Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky !!
Jonáškovi a Adámkovi vše nejlepší k tříměsičninám a Honzíčkům k prvním jmeninám
Náš Staníček měl být taky Honzíček...... ![]()
Tak my máme za sebou poslední oslavu narozenin, od května jsme skoro každý víkend chodili po oslavách a už to bylo únavný. Včera jsme měli oslavu u našich na zahradě a kolem 20 hodiny jsem jela se Staníčkem domů.Náš taťka tam zůstával přes noc a když jsme se chystali k odjezdu, tak jsem se dozvěděla, že Standa chystá menší ohňostroj..... a když jsem jen tak smutně řekla, jako že je mi to líto,že ho neuvidím, tak mi na to řekl, že je to náš ( jako můj a Staňulův )problém..... teda ten mě hnul žlučí.......samo tichá domácnost..... ![]()
Ali je mi to mooc líto, že jste přišli o pejsánka
Zrovna včera když jsem se se Staníčkem procházala po zahradě a ukazovala jsem mu kytičky, tak jsme došli k hrobečku našeho pejsánka a vzpomínala jsem,že tomu bude za chvilku rok co nám umřel.Taky to bylo takové drama......byl teda už starší, ale ten den se nám nějak nezdál,hned ráno jsme s ním jeli k dr. ale byla sobota a někoho sehnat..... nakonec do něho nacpal plno injekcí, trošku se mu ulevilo, ale odpoledne nám stejnak umřel…bobánek malinkej.
Teda Pavličko smekám před tebouhttp://sirmi.ic.cz/smajl/192.gif ty máš teda pamět, jasně že mám taky tu postýlku........ přesně jak píšeš, taky jsme do ní museli koupit matraci,protože ta co tam byla
, ale jinak spokojenost…
Zamčení jsem pro
Fani na plavečky jsem taky zvědavá, prosím prosím foto
Myslím,že za chvilku tu bude další s.r.o ![]()
No nic musím se pustit do žehlení, čekají tu na mě 3 pračky http://sirmi.ic.cz/smajl/61.gif
tak já se dneska chystám cvičit pilates až se teda Adámek vzbudí dneska usnul nějak dřív, a pak ještě zkracovačky tak cca 200× jsem četla nějakou diskuzi tady a jedna holčina psala že na břichu jsou nej ona jich dělá 500 denně
no tak uvidíme co to udělá
jak jste na tom vůbec s postavou? já už nahoře jen 2 kila před otěhotněním ale shodit chci ještě 12
Teda holky, já jsem asi děsně naivní, ale mě vůbec nenapadlo, že by mohl někdo zneužít něco, co tu napíšeme! Takže ZAMKNOUT a to HNED!!! ![]()
Pavli takjá to asi špatně pochopila, on někdo šmíroval přímo tady a pak pomlouval jinde?????
jeste jednou dik za pranicka k mininarozkam ![]()
ja jsem dneska stahla z matrace potah, a vyprala jsem ho. my mame ty matrace ted uz 8 let, a ja jako vzdycky kdyz se nejak uspinila, tak jsem to smudlala hadrikem a susila fenem, a tedka jsem zjistila ze je tam zip a ten potah se da sundat a vyprat. akorat je pekne tlustej a neuschlo mi to dotedka. budu muset na noc nejak improvizovat.(vykopnout manzela z jeho postele?
)
a zrovna atlet usnul, ja bych si mela taky neco naspat sakra…
jinak zde nic noveho, jenom se jonasek zamiloval do takoveho toho chrastitka co se pridelava na strechu kocarku, jak to ma pred sebou napnute. jeho nejoblibenejsi hracka
zlatko prosimte popis zkracovacku. a chtela jsem se te zeptat, jestli je dobry cvik na ty pricne svaly brisni kdyz stojim rozkrocmo a shybam se vzdy pravou rukou ke spicce leve nohy a naopak. nebo jestli to musi byt nutne ty sklapovacky. ja totiz nechci lezet na zemi. nemam tu momentalne zadnou podlozku a nez ji nekde sezenu…
moje postava, ehm. bricho jako ve 4 mesici, prsa do pasu a zadek jen mirne horsi nez driv, ale to proto ze uz driv byl hroznej ![]()
a mam o 12kg vic nez pred tehu, zhubnout chci 17 kg
Pavličko taky by mě zajímalo, co je komu do našich problémů.. Docela se divím, že na to má někdo žaludek, podle mě ale i čas.. Já sotva stíhám dočítat a reagovat, natož rešit nějaký nesmysly a vyhledávat „podklady“ na různých jiných diskuzích atd.. Chtělo by to předem „vyhlásit“ nějaký čas, aby jsme tu byly pokud možno všechny nebo těm, co tu nebudou můžem poslat heslo pro přístup SZ? (funguje to nějak přes heslo nebo jak?)
Byli jsem dnes gratulovat švagrovi k zítřejšímu svátku a Aninka dostala šílený záchvat pláče!! Ani prso nechtěla a pořád řvala a řvala..
Já to tak těžce nesu, když jí nemůžu pomoct a nevím, co jí trápí..
A švagrová hned, že je jen rozmazlená atd.. Hlavně, že by nejradši ještě 3.mimi (má 2 děti-18,12) Ještěže si můžu postěžovat tady! Fakt nevím, co jí bylo!! Teda možná chtěla spinkat a nemohla zabrat, ale to větš. bere prso tím spíš.. Pak teda na chvilku usnula a zas řev.. Chtěla jsem jít domů, ale museli jsme se jít „předvést“ vedle ke tchýni-byli tam příbuzní, co jí ještě neviděli.. Ale u babičky jsem jí ještě nakojila, zdřímla si ca.5-10min. a byla v pohodě! Řehtala se na celé kolo!!
Tak nevím, co to bylo…
Poslední dobou si zvykla spát „jen“ 7h..takže vstáváme kolem 4.h..větš.je bohužel ještě i hoďku vzhůru a pak spí max.2-3h..
K postavě radši moc nemluvím..
Jsem teda váhově ca. jako před otěhotněním, ale jak jsem již psala, před těhu jsem dost přibrala, takže musím shodit ještě dost!! Přijde mi, že mi zas začíná krapet růst podbřišek.. Připadám si jak v těhu.. ![]()
Někdo se mi tu hlásí z postýlky.. Už běžím!! Zatím pa pa!!
Marge cviky na břicho ve stoje nedělám, nikdy sem pak necítila že ty svaly zabírají, já tu ležim na koberci když cvičim
jinak zkracovačky:
leh na zádech ruce pod hlavou, nohy pokrčené a zvedat se jen tam kam je to příjemné…chápeš? jestli ne hodim do galerky foto
ale nebudeš se mi smát jo tak napiš jeslti jo nebo co
kathe tak to netusim co by to mohlo byvalo byt. ale jonas takhle nekdy rve kdyz se treba vzbudi nejakym hlasitym zvukem, je nastvanej.
zlatko chapu, dekuju:) booooze, ja s tim opravdu budu muset zacit. ach jo.
Kathe Adámek to občas udělá po probuzení, když ho něco vbudí je pak stráášně protivnej, nebo když je moc unavenej a nejde mu usnout
Marge tak fajn, že jsi to pochopila, já to napsala divně, každopádně by si nemohla smíchy, takže foto mažu ![]()
Ona má teď období, kdy se lekne zvuků, který jí normálně nevadí (asi když je unavená, chce se jí spinkat nebo tak) a pak má „řvací záchvat“. Ale tohle bylo fakt nějak divný.. Plakala strašně dlouho!! Teda aspoň mě to přišlo nekonečný - delší než jindy..
Navíc mi nepřidaly ty hloupí poznámky typu-že je JEN rozmazlená apod.!!! Chjo, chjo holt jsou všichni chytrý jak rádia!! Já vím přeci nejlíp, co moje miminko potřebuje a když pláče, že to není JEN TAK, že by bylo rozmazlený nebo tak!! Takhle brzo by snad ani „neměli“ být ještě rozmazlený, nebo? Myslím jako, že ještě nedokážou „využívat“ breku k chování, houpání atd..??
kathe tak to asi mela hlad. nekdy maji hlad i kdyz jsi je 10 minut predtim nakrmila. proste znicehonic potrebujou dvojitou davku. a kdyz rikas ze se uklidnila po kojeni, tak to asi bylo to
POSTAVA : jsem asi tady na tom nejhůř…http://sirmi.ic.cz/smajl/464.gif /> mám stále 18kg nahoře a stojím a stojím…nejde to vůbec dolů…!!!!http://sirmi.ic.cz/smajl/61.gif. Jsem zoufalá, ale ve svém zoufalství jsem už začla cvičit-málo, ale přesto něco. A pokud to se mnou ani nehne jdu k doktorce pro prášky na recept na hubnutíhttp://sirmi.ic.cz/smajl/91.gif
marge Když ona nejdřív právě nechtěla ani to prso!! Ale asi spíš nemohla zabrat a chtěla mooc spinkat.. Jinak fakt nevím, protože se ani neměla čeho leknout.. Max.když jsme přišli ke švagrovcům (odvozeno od Tvého „tchánovci“
), protože mají obývák bez oken, tudíž dost tmavý, tak jseti se lekla toho..
Ale den předtím jsme tam byly a nic.. Bylo to teda dopoledne..
trpaslicka Nezoufej, já jsem na to taky zle!! Sice mám ca. váhu jako před těhu, ale NUTNĚ potřebuju shodit ještě min. 15-20kg!! Mých 78kg mě opravdu nenadchlo!! (jak by bylo nedokonavé sloveso - nenadýchává?? nenadchává??
)