Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5591
20.6.07 13:02

ahoj holky,včera jste tu řešily odbrkávání prcků.Já nechávám přes den pokaždé,nad ránem spíš nee,bo se mi chce už zase spát.No ale ráno v 8 jsem nakrmil,manžel šel ke schránce pro balík.Malá si neodbrkla,tak jsem si řekla,že asi nemá potřebu,šupla ji ještě do postýlky a jdeme rozdělat balík.Z ložnice za ozvalo kašlání a jedié,co mě napadlo,že si neodbrkla a blije.Fakt.celý obličj zalitý mlíkem.Tak jsem ji otočila na bříško a putovala do vany.Chuděrka malá :oops: .No asi za odměnu si teď střihla druhou třičtvrtěhodiku spánku místo 20minut. :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
20.6.07 13:38

My taky přebalujeme jen když si Any řekne.. A říká si často - nerada má hlavně počůranou plínku. Tak trochu pochybuju o sloganu, že jsou mimi stále v suchu.. Jen kdyby jí to vydrželo a šla pak líp na nočníček..
Jídlo - nakoupila jsem pár Hamánků tenkrát jak tu někdo avízovat akci v Kauflandu. Jinak se taky moc těším!! Asi jsem „ulítlá“, ale právě tohle vše si letos spojuju s Vánocema, tak se na ně o to víc těším!! :lol: Jak bude Aninka s náma slavnostně večeřet..aspoň tu polívčičku (řízek jí samo cpát nebudu!!!)
Dnes nám přišel hajánek pejsek! :-) Původně jsme chtěli taky kravičku, ale ta už nebyla, resp.bude až zač.července a to jsme nechtěli čekat! 8) Má to předem k 3-měsíčninám a pak bohužel chvíli nic..když platíme ty peníze.. 8O :?
Ale snad už brzo budu moct zas pracovat z domova, tak to snad nějak půjde.. taky už se blíží ta „sociální“ mateřská, co? To zas bude skok dolů.. :pocitac: Ale pořád lepší než 3,500Kč, že!!!
Mě malá teˇklimbá na ruce, tak jí zkusím přendat do postýlky.. Ale myslím, že je počůraná (zkušený mámin nos něco cítí..) tak to asi nebude na dlouho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
20.6.07 14:17

Tak Mirda bude asi pěkný prasátko…jemu totiž ty mokrý a dokonce pokakaný pleny, prostě nevadí, kdybych ho nepřebalila já podle citu, tak v tý jedný pleně je celej den - chlap no…a právě teď přišel, že když bude kopat do hrazdičky, že je to lepší, než rukama…jdeme do parku na deku, tak zatím papá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4115
20.6.07 15:01

Holky,docitam,ale nešstiham psat,…Andula je dneska mega protivna,rve a rve,… :roll: A ja uklizim,peru treti varku,vesim,sundavam,varim,zehlim,strihampsovi drapky,balim na zitra jedu za mamkou a tak dale a tak dale,… :? A ona porad rveeee!!§Asi tim vedrem!? :idea: Uz vyzahla 100ml caje,..A uz mam nerva,jsem ji placla (trochu) po prdeli,jak se lekla prestala,… :oops: To je den,… :?

Prebalovani ,kdyz si rekne,dost casto,…Ubrousky pouzivam,s kazdym prdem si ukakne,… :roll:
Antiko ,mela jsem Mercilon a spokojenost.
Nausnicky ,hoji se dobre,trikrat denne otru lihem a framykoin davam pri kojeni,obcas…
Ogul ,jak je?Lepsi?
Jidlo ,manza dela v nestle,budem bastit jejich kase,…Zacnu asi kasi nanoc,pak mrkvicku v poledne atd…
Huggies ,rezou nas ty lepici pasky do stehynek,ale je to tema spickama asi,… :lol:

Jezis to je knoura urvana!!§Normalne ji snad vycachtam ve vodicce,treba se zchladi a zklidni!? :idea:

Uz si nic nepamatuju,jen snad vyletnice uzijte si to! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
20.6.07 15:37

Faničko, už je líp, na Matese minule zabrala koupel ve vlažný vodě, byl přehřátej, tak se mu ulevilo, dnešní ranní větrací akce a následný zatemnění pomohlo, je tu chládek a Mates celej den spí, vždycky se akorát napapá, přebalím ho, řekne pár důležitých vět zvířátkům na kolotoči a usne, tak obstřik lepší než makovice :lol: ba ne, on ví, že mamince není dobře…
Faničko a jinak jsi s těma huggieskama spokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4115
20.6.07 15:46

Holky,Anny byla 5 inut rozbalena bez pleny v postylce na podlozce a tak se zes****!!!A cela se v tom vavalela a vsechno v tom vyvalela,..A kdyz jsem to uklizela a prevlikala prosteradlo tak se mi jeste smala. :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4115
20.6.07 15:47

Jinak byly dobry,to jo! :wink: Jen fakt ma burtikaty stehynka a ten lepici prouzek je takovy sirsi a mela porad ty stehynka odreny,…Ja nedam dopustit na ty fialovy Tesco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
20.6.07 15:52

holky ted se tomu chudinkovi mýmu malýmu něco ošklivýho zdálo a začal hrozně plakat ze spaní, tak jsem hned k němu běžela a jak jsem ho pohladila, tak se probudil, kouknul na mě a usmál se, já ho prostě miluju :srdce:
Faničko: to víš, smála se, jak je šikovná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
20.6.07 16:11

ahoj kočky,dnes sme byli na 3 měsíční KO máme 5850g a 60cm a Elinka bylo mooooc statečná,píchali nám hexovku a ani neplakala,jen si kňourla když jí lepili nožičku a ona nemohla kopat nožkama
Venku je na padnutí,nedá se tam ani být
Dala jsem do galerky aktuální fotečky…
posíláme miminkům pohlazení a :huban: :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.6.07 16:13

Ahoj holky, zdraví vás nepřihlášený Aloušek z Prahy :wink:
ráno jsme byli omrknout kočárek sporťák a už je definitivně rozhodnuto. Bude to Jané slalom pro v barevné kombinaci oranžovo-šedá :-) Skladem ho bohužel neměli, objednáme ho u nás a ještě budeme mít lepší cenu, tak už se nanej strááášně těším :lol: :lol:

Teď jsme se vrátili z bazénu v Podolí, ale musím říct, že vstupné 140,–Kč na osobu a den mi přijde dost 8O u nás se celodenní vstupné pohybuje od 30-60,–Kč a ještě máme pěknější bazény :)

Jo, koukala jsem, že probíráte příkrmy…kamarádka, která má starší holčičku má úžasnou knížku, jak začínat s příkrmy, jsou tam i recepty atp. Až ji budu mít doma, tak vám písnu přesný název, kdyby ji taky někdo chtěl :wink:

• Citovat
  • Upravit
6149
20.6.07 16:20

Ahoj Aloušku, já mám taky nějakou, jmenuje se to Výživa kojenců a vydala to Grada a pak mám ještě Betynku speciál, kde se to rozebíralo taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
20.6.07 17:11

ahojda, tak my se dneska vyvalily na zahradu k bazénu, v tomhle vedru ani nejde nic jinýho dělat

Určo sem dejte nějaký článek o příkrmech, ráda se přiučim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3233
20.6.07 17:48

Teda holky, jak mi stále nešla pozvánka na kalmetizaci a příští týden máme očko tak jsem tam raději volala a prý, že tu pozvánku dávno posílali a ať teda tenhle týden přijdeme. No v pátek máme vítání tak jdeme zítra a to jsem měla kliku, jinak nebylo očko. No co si člověk nevykecá .......... :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
20.6.07 18:00

holky já to asi nějak zapomněla , ale kalmetizace je očkování TBC? nás očkovali v porodce..... to se chodí ve 3m znova?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
20.6.07 18:02

Holkyyyy, upeče mi některá dort se zapečeným pilníkem??? Já toho svýho asi zabiju!!!! Tak dopoledne mi řekl, že mě s malým vezme na zahrádku a na večeři, přišel z práce asi po pátý hodině, já plna radostí, že tak brzo a on si šel sám na pivo??? Tak tu zase řvu jak želva a říkám si, co jsem komu udělala?
Jinak jsme byli s Mirunkou v parku a na dece…jenže pak začal bejt protivnej, tak jsem mu řekla, že jdeme domů a on mi cestou usnul, tak mi zase bylo líto jít domů, tak jsme to zapíchli v jednom dětským hřišti ve stínu, jenže to by tam nesměli nějaký magoři mít blízko dětskýho hřiště zkušebnu heavymetalový kapely…Mirda spal, tomu to nevadilo, ale mě začala po chvíli třeštit hlava…Tak jsme šli domů, respektive do domácích potřeb, kde jsem si koupila takovej tác i s příklopem na dort, mixovací nádobu, sítko a novou škrabku na brambory…aspoň nějaká radost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí