Poradna duly
Jana Čurdová
Pavličko holky na nás normálně p*dějí
My máme dneska nějaký spací den,bud kňučíme nebo spíme. Tady už sprchlo několikrát tak jsme ani nikde enbyli.Jo a anglickej trávník tam je …na kousku
no a bazén od středy taky
tak ted už jen ten krásbej domeček ![]()
Růžo taky můžu zeleninku na grilu to jo a je pravda že těm biopotravinám co se ted všude rozmohli nevěřím vůbec nic.
Pavličko a Pavlušo - já na vás neprdím, ale Honzík asi jo, ten prdí dnes celý den ![]()
Jinak tady neprší a celý den jen jedn malá přeháňka, tak vám ten vzdoušek závidím ![]()
Já se tak namlsala na tom grilování, že k večeři je gril. zelenina a masíčko, už zapojuju gril do zásuvky
Pavluško , viď? Od rána tu kromě mě a Tebe nikdo skoro nebyl…ještě vlastně Růža…
Chuděrka malá Kájinka…ať už se jí to zahojí…
Já už po 17 hodině nejím…ale mám hlad pořádnej…tak asi dneska poruším svojí dietku…jenže tu mám jenom samý kalorický bomby…
no téééda co povidáš já tu ráno chvilku byla
my pak jeli do chicca pro tu veledůležitou dečku a dudíky a ještě ponožky atd no znáte to, pak jsme se jeli podívat kam vlastně budem chodit plavčit a pak k našim na grilování a apk ještě k Jirkovi do práce atd
Před chvilkou jsem se vrátili, Adámek vykoupanej dám mu plenu a on se hned po… tak ho přebaluju dám mu čistou a než jsem ho stačila zabalit tak mě i sebe počůral dokonce až sobě na hlavu
takže celý všechno dokolečka dokola
a teď jsi du dát knockebrot hi hi
Hezký večer,
omlouvám, ale nějakou dobu vás budu jen číst a nebudu reagovat…dneska jsme přišli o pejska
, tak to musí trošku přebolet a pak se zase přihlásím…
Já už mlčím..Zlati…a jakou má Adámek dečku? Tu modrou z Chicca, jako máme my? Oni tam totiž měli klučičí barvy jenom toho medvídka a modrou dečku…
My jsme měli ráno teda problémy a kakáním, papal a pak začal plakat, ale strašně moooc, tak říkám, Tebe bolí bříško asi viď - páč byl čas jeho kakání. Šla jsem pro rourku a pošimrala ho v prdelce a holky, no to bylo…viděla jsem pěkně tvrdý hovínko, tak jsem mu musela tlačit nožičkama na bříško a tlačit s ním..ale zvládli jsme to..a pak ještě 2 hovínka jsme takhle museli vytlačit…nechápu, proč měl takhle tuhý hovínka, ale jen co jsme dotlačili poslední, tak se smál…no ještě, že jsem tak úžasná, že poznám už co mu je..hihi..
Já jsem si fakt nic po tý pátý hodině už nedala, ale půjdu si uvařit kontryhel, piju ho na PMS syndrom a můžu říct, že MS zvládám s jedním IBU místo svých tisíců ![]()
Náš taťka přijel domů z práce, ale šel na http://www.sirmi.ic.cz/smajl/465.gif, páč jeho kamarád se ve čtvrtek oženil a on nejel na svatbu, tak si to prej dneska vynahradí, no nemohla jsem říct ani A ani B, to je jasný, ale sere mě to každopádně, páč sem se na něj celej den těšila…
Alousku , pejsek je v psím nebíčku…moc na Tebe myslíme, at to rychle přebolí
pavli koupily jsme modrou nahoře s medvídkem pak tam měli ještě s psíkem a pak růžový
to samý dudíky, kvanta růžovejch, stejně mi přijde ža na kluky je toho míň béééé
holky já bych chtěla ještě jednoho kluka
no manža má víc rozumu než já takže další miminko nebude ale bere mě to fest http://www.sirmi.ic.cz/smajl/6.gif
Tak to má Adámek stejnýho muchláčka…my ho teda máme dneska trošku poblinkanýho
, stejně jako medvídka z Ikei
Berušky, na co jsou ty tlačítka v příspěvku? Jsem to ted zkoumala a nevím…kdo to ví??? Odpoví mi na otázku??? Naco je např. Quote, Code, List, List= a URL??? No já jen, že bych pak byla zase chytrá jak rádio…
Zlati , já myslím, že jsi psala, že bych chtěla 3 detičky, ne? No to já taky, manžel určitě chce dvě a já tajně sním o 3
, Ty máš na to věk, já už moc nééé a rodit ve 40 letech už bych fakt nechtěla…ale tak za 3 roky druhý to mi bude 31 let a pak bych klidně hned po 2 letech to třetí…no uvidíme…přeci jen, ten chlap je k něčemu potřeba, že?
no právě já si řikala že to třetí až po 30 nebo prostě až tyhle dva lumpíci budou chodit do školy.....uvidíme uvídíme
tak jdu čučet na Tv pak se tu ještě objevim jestli tu ted aněkdo ještě bude pááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá ![]()
ahoj holky, tak já si dneska konečně koupila svatební robu mamča hlídala a zvládla to na jedničku. taky jsem zjistila že mám v pravém prsu hrozně málo mlíčka , chtěla jsem odstříkat a dostala jsem tak 25ml a z levého se napila simi a ještě jsem z něho 45 vytáhla. ted jsem to zkusila znövu a mám prázdné prsa obě dvě
achich achich doufám že neztratím mlíčko úplně, malá pije po dvou hodinách v noci vydrží těch pět. no uvidíme. tak se mějtě zítra jedem k tchánovcům tak papa