Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3233
22.6.07 11:40

Ahoj holky, nestíhám Vás dočítat tak zatím běz reakcí. Jen kalmetizace nic moc mezi 2-3rokem jdeme znova na očkování. Jo a už máme doma občánka, máte nějaký fotky v galerce. Tak zatím jdu dočítat tři dny :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
22.6.07 11:46

Ahoj e-tetinky!
Mám dotaz - máte mimísky zapsané v občankách? Tak mě napadlo, jestli by to mělo být?
My bysme na srázek dojely autem, jen bych poprosila pražské tetinky o popsání cesty od Ústí nad Labem (Teplic) do té ZOO.. Tam půjde určo někde dobře zaparkovat, ne?
Půjčku od státu jsme „propásli“ o pár měsíců.. :-( Bohužel jsme si vzali hypotéku dřív než to schválili.. A to by nám akorád těch 300tis. stačilo! Takhle jsem tu cenu vlastně museli ještě navýšit na 430tis. (aby nám dali tu hypotéku-dávají 60-70% a to musí být právě min.300tis…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
22.6.07 11:47

Renča jj na vanu tady z toho studia chodí dom, máme pak přednost do bazénu atp. a patří k tomu i masaže(prý nadstandart k vaně) takže Adámek je v 7 nebi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2264
22.6.07 11:50

Holky, kdyby byl sraz v pondělí, tak bych měla i zajištěnou dopravu autem tam a v úterý zpět :lol: Tak šup, nějaký termín? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3233
22.6.07 11:59

Všem Palvám vše nej (i moje ségra je Pavla) tak to není tak dovný jméno Pavličko. A protože jsem tu dlouho nebyla přeji všem mimískům k 1/4roku http://www.sirmi.ic.cz/smajl/18.gif

Zdravím všechny nové maminky

Srazík - no my to nemáme moc daleko, ale v týdnu nám cesta do zoo trvá tak cca 2hod a jíme po 3hod a já krmím odstříkaným, tak to nepůjde ono to dýl jak 3hod nevydrží to bych se otočila a jela zpět, ale jak najedeme na kaše a ovoce tak by to šlo!!! Takže až nějaký příští, ach jo, tak bych jela :(

Kočárek máme trojkombinaci, ale korbička už je nám těsná, tak občas vyhodí nožky ven. Ale co nevidět budeme taky ve sporťáku se sklopenými zády.

Kathe - cesta do zoo od TP je velice jednoduchá - sjedete normálně po teplický až před Vltavu tam je cedule jako kr.va do prava a pak už je to jednoduché stále po hlavní až k zoo, je to moc dobře značené. Nemůžete to minout. Já musím přes 1/2Prahy z čerňáku a to je o nervy halvně dopoledne ve všední den !!!

Vítání občánků - máme karafiát, pamětní knížku a pamětní medaili :D

Já letím péct borůvkový koláč, zítra razíme na velkou slávu máme 4× jmeniny 2×Pavel, Pavla a Honzík tak to roztočíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
22.6.07 12:15

Dítě být v občance zapsané nemusí, je to dobrovolné, jako třeba zapsání manžela/ky. Tak to holky necháme na ten srpen? Aby se nás teda slezlo co nejvíc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
22.6.07 12:54

ahojky.
pavluso a pavlicko vse nej k svatku.

pavluso marcel je docela neobvykle jmeno vid? ja jsem marcela :D to uz je precejen castejsi

dneska jsem zase obskakovala atleta,ale pak zabral, tak jsem honem zalehla taky a hodinku si dopoledne prispala. on ted v noci tomu moc neda, vcera spal pres den a v noci nic moc. to spim dohromady tak 4-5 hodin

sraz - ja za sebe tedy bych byla pro srpen, asi tak polovina srpna, ted jsem se ptala rudiho kdy ma tu dovcu. to davam jen tak do placu, asi by mel kazdy rict kdy to jemu vyhovuje nebo spis kdy urcite nemuze (dovolena, nemel by odvoz) a pak to nejak zkombinovat a vykutat nejvhodnejsi termin.

tak on se atlet uz zase vzbudil. v tom pripade ho vezmu a jedem nakoupit. v pondeli musim taky do aldi, maji tam nafukovaci postel pro hosty za 10 EUR. takova ooooobrovska velurova nafukovaci matrace. to presne potrebujem, az nam prijedou lidi na ten krest. precejen platit hotel… :roll: nejsme milionari. leda az to tady tchanovci zabalej, ale ty tu budou do 90ti a to si pak prachy taky neuzijem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
22.6.07 13:27

hlasuju taktéž pro polovinu srpna. Já v červenci skoro nemůžu, takže srpen by byl ideální. Viděla bych to tak na 2.,3.týden, Ale jinak téměř kdykoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
22.6.07 13:38

AHOJ HOLKY

PAVLUŠE A PAVLIČCE :srdce:

Sraz - navrhujem okolo 16. srpna, protože jdem na kyčličky takže stopro budem v Praze.

„oplozeniny“ jak tady někdo hezky pojmenoval máme až 7.7.

Vítání občánků - jdeme zítra, už vybírám model co na sebe.

Za hodinu mi přijede na návštěvu tchyně tak mi držte palce. Pak vám napíšu jestli se na ni Honzík usmíval nebo jestli vycítil antipatie od maminky.

:-) :-) :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
22.6.07 14:17

Ahoj, tak jsem tu zase na skok, mezi vytíráním a vytíráním. Předěláváme barák a včera nám sem slušně nateklo - odpoledene, tak jsem všechno uklidila a večer jak přišla tak vichřice, tak se urvalo kus nedodělané nové střechy a měli jsme v bytě suť a řinule se nám sem voda, takže všechno nádobí, ručníky, povlečení, prostě všechno sloužilo k zachycení vody, abysme udrželi v suchu aspoň obývák a měli kde s holkama být. Takže dneska uklízím-teda už finišuju-peru atd.
Jinak kočárek (někdo se ptal jaký mám) mám Mutsy Urban Rider.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
22.6.07 14:20

Zlati , tak to je bezva, že k Vám chodí i domů, taky bych to brala. My teda máme jen sprchu, ale tchýně má v patře velkou vanu pro 2, tak ji občas využíváme a dneska chceme udělat velké koupání s taťkou, budeme mít premiéru :wink:

Ali děkuji moooc za všechno jsi zlatíčko :lol:

Srazík tak u nás asi cesta do Prahy nehrozí, já bych teda klidně s pendolínem jela, ale taťka nás nepustí :cry:

Oplozeniny ( dobrej výraz) :-) tak my už tuto dobu před rokem měli Staninka v bříšku, přesně 10.6 :)

Jinak dneska jsme byli na kyčličkách a už tam nemusíme chodit, tak jsem ráda. A na cvičení se Staňula dneska předváděl, no kdyby jste ho viděli, tak jsme dostali pochvalu, no je to naše prdelka šikovná :wink:

Teda krásný fotky v galerce :potlesk: A Elenka jak už je veliká :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
22.6.07 14:24

holky to jsem se chtela zeptat, s temi kyclemi, dela se kazdemu miminku kontrola v tech 3 mesicich? nam je kontrolovala ultrazvukem nekdy asi v mesici a od te doby nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
22.6.07 14:44

Marge my to měli s kyčlema tak že KO 3 den v porodnici další KO v 6 nedělích a další KO ve 4 měsících a pokud bude vše OK tak to je poslední. První Ko jen hmatem a cvikem a další to samé+ultrazvuk ze strany i ze předu

Holky..........dortík se poved teď tuhne v lednici, už se na něj těšim

Reni taky jsem ráda, je to pohodlíčko a pro mimi fajn, že je v prostředí, které zná (aspoň teď když je malinkatej) taky mi instruktorka řikala, že ty kyblíky na koupání nejsou moc dobrý, že pak většina miminek má tendenci dávat hlavu k prsům (ve cviku „splývání“)

Byla jsem v lékárně a koupila Aďoušovi čajík a zjistila, že je až od 4 měsíců tak ho jdu vyměnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4078
22.6.07 14:55

My máme „oplozeniny“ až 6.7. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
22.6.07 15:02

jéé den oplození teda fakt nevim, ale od dr. jsem dostala potvrzení
na cca 5 tt 14.7. na manželovi narozky :-) a přenášela jsem 14 dní tak to asi ani nespočítám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí