličko - ještě že nemáte velkou zahradu, tak se alespoň prozatím vyhneme nuceným pracem, že ? ![]()
http://img4.mimibazar.cz/…b6343105.jpg /> holky nemáte to některá???
bééé mě to nejde vložit, je to prostě nafukovací ohradka za ca 600kč, koukněte na to rádcové moji ![]()
Micho ,nemam,…Ja chci tu klasickou drevenou,…Jak je tohle velky?
holky tak jsem taky přečetla DÚ a souhlasím. A taky by mě teda čím dál víc zajímalo, co se dělo, Pavli??? Fakt mě to nahlodalo.
Marge: chrobáčik je po slovensky ale věrgolit to je místní výraz, který používá můj manžel a já to od něj chytla. Třeba červíci se věrgolí a já nevím, jak to říct česky a to slovo se mi staršně líbí. A slovenčina tiež ![]()
tady je strašný horko. Ať začne pršet prosím prosím.....
Ta postýlka je hezká, akorát já si enmůžu dovolit se takhle rozšoupnout
Teď jsem totiž nahamounila Huggiesky Premium nejen v Tescu ale i v Tetě. Mám tedy 6 balíků hamty hamty a 3 ubrousky heeeeč ![]()
jo a klasickou dřevěnou ohrádku mám vyhlídnutou v Karolině Micho, nevím, kolik přesně, ale zas tak moc drahá nebyla… a je celkem prostorná. Ale ta nafukovací může být zajímavá.
Holky já chci taky na sraz do Prahy ale je to tak daleko, že já byh přijela a mohla se otočit a jet domů… ale když vyrazíme brzy ráno. Určitě to ale naplánujme, na ten srpen…
tak se mějte etetičky, jdu za červíčkem ![]()
holky ja chci prave tu ohradku taky. zkusim nekde sehnat pouzitou, ale ja k tomu mam nejaky odpor kdyz je to drevo. si hned predstavuju jak jsou do toho zahlodany naky bakterie…a ted jonas to bude ocucavat tu ohradku… ![]()
hele!!! vsimly jste si vubec ze jste prehlidly novacka olik 11???
nebo si snad myslite ze je to speh? ja myslim ze ne