Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4078
21.6.07 12:31

Ahojda,
tak jsme zpět z 3 měsíční kontroly - máme 6.520 g a 61 cm!!!! :oops: To jsme buřtíci!!! Dostala hexavakcínu, chudinka, tak čekám, co se vyvrbí - horečka? pláč? ach jejej! A ještě k tomu takový dusno! Já fakt chcípnu!!! Vždyť už mělo pršet, ne?! :evil: A manžel musel zrovna dneska na služebku do Německa, až do Brém. Volal, že tam všude strašně leje a jde to sem. Huráááá!!! :-)
Jinak si nestěžujte, kde bydlíte. Určitě nikdo v takovým prdelákově jako já - Mimoň na Českolipsku. :lol: Výlet do Prahy je pro mě nemožný. Vlakem se asi 3× musí přestupovat. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4078
21.6.07 12:37

přebalování - před každým jídlem - to je přes den každý dvě hodiny - a vždycky je pročůraná durch - hodně čůrá
kojení - papá 10 minut, ale před nočním spaním (po koupání) papá půl hodiny i víc - pak vydrží celou noc! ta je ale chytrá! :lol: :wink:
chlubení - :lol: dneska spala 11,5 hodiny v kuse!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) :-)
Jo a už taky pěkně cestuje po postýlce a převaluje se na bok, budu ji muset zase začít dávat mezi válečky - aby se mi neotočila na bříško!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
21.6.07 13:07

zuzanasinova ANše Any když nemá náladu, tak „nemusí“ ani taťku.. Vydrží u něj chvíli a už řičí mamííí (teda mě to tak v tm jejím řiku zní.. :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
21.6.07 13:34

Ahoj HOLKY

děkujem za přáníčka, ale H nemá svůj den, chudinka od rána skoro nespinkal, až ted. Klížily se mu oči, ale prostě nemohl zabrat.

Kojení - v noci zá:,–(ně 10 min, přez den obvykl. 20 min, ale když je protivnej tak vyžaduje prso a třeba i 40 min - to dělá posledních 14 dní. Kdyby si vzal dudlík tak by se tim pěkně uklidnil, ale on jen tu kozu.

Suchá místa - nemáme, od nar mažem jen slunečnicovym ol z lekarny.

Konzert - já když jsem včera viděla ukázku ve zprávách tak jsem na vás myslela a záááviděla. Napiš jak hráli?

Marge - to je strašný s těma němčourama, jak tam vůbec můžeš žít?

Plavčo - máte statečný miminka, já mám obavy, že Honzík z toho nadšenej nebude. Čím je starší tím míň má rád vodu. Ted jsem mu myla jen nožky - má vždycky mezi prstíkama bordel z ponožek - a už už natahoval.

Mamánkování - asi jo, manža ho uspával, ale ted uz musí maminka, kort když je rozladěnej. Ale nevim jak tomu zabránit, vždyť jsem s ním pořád, tak je jasny, že je na mě zvyklej.

Sraz - Honzík říkal, že by se s váma nejradši sešel už příští tyden, protože pak jedem na 14 dní k babi a dědovi. Tak můžem dát takovej zkušební, což ???

Jééé on už se zase vzbudil, no to neni možný, čus..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
21.6.07 14:21

cestmire ja si taky rikam v posledni dobe proc si to sama sobe delam a ziju tady. no jasne ze jsem si tak usltala tak tak spim. ale clovek kdyz je zamilovanej tak vidi vsechno ruzove. a zase na druhou stranu nemci jsou v kontaktu mezi sebou a samozrejme i k cizincum zdvorily, aspon to.

holky vite ze nekdy ve 3 mesicich prijde u deti takova faze, kdy odmitaji cizi lidi? krome rodicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
21.6.07 14:33

no s tím porodným jsem to nevěděla, já jsem jen šířila zdejší slova někoho…to víš Ogu , to já zase rychle, rychle…abych je mohla rychle rychle utratit…hihi.
Jo a někdo se tu ptal, kde sehnat dupačky - nové za 99 Kč a je to jednoduchý je to v Hák a Hák , máme ho na Vršovickým náměstí, jenže tam ty hajzlíci mají víceméně dupačky hlavně pro holčičky..béé, takže máme jednom dvoje, růžový Mirdovi kupovat nebudu, to nééé.
Pro srazík příští týden, takový malý pražský, jsme taky..a je nám jedno kdy..navrhuji např. úterý…Ono jde o to, že já, Monalisa a Kačula jsme blízko sebe…takže musíme jak Zlatka, popř. zda by dorazili i kočičky z pražského okolí a příští týden se má ochladit…jupí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
21.6.07 15:13

něco o sobě.

