Poradna duly
Jana Čurdová
Ogulko ,tak drzim palce,at to prejde,nebo je aspon lepsi!!! ![]()
Zravku ,tak tu ja mam porad,… ![]()
Manza sel se psem
na pole
a nechal ji v tom vysokym skakat.Samo ze ma osinu v uchu,mlatila tady tema plachtakama o 106
tak jel na pohotovost na veterinu.
Jak kdybych mu to nerikala stokrat,at tam s ni ted neleze.
A chuderka Elsicka,…
Bych ho zabila!Vrchol je,ze si ani nenasel kde je ta veterina a ze jede.Tak mu pisu na papirek ulici a cislo a telefon.A prukazka psa ho taky nezajima.Jezis ja mam dneska zase pifku a jak jsem nasrana,vadi mi vsechno,i to co normalne prehlizim. ![]()
Tak snad to bude dobry a Elsicka se ke me pak prituli az prijedou,tatka teda NE!
![]()
Jdu
tak ![]()
uf. tak jsem udrncala atleta na brise, ale bohuzel jsem usnula i ja, jen ve spodarech na posteli, otevreny okna, a manzel samozrejme za celou dobu se neprisel podivat jak se mame, ze by me treba prikryl, takze se obavam ze jsem se nak nastydla. jonasek mel taky jenom bodycko. no snad to bude ok.
fanicko z tohohle ja silim prave uplne nejvic, ze ja tomu mymu chlapovi spoustu veci uz 1000 rekla, ale on me snad vubec neposloucha!!! 1000 mi to odkyval a pak sel a za 5 minut udelal presne to o cem jsme se predtim bavili ze to nema delat. to je k zesileni.
holky jakou antikoncepci berete kdyz ji berete? tabletky teda. ja brala diane 35 a byla jsem s tim spokojena. myslim ze jsem diky tomu mela i peknou plet
Ahoj holky,
dneska budíček ve 4,45
takže při dočítání jsem si vypila kafíčko(dělám si ho do půllitru)
Kačula taky máme hypotéku u ČMHB a zatím docela v poho, ale máme ji jen na asi 350tis.
Renčo to vyřizujete tu novomanželskou půjčku od státu???Co je na ní potřeba že bychom ji taky využili? Já chci zkusit půjčku 300tis od státu na výstavbu nové bytové jednotky.Ale až v lednu to budeme možná manželé a máme mimi.
Dagmar malá je zatím v pohodě závislák není kdokoli na ní promluví tak je jak sluníčko a zatím beze mě neplače teda když jsme někde jinde a já promluvím tak mě očičkama hledá ale je v pohodě.
Odkrkávání v noci ani náhodou a přes den jak kdy hlavně si stejně většinou nekrkne.Třeba už se mi naučila pořádně pít.
Zuzko gartulujeme k naušničkám
Faničko a jak vám se naušničky hojí v pohodě?
Růžo to jste rádi že už na kyčličky nemusíte vid?
Jinak přejeme vš nej nej Elišce od moderní ženy i když ta je nám nevěrná a je spíš na babycafé, a Barborce od Lenulinky a ta mám pocit tady už taky dlouho nebyla.A přemýšlím jestli tu máme dneska ještě nějakého oslavence jestli jo tak vše nej nej
Včera jsem teda změnila trochu hlavu a nic moc bud na to nejsem zvyklá nebo opravdu vypadám jak magor mám tam pár proužků krémové barvy a přijdu si divně. A segra mi dorazila tím když mi řekla že to mám jako odbarvený
no prostě super podpora.
Jinak babča stále na JIP, ale už se trošku spravila na 51kg, ale sondou přímo do střev.
Další překvapení si pro mě přichystala mamka když jim chcípla samice od 14denních králíčat. Tak jsem je tam krmila stříkačkou a ona pořád at si je sem vezmu. Jenže do bytu 2+1 a malého aby mi tady smrdděli když je tu malá se mi moc nechtělo.Snad jich tatka aspon pár zachrání. On jim dá mlíčko na talířek a namáčí jim tam čumáčky.
Ogu, no já sama se zádama problém nemám, ale můj drahý ano, občas se mu to blokne…a taky byl na obstřiku, pak na rehabilitaci a dostal nějakej Coltrex a ještě něco, jenže po tom byl zase jako nafetovanej…
Pavluško, no to je smutný s těma králíčkama, babička je taky mívala a vím, jak byli malý králíčci krásní…snad to zvládnou…
Děvčata, já musím rychle uklidit a tak a pak pádíme na srazík s Terezkou z února 2007 a ta má Ivanku, tak půjdeme hodit prdelky někam do parku, máme sraz asi v 9 hodin, tak ať to všechno stihnu (všechny kamarádky se na mě prostě vyprdly, tak musím najít nový…a pak mám pochopitelně vás!!!), pusinečky všem oslavencům http://www.sirmi.ic.cz/smajl/18.gif
Čaute ženský!
Předem vše nej k pidinarozkám všem co je mají, ať na nikoho nezapomenu!
Pavličko, rehábek jsem už taky měla X, ale ty byly spíš na tu moji skoliózu, takovýhle zakousnutí jsem ještě nezažila, taky mi chtěl dát ještě zobat nějaký bobule, jenže ty se nesměj při kóju, no u mě to sice není kójo v pravém slova smyslu, ale nerada bych to mlíčko vylívala.
Tak holky dneska je to tak o 25% lepší, manžel chtěl k Matesovi vstávat i v noci, ale ten když spí, tak ho jen tak nic neprobudí, takže jsem kolem té obvyklé Matesově 03,00 vstávala já, musela jsem si ho teda přitáhnout za stehýnko doprostřed postýlky, protože bych se jinak tak daleko neohnula
a ukládání bylo trošku letem do peřinky
no snad to dneska nějak zvládnem, jen se modlím, aby nebyl kvůli tomu hicu protivnej, ráno jsem otevřela všechny okna dokořán, aby se vyvětřalo to horko, pak tu zatemním a všechno zavřu, aby sem ten hic nemohl, sakra, do vymyslel teploty kolem 33°????
http://www.sirmi.ic.cz/smajl/309.gif
ahoj holky,
tak my máme dneska sraz v deset s Dášou tak to taky určitě hodíme hned do parku abychom nepošly vedrem. už at je září ale na zimu se letos moc netěším představa že budu tahat 10ti kilovou Simi do 4 patra je celkem k zbláznění
včera jsem říkala mamce že druhé mimi jedině na baráku tak říkala vidíš Simonko y mušíš trpět v paneláku ,ale bratříček ten si bude hned od mala vegetit a tebe ještě šoupnou do jeslí aby na ten barák měli penízky
no ale vždyt to bude i pro její dobro no né ![]()
tak já du pověsit prádlo , zkultrurnit byt pak sebe a vyrazíme do ulic
Teda holky to nemůžete být některá z Tábora???? Kdo tady má být pořád sám. Docela vám to závidím, ale aspoň vás mám takhle písemně. ![]()
Ogulla chudinko malá já tohle měla před vánoci nemohla jsem ani dýchat a nic mi na to kvůli těhu nedali, takže super 14 dní. No a od porodu mě brní prsty masáže pomohli jen trochu, a oni ti to mohli opíchat při kojení??? Mě na to upozorňovali už kdysi že v těhu a při koju mám smůlu tak jsem ani nikam nešla.
Holky hezky si ty srazíky užijte. A hoďte do galerky ¨společné fotečky
No tak jsem zase tady
a hlásím, že nikam nejdu, páč malá Ivanka je nějaká mrzutá, tak jsme sraz přesunuly na příští týden…ale vytáhla jsem šicí stroj a budu se učit další kroky…jako šití dvojjehlu, přišívat knoflíky a tak..malej havran mi usnul, tak já jdu šít…
Pavluško a co ty holky z diskuze Tábor a okolí? Tam nikdo není, nějaká maminka blízko Tebe? Holka, musíš bejt přidrzlá, jako já a vetřít se všude..hihi..
Pavluško , říkala jsem tomu debilovi doktorovi, že kojím, tak to snad vzal na vědomí, než mi to píchnul, a i kdyby ne, na ten obstřik se používá mezokain, nebo jak se to píše, je to ta samá srágora, jako když ti umrtvujou zub, jen je toho trošku víc, nanejvíš bude matýsek dneska trošku spavej no
to víš, makovice už mi posekali, tak to nějak budu muset zařídit ![]()
Pavličko jedna je z Tábora ale často je v Karviné u rodičů a jedna je kousek tady odtud a zatím nám to vyšlo jen jednou že jsem byla já u ní v Choustníku, jindy nám do toho někomu vždycky něco vlezlo.Ale já si přijdu jak magor všichni se všude divějí že mám mimi. Myslela jsem že tady mamin z okolí bude víc, ale není nebo nemají zájem komunikovat. Ale ještě že tu mojí prdelku mám co bych bez ní dělala. Marcel nám včera vyčinil, že jsme mu na celý den odjeli..... a že malou viděl až v noci. Tak jsem mu jako odškodné koupila dvě super košile. A sobě nic jsem to ale hodná co?
Ogull snad jo kdyby to nevzal na vědomí , ale ono zase dneska ty doktoři no:-(, ale ale že by makovice došli a Matesánek se probral z opojení?
Pavluško , nám to s tou Terezou taky vyšlo jenom jednou..už jsme to tady řešili, ty kamarádky…, já tu mám tu jednu s tou roční holčičkou, je to kolegyně z mojí první práce a s tou jedinou se vídím tak jednou týdně. A to je všechno. Ostatní kamarádky už skoro nemám…je pravda, že asi tak 2 kamarádky mi aspoň píšou emaily…a jinak mám vás, tak mi to ani tak nepřijde…opravdu nevím, co bych bez internetu dělala..kamarádka je teď těhule a tak jí říkám, ať začne miminkovskou výbavu počítačem a internetem a ona, že ho nepotřebuje…no šak sama uvidí…nebo možná né..no…
Holky, mě zase včéra vytočila moje matka, musela mi říct, že její známá má vnučku (7 měsíců) a ta holčička jí všechno!!!! Teda řízek asi nerozkouše, ale jinak jí prostě extra nevaří a teď se nezlobte, co zase napíšu chytrýho…ale já si myslím, že prostě u nás v rypákově, kde jediná možnost je zeptat se v Jednotě při frontě na rohlíky, je nějaká osvěta tabu…já sice nejsem zastáncem kdovíjakýho přehánění ve stravě, ale myslím, že v 7 měsících Mirda asi svíčkovou ještě nedostane…a vůbec, já se těším, až mu budu vařit ty miminkovský jídla, kupovat různý přesnídávčičky a tak…a né, že uvařím guláš a dám mu to!!! Takže tím mi jako matka chtěla naznačit, že přeháním, že on jí stále jenom SUNAR a už jsem mu teda laskavě dopřála i čaj!!! Jako, že je chudák, že my už jsme jedli dávno to a to…A CO JE MI DO TOHO??? Tak jsem jí řekla, že je to každýho věc, ať si každej jí, co chce…a změnila jsem téma..
ahoj kočky…v galerce jsou naprosto úúúúžasný miminka…jinak by to ani nešlo!!! ![]()
dneska jdeme s Elinkou na 3měsíční prohlídku a na první dávku hexa vakcíny…au au au
jinak záda jsou svinstvo..mě od porodu bolí v kříži,kolikrát se zvedám jako stará baba..ale zatím sem se neblokla,tak manža po nocích masíruje
tak snad to aspoň k něčemu bude
Pavličko jjá nad tím také přemýšlela, jak budu přikrmovat a asi spíš polívkama než omáčkama no ale uvidíme. Zatímjí stačí moje mlíčko, protože baští p 4-6 hodinkách a krásně přibírá.
Já jsem před těhu nechápala jak někdo může prosedět tolik času u pc ted už to chápu, protože je to moje jediná komunikace s okolním světem. ![]()
Holky, škoda, že nejsem z Prahy… taky bych šla. Trpaslicka je momentalne indisponovaná, tak až bude ok, snad konečně vyrazíme.
No a ten sraz jaksi vyšuměl, ???
ale asi nikdo moc nemá čas, co…
Ještě k té hypotéce: my máme od ČSOB, Kajušín tam má účet tak proto, ale já do¨toho moc tolik nevidím, jako mysteryshooper jsem brigádničila na Č.spořitelnu a zrovna na hypotéky a úvěry, tak jsem se celkem orientovala ale teď už ne.
Ogul: ať se ti zádíčka brzy uzdraví. Mě zas takhle chytá kolenní kloub a na to nepomáhá nic ale k dr s tím nepůjdu a ne a ne a ne.
Pavličko: teda mám na to stejný názor jako ty. Nevím, jak je na tom osvěta v prdelákově, ale radši si ukousnu hlavu než aby Rozinka do sebe brzy cpala takový *****. já pocházím v podstatě z vesnice a tam bojuju vždycky s takovýma předsudkama… něco skousnu ale něco né.
no a perla na závěr: včera tu lilo já pod stromem, malá slídu na kočáru. jde okolo babka povídá: já vám něco řeknu ale neurazíte se? tak já že né a čekala jsem třeba že jsem koule a už bych mohla shodit a ona, aˇsundám tu slídu, že tam má prcek dusno. Že když prší tak to jo, ale jinak ne. No padalo vödy jak nevímkde a ona to asi neviděla, tak jsem nechápala. Barunce Lenulinky vše nej k 3měsíčninám…!
No holky, já mám přímo u nás na patře sousedku, která má jen o 3 týdny mladšího chlapečka, tak spolu občas jdeme kočárkovat, ale né vždycky si máme co říct, jsme asi z jinýho těsta, znáte to, no a pak jsem si tu našla kamarádku se 7 měsíčním chlapečkem, s tou si rozumím, vyrážíme spolu tak 1-2× týdně, občas po malém něco zdědíme - kupuje mu jen samé značkové hadříky. Tady je mamin, že nestačíš napočítat do 5 a už vidíš kočárek, ale seznámit se není jen tak a mě prostě né každý sedne, takže mám taky hlavně vás… ![]()
Příkrmy: no já plánuju začít kašičkou na noc, mám už v zásobě koupenou od Nestlé nemléčnou rýžovou od ukončeného 4. měsíce, tak mu to budu dělat s tím Nutrilonem na noc, zeleninu a pak i ovoce chci začít až trošku dýl a hlavně se chci v prvním roce vyvarovat kravkému mléku - kvůli alergiím, teda kromě bílého jogurtu…ten mu občas dám.
Já jsem teda asi v některých věcech lajdák, že nedodržuju striktně různý doporučení a podobně, třeba, že jsem na doporučení porodnice preventivně nedávala široký balení, při kontrole ve 3 týdnech se zjistilo, že jsme Ok, tak bych ho akorát ty 3 týsny zbytečně trápila, že úúplně vždycky nevyvařuju, ale třeba jen myju v horké vodě, že nepřebaluju po každým krmení, protože Mates prostě není pokaždý počůranej a tak. Ale na jídlo mu teda dávat pozor budu. Tchýně má mimo manžela ještě o 10 let mladší holku, co je to moje? asi švagrová co, já se v těch příbuzenských vztazích nevyznám, no a tý, když byla malá a nechtěla spát, namáčela dudlík do medu, holka měla ve 4 letech místo zubů jen černý uchnisaný pahejlky, viděla jsem to na vlastní oči, no děs, pak protože na ní neměli moc času, tak jí utloukali jídlem a holka měla ve 14, při výšce cca 170 přes 80 kilo a komplexy z toho. Tak takhle rozhodně ne…