Poradna duly
Jana Čurdová
Pavli ,no jasne ze se uvidime!
Zrovna vcera jsem zase rikala manzovi,kdy mi necha auto.
Ja myslela ostatni,kdo bude chtit ty plavecky a jestli bude ten srazik!?
Postylka ,no moc se nam libila,je v obyvaku porad na ocich,vyuzijeme ji denne,..To je jedna z mala veci,za ktere jsmr dali vic,…A druhe mimi ji taky pak vyuzije,…Jinak NEDOVEDU si predstavit,byt hned zase tehu. ![]()
Jinak by me Pavli taky zajimalo na co jsi narazila,…Nebo snad vlastne ani radsi ne,… ![]()
Srazik beru,reknete mi v kolik a kde,krome pondelku,budeme uz mit to plavco.
![]()
Jinak mam dnes nejprotivnejsi a nejurvanejsi dite
![]()
Rve a rve i u prsa.Prebalena,prdiky nema,brisko neni tvrde,rve i u prsa,zouby se klubat nevidim,spocena neni,studena taky ne,… ![]()
Chjo,…Kdyby nahodou vytuhla,beru si ji do postele,…Potrebuju spat,…
To jste mě zaskočily s tím zamknutím… -můžu tu zůstat s vámi, i když tu jsem jen několik dní a moc nereaguji na příspěvky? já totíž moc nestíhám, ale jak si vás čtu, tak vždy natrefím na něco nového-co ještě namám nebo o čem musím začít uvažovat…
http://sirmi.ic.cz/smajl/90.gif
Ahoj holky,
vás teda dočítat, to je na dovolenou ale né mateřskou.
Tak popořadě : vše nej k tříměsíčninám - Jonáškovi,Honzíkovi a Adámkovi a taky Honzíkům k svátku
Alousku - je mi to moc líto, znám to s kočičkama a myslím, že je to stejně bolavé u každého mazlíčka, i když u tebe to je to horší tím způsobem, máš jistě k tomu smutku navíc obrovský vztek, tak ať to přebolí co nejdříve
Plavečky - tedy baby vy jste mě nahlodaly, já byla pro jednorázovky, ale asi to vypadá že dám na vás a půjdeme do látkových, teda umíte člověka přesvědčit
Pavličko - vzhledem k tomu, že jsi tu víc jak doma
tak máš určitě přehled co se kde šustne, souhlasím proto se zamčením a věřte mi, že nejsem úchylák
i když nestíhím psát tak často, ale taky raději nepíšu vše, i když ti lidé o kterých bych psala moc na netu nejsou ale čer nikdy nespí, že????
Fani - ty plavečky, od jakého jsou výrobce ? A mohla bych taky otravovat pokud je tu tedy dle tvého návodu neseženu?
Cestovní postýlka - uvažovali jsme o ní, když se jede na chalupu nebo k našim na delší dobu, ale bojím se aby to ten plast nějakou dobu vydržel, no našlo se náhradní řešení - na chalupě je postýlka po manžovi, tak akorát nová matrace a u našich si půjčím od ségry a je to.
Manža právě vysvětluje Honzíkovi jak se má otočit z boku na bříško a nemyslím, že by to pochopil
slyším jen „Noha, ručička zvednout hlavu, posunou naklonit a ty jsi jak maďar ......“ To je sranda.
![]()
Pavličko - závidím ti tu mumii, Honzík je jak hudiny, vymotá se mi ze všeho, nebo začne děsně ječet, jakmile zjistí, že ty ručičky nezvedne ![]()
No Fani, Zlati , na co jsem narazila, tak to snad probereme, až bude zamčeno!!! Nerada bych byla právě jako ty nandy, co tu řeší problémy druhejch a s prominutím se serou do čeho nemají…Já už jsem tu jednou na něco takovýho narazila a můžu vám říct, že to bylo v době těhu a pak jsem to říkala manželovi a brečela jsem u toho, páč mě to tenkrát dost vzalo..ježíš…já jsem si na sebe ušila bič…teď to zase v sobě všechno mám a nemůžu to sem napsat, dokud tu nebudeme mezi čtyřma očimahttp://www.sirmi.ic.cz/smajl/185.gif /> No jasně, že tu zůstaneme zamčený a tajný všechny, kdo tu prostě bude v ten den, kterej pak napíšeme Lesině, aby nám to zamknula…a bude to točo, to pak tu snad budu pečená vařená a budu krafat a krafat a krafathttp://www.sirmi.ic.cz/smajl/161.gif /> Byla jsem teď asi hodinu venku a šli jsme do Tesca, v Pompo maxi (obchůdek pro děti), mají plavečky za 179 Kč! A docela hezký, ale když je může mít Fanička za 120 Kč, tak to bych ráda ušetřila a hned mám asi na 8 MIL ![]()
Růžo, tak moje mumie je asi možná Copperfield, páč se z toho někdy dostane a má hroznou radost…já ho ale tak nenechávám moc dlouho, jen, když má problémy s usnutím a pak jak spinká, tak ho rozbalím, nebo ho zabaluju nad ránem, aby dýl vydržel v klidu hajat…je mi ho furt líto…
Akce na plenky Huggies v Tescu , tak tu jejich akci jsi můžou strčit do
, jedna plenka vyjde cca na 4,20 a ta motorka není vůbec motorka ale nějakej paskvil čehosi na kolečkách - v tom letáku je vyfocený úplně něco jinýho…nebo jim ty motorky došly. Já si pěkně počkám na Tesco plenky za 199 Kč, když jste je tu vychválili až do nebíčka…
Posílám všem pusinky, Mirunka to zalomil a já přemýšlím, jestli mě to náhodou neispiruju udělat to samý, aspoň zaspíme tu dobu, co jsme tu sami…papa
Růženo- „ty jsi jak Maďar“ - to můj manžel říká taky! Chudák maďarský národ,že? myslíš,že tam jsou všichni nechápaví? ![]()
Pavličko - to jako že někdo z jiné diskuze si četl „naši“ a něco mu/jí přišlo vtipné??? To je teda dost trapné!! a dost pod úroveň! Přece každý má svoje problémy,ne???
![]()
cestovní postýlka- holky,já se dívala na různé penzionky v Beskydech a představte si,že si účtují za dětskou postýlku někde až 200 za noc!!! Chápete to? Ne že bych ty peníze za malou nechtěla dát,ale proboha,vždyť je to mimino! To by snad mělo být samozřejmostí,že když máš mimi,tak postýlka je gratis!!! Takže vaše debata o postýlkách mě taky zajímá,protože si asi taky budeme muset nějakou koupit. Ta co ukazovala Fanička je překrásná!!! Do jak malého balíčku ji Faničko složíš?
Micho-plavání-teď už asi nezaplatíš!Přes prázdniny se neplave. Snad vás tam vemou!!!!!bojím,bojím…
vázání do houstičky-holky a není to moc drastické? fakt vám mimísci hned usnou,jo?
Marge-já jsem těch her viděla naživo strašně moc,jsem holka chlubivá,co? ale u nás je to fakt v pohodě!
My máme za sebou vítání občánků. bylo to moc pěkné a moc slavnostní. Vítaly se tam s náma úplná mrňavoučká miminka!!!Emička tam byla jako jejich velká ségra ![]()
No nic,musím si jít před barák pro křiklouna,tak zatím papá.
""http://tac.families.com/ezb/892592.png:http://tac.families.com/ezb/892592.png
Dagmar ,slozim ji do tasky jako je na tady tom obrazku,…http://adana.cz/…no-modra.jpg
Housticka ,drasticky to neni,delali to i v porodce,mimis se citi vic stisnene,jako v brisku a nesermuje rucickama,tak se nevzbudi,… ![]()
Plavecky ,no problem!
Pisu poradnik,takze Pavlicka,Zlatka,Ruza,… ?Vyrobce-Dimo-tex,…Ale jsou moc pekny,kvalitni,meli je dost vybrany,…Kdyztak pak vyfotim do galerky,…Ale ja mam ted jedny a jdu je vymenit,mame moc velky. ![]()
Trpaslicko ,proc by jsi tu nemohla zustat!?
![]()
Dve hodky jsme spinkaly v loznici s Anny ve velke posteli,totalne propoceny,…
Ja teda prso v pohotovosti,kdyz se budila,soupla jsem ji ho do pusinky,zadumlala a spalo se dal,…
A ted si oooo boze dekuji,dnes poprve za cely den,sama hraje pod hrazdickou.NECHVALIM!!! ![]()
trpaslicko ja za sebe bych urcite chtela abys zustala, neverim ze jsi spion. ony ty nandy co o nich pavlicka pise asi spis jenom ctou a ne ze by se sem prihlasovaly a psaly.
stejne mi to ale hlava nebere, jak muze byt nekdo takova slepice
ze fakt nema nic jinyho na praci nez smejdit po netu a hledat kdo nebo co by se dalo zdrbnout
pavlicko s tim rozrusovanim v dobe tehu to znam, ja mela taky problem, trochu jineho druhu, a bylo to moc neprijemny.
ale co kdyz zrovna ten den nebudu na netu az se to bude zamykat? nebude to normalne chranene nejakym heslem proste, ze byste mi ho nekdo napsal do sz?
ja mam dneska honicku, ten muj linej chlap
bych ho zabila
jeste ani neni schopny kdyz uz ma nohy nahore a cte si noviny si je jit cist k jonaskovi do loznice, abych se mohla ja venovat necemu jinymu. to je nekdy k zblazneni s nimaaaa ![]()
Tak jsme si s Honzíkem 1,5hod zdřímli a je nám fajn, teda já jsem nějaká zmatená a furt se nemůžu probudit. Dnes si nevím proč rozhodil 3 hodinový režim o 1,5hod tak nevím kdy bude jíst naposledy. Vycházelo by to v 9:30hod tak to bude sranda. Tady je dusno a pod mrakem asi budu muset do sprchy. Jo a s tím zamčením, předpokládám, že přístup bude na heslo a to si sdělíme v SZ, že Pavličko ?
Zamčení: holky, já jsem tu nechtěla navodit nějakou atmosféru, jakože někoho budeme vyřazovat či co??? Copak jsem tu nějakej generál? Nebo tak? Já jsem jen vyjádřila takovou malou ideu
Jasně, že tam budeme všechny!!! Jmenovitě i Trpaslička!!! Ty trdlo, jak Tě jako napadlo, že bysme Tě tu nechali??? No já nevím, jak se to dělá, ale taky předpokládám, že to bude pod heslem, jak jinak???
Dášo, ono tak nešlo ani o naši (zatím), ale to co jsem našla v jinejch termínech porodu…takže abysme nedopadli jako tam, tak právě proto navrhuji tohle opatření a všechny budeme moci psát, aniž by to mohl číst kdokoliv na světě, co si tu budeme říkat za tajnosti…pšsst
, např. čísla kont a hesla k účtům a tak… ![]()
Růžíku , já jsem si taky dáchla s Mirdou, ale opravdu jenom symbolických „20“ on pak se vzbudil a maminku už nenechal…ale řekla bych, že to stačilo.
tak to jste mi udělali radost, že se to zamkne a proč to vám povim až to bude
, táákže by to chtělo dát dohromady seznam, páč tam asi nejsme všichni nebo jo?
Fani plavečky určo vyfoť jsem zvědavá, mě se líbili jedny na MMB ale stály přes 200
Pavličko - já přišla na to, že když Honzík usne jen na 10min tak se zcela dobije, né tak maminka
já to snad už do smrti nedospím ![]()
Pavlička: já jen tak- jsem se bála, že bych mohla z kola venhttp://sirmi.ic.cz/smajl/277.gif
Hrozně ráda vás čtu.....máte tak dobrý zážitky.....http://sirmi.ic.cz/smajl/379.gif
A Jeníkům vše nej k svátečkuhttp://sirmi.ic.cz/smajl/325.gif