:wink: Je mi 29 let a mámd vě děti Verču 5 let a Nicol (*7.3.2007), bydlím kousek od Hradce Králové a jsem na MD :lol: asi jako všechny tady. Oba porody stály za prd :roll: , ale zase mám dvě holčičky, který by tu jinak nebyly. Napíšu víc ale až dýl-máme sundanou střechu a prší nám sem :twisted: takže jdu vynášet kbelíky a vytírat. Tak snad v noci nebo zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.6.07 15:33

ahoj holky, venku lije, Bětka už 1,5 hodiny spí (asi dospává tu dnešní noc), tak jsem vás stihla v klidu dočíst.....tady opět nepřihlášená MONALISA

ČESTMÍRE všecko nejlepčí Honzíkovi ke čtvrtočninám!!!!!!!!

LENULINKO já mám kolegyni a ta je taky z Mimoně :-))) Ale přes týden bydlí v Praze......Jitka Vlková, neznáš ji náhodou?

PAVLIČKO do Háku ve Vršovicích teda musím zajít, dupačky marně sháním, takže díky za tip.....a taky za ochotu pomoci mi s těmi imetříky..akorát mi manžel ráno volal, že ten náš noťas blbne (pořád se zhasíná obrazovka), takže uvidím, jestli mu v práci dají náhradní anebo budu muset počkat, až opraví tady ten.....to si ale pak nedokážu představit, jak vás budu dočítat - :-(

My se vracíme z Moravy v neděli, takže příští týden se můžeme klidně srazit.....a je nám v podstatě jedno, kde to bude…rády se projedeme „sockou“ anebo autem :-)))

my jdeme na tříměsíční kontrolu 26.6., .tak jsem zvědavá, o kolik jsme vyrostly - všichni mi říkaj, že se Betynka pořádně vytáhla…akorát si nepamatuju, která šikovná e-teta obstarává tu tabulku, abych jí mohla poslat nejen ty akutální údaje, ale i ty předchozí, abychom taky mohly být v tabulce ..

tak já už budu končit - sestřenka chce využít toho, že její Patrik (2 roky a 4 měsíc) spí a chce si pročíst maily a napsat jeho tatínkovi, který zůstal ještě v USA…takže musím uvolnit PC…

Papace!!!!

• Citovat
  • Upravit
4078
21.6.07 15:43

Monaliso , Jitku Vlkovou neznám. Ona má Mimoň přece jen asi 6000 obyvatel! :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
21.6.07 16:15

ahojky, tak my byli zas ena bazénu v tomhle vedru je to šílený, Terča se cachtala 2 hodiny, vůbec nechtěla ven

Sraz klíďo píďo, i když teda cestovat MHD je pro mě děsné utrpení

Vítám nováčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
21.6.07 16:57

Holky o všedním dnu můžu maximálně v pátek, s náma totiž musí taťka, jinak by jsme neměli jak docestovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
21.6.07 17:53

Oqu já přemýšlím, že pokud to bude v ZOO že vytáhnu autíko, takže jedno místo máme volné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
21.6.07 18:48

No tak příští týden v pátek? Já si teda píšu do deníčku: milý deníčku v pátek máme emimiňáckej sraz…
Zlati, já Ti ten bazén tááák závidím..že můžete http://www.sirmi.ic.cz/smajl/343.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
21.6.07 19:01

A neslo by to teda hned dopoledne, nám v pátek jako v jedinej den tatka chodí driv z prace. Tak si ho chcem užít. Ut, st nebo čt by nám vyhovoval víc, no neva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
21.6.07 19:33

Pavli nezáviď a přijeď :lol:

takže příští pátek dopoledne v ZOO? a u kterýho vchodu? asi nahoře třeba v 9 nebo v 10?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí