Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9534
18.6.07 21:41

Pavličko takovýmto lidem bych s radostí udělala to samé co dělajíoni zvířátkům.
No nic malá mi ještě nespí - leží u mě na posteli a čučí a hraje si s plenou. tak si jdu lehnout taky ale ji dám do svého pelíšku třeba usne. Už aby nám přišla kravička určitě bez ní Kája nemůže být když viděla Mirdíkova medvídka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni

Oqu jednou týdně by jsi to zvládla,jezdily bychom spolu autíkem asi z ČM, ale chápu tě ta cesta do PHA je otrava, kdyby jsi sis to rozmyslela tak no problem :-)

Pavli tak to je síla, chudák pes, za nic nemůže

Kathe jj pojišťovny, to zvládnete

Jinak já si na sebe ušila oprátku, malýho jsem tak 2× večer uspala v posteli,(je prostě roztomilej noo) a od tý doby neusne jinak než u mě v posteli a musim ho hladit po tvářičce a pusinkovat po čele :lol: ale zase usne do 5 minut. Dneska večer ne a ne usnout trvalo to snad půl hodky, mysleli jsem že má prdíky, jenže ouha on prostě chtěl bejt uvelebenej u nás, jak jsem ho tam položila bylo po pláči. Zas na druhou stranu rychle vyroste a bude chodit spát sám a pak to uspávání bude chybět mě :lol:

Nepřihlášená Zlatka

• Citovat
  • Upravit
2210

jo ještě jeden hloupý dotaz,
holky to cerazete normálně prostě začnu jíst jak se rozhodnu? nebo jak se to začíná chroupat ty pitomý bobule mam je doma víc než měsíc tak abych nedejbože nepřestala dříve kojit to by mi pak byly celkem na prd,
no a malá má normálně hrozně vysušenou kůži na ručkách a na stehýnkách takové malé mapy, doufám že to nebude atop exém :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
18.6.07 21:43

Micho nejlépe začít v po at Ti to jde hezky popořádku jak to tam je napsaný. a papaáš a papáš dokud nemáš balení snědené a hned vezmeš další bez pauzy. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
18.6.07 21:44

Nic jdu ke Káje tak přeji dobrou noc :lol: :) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
18.6.07 21:46

Pavluško , přesně tak…ale nevím, jestli ty policajti něco udělali..
Jinak Mirdík žere rád plenu…mazlí se s ní a tak…takže ted morduje medvídka, už jsem ho opět prala a to jsem ho kupovala asi ve čt? jak byl ožužlanej…
Marge, jsi :-) dobrá…
Já si píšu s kamarádkou po skypu, Mirunka hajá a manžílek měl z tenisu přijít ve 21 hodin a je 21,45 hod :twisted: , to jsem zvědavá, co zase vymyslí za odpověď…
Jinak za chvíli asi padnu za vlast..a jdu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
18.6.07 21:51

PAVLUŠO - proplachování kanálků by bolet nemělo. My jsme to dělaly na praxi na očním. A vypadá to jako jehla, ale je to bez hrotu, jen taková jako trubička. Neboj, pročistí jí to a bude to dobry.

Dnes jsem vás cely den dočítala, byli jsme u rodičů v jižnich, reagovat budu zítra. Jdu spinkat. Dobrou noc a krásné sny všem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
18.6.07 22:59

Hooolky pomoc :lol:

dnes jsme dojeli z té chaty, doma jsem uklidila to desetidenní taťkové úřadování ( dovedete si asi představit jak to tu vypadalo 8O ), Staňula se napapkal a už chrupká a taťka mi nalil vínko !!!!! A tak že prý aspoň trošku, jooo jenže ta troška semnou pěkně zamávala,jéjej mamče se motá hlavinka :( :roll: Chjooo jsem to ale ostuda!!!!!!

Ale vyhrála jsem na MMB Staňulovi super kraťásky od nextu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
19.6.07 06:36

Ahoj holky,
protože byl dneska budíček ve 4,50 tak už mám nádobí umytý, lehce poklizeno dítě kecající v postýlce tak jsem si k vám sedla.
Renčo to je normální se mnou tohle udělala půlka piva.....A blahopřeji k výhře kratásků. Čestmír nevím ona fakt skoro nikdy nebrečí a tohle bylo strašný ono kdyby mě tam s ní nechali tak by to bylo taky něco jinýho.
Včera jsme to rozebírali s Mácou a já že už mě nevyhodí a on že neví jestli na to nemají právo no tak já se rozčílila, že pokud jsem já jeho matka a zároveň zákonný zástupce tak mě prostě vyhodit nemůžou.
Pavličko správně podle předpisů by měli psa odebrat od majitele umístit do útulku a vyšetřit to. jenže známe naši justici.
Plenu žereme taky tak jsem zvědavá jestli se jí kravička bude líbit.Holky ona ta potvůrka usnula až kolem třičtvrtě na jedenáct a takhle brzo byla vzhůru. No jedeme k našim tak to ona to zase celý prospí. Jdu si nechat udělat tu jinou hlavu ukecala jsem kadeřnici co mě normálně jen střihá tak snad nebudu jak :-) a potom jedu za babčou do nemocnice je po operaci vzali ji kus jater a třičtvrtě žaludku a už rovnou prohlásili že je to zhoubné, takže nic moc ona to neví a my všichni jo :cry:
Prdelku tu chvilku pohlídá asi segra.
Ráno tady pršelo a ted už zase krásně svítí sluníčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2210
19.6.07 07:07

ahoj holky
pavluš a myslíš že to babička aspon netuší ? mě umřela babička na rakovinu všichni věděli jak je to zlé a před ní jsme dělali že to bude dobré a nikdo ji nic neřekl a ona to přitom věděla a nechtěla nás trápit hold rakovina je fakt svině moc bych ti přála aby se babička uzdravila u nás je to už 4 roky co umřela a pořád mi hrozně moc chybí a ted když je Simonka tak je mi hrozně líto že jí nepoznala to by byla babička jako z pohádky .Ale mám ji ve vzpoínkách a jí už nic nebolí, tak dost bylo nostalgie. já furt nevím co na tu svatbu mám dva modely ale ani jedním si nejsem jistá tak asi bude ještě něco do třetice :D Vypadá to že mal zvládla očkování na jedničku včera byla uplně malinko mrzutá ale v osum usla a vzbudila se v 2.30 pak v 5.40 a ted to vypadá že zabere zas prdelka moje.Pavli tvůj manža je taky živnostník že půjde hypotéka na tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
19.6.07 07:09

ahojda tééda takhle brzy vstávat to bych padla za vlast, my vstávali před 6, malej plakal 8O na to nejsme vůbec zvyklí, takže manža vzhůru co se děje, no 2× si prdnul pak mu přinesla Terka ukázat plyšovýho koníčka Matýska a přestal a vzal si papů…ten s námi pěkně cvičí ten náš drobek malej
tak si aspoˇn stačila umýt nádobí, dokud neni vedro a ještě zapnout myčku, a večer vyžehlit, béééé to se mi moc nechce...........no za chvilku jdu vzbudit manžu a pak uvařit, dneska toho mám nějak hodně. Kdyby aspoň nebyl pařák.

ááááá malej už se ozýváá tak páááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
19.6.07 07:11

holky když už jsme u těch hypoték od který banky je nejlepší? my přemýšlíme o Gemoney..... úrok 4,44% ebanka má 4,89% tak tu jsme vyloučili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
19.6.07 07:18

Dobré ránko prdelinky,
tak my jsme mamince ukázali, že to jde, když se chce…v půl čtvrtý jsem se vzbudila na wc a při tý příležitosti narvala do Mirdy jídlo, kupodivu se nebránil, snědl všechno a usnul jak špalek až do 6,30 hodin…pak jsem mu sundavala pyžámko a při té příležitosti mi poblil postel a následně, když jsem mu z legrace řekla, ještě by ses nám tu mohl vyčůrat…tak co myslíte??? No jistě…takže teď sušíme…jojo, kdybych já líná nebyla jít pro podložku…dobře mi tak, naštěstí ty miminkovský čůránky nesmrdí..tak to mám pověšený v koupelně, páč prát dneska nebudu, až zítra, až se mi nahromadí víc věcí…
Micho , můj drahý pracuje na normální pracovní poměr, ale jak to občas u chlapů bývá, občas nezaplatil pojištění a pak díky našim příbuzných (ta :-) tchýně), tak kvůli ní je na black listu neplatičů…tudíž on nedostane půjčku ani na kolo…a já jelikož mám na sebe už úvěr na chatu a na auto, tak musíme počkat, až to splatíme, dřív, by mi nic nedali a já jelikož jsem na tyhle věci pes, jsem nikde nic nedlužila…a co vůbec dělá Tomáš? Taky něco ve stavebnictví? Mirek mi řekl, že tohle je práce prostě pro chlapi, že si připadaj, že si hrajou se stavebnicí…a to prosím nepracuje rukama, jen tam buzeruje lidi..hihi…
Ježíš…co je??? Aha..asi snídaně pro Mirunku, tak já běžím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
19.6.07 07:28

Micho kdyby to tušila tak je konec protože ona je hrozná fňukna jak se lidově říká. Je hrozný co ted napíšu, ale tahle babička mě k srdci nikdy nepřirostla jezdili jsme tam nejvíc dělali pro ně co potřebovali ale vždycky jsme slyšeli jak tam byli ty ostatní, ty přijeli jen na vánoce narozky a tak a to bolí a prostě si to pamatuju. Moje jediná babička mi umřela vloni 7.dubna a byl to šok nic ji nebylo padla na dvoře infarkt a byslo hotovo. Z toho jsem se málem složila a do dneška to hrozně bolí. jediná útěcha pro mě byla že jsem ji viděla když pro ni přijel pohřebák a ona byla jakop když spí a takový klidný výraz žádná bolest nic. A díky ní mám Karolínku, Marcel ten večer rtozhodl že si to miminko oprčavdu pořídíme. Když jsem si počítala první termín porodu vyšlo mi 20,3 babička měla narozky 21,3, doktoři řekli 26,3 no a malá si řekla že prostě půjde ven dřív :lol: No a díky babičce věřím že je to i ta po příbuzenstvu vytoužená první holčička i když já chtěla kluka.
No nic nechám toho protože mi zase tečou…
Micho tak hod fotky do galarky a my ti pomůžem vybrat :lol:
Zlatko my máme od hypoteční banky na část parcely a ještě budeme zařizovat něco na výstavbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
19.6.07 08:01

Čauky ženský,

tak jsme včera doma měli tichou domácnost. Ježiš mě ten můj chlap tak nasral, přišel domů a docela pohoda, vybírali jsme pro mě notebook za porod a nejednou nemohl něco najít a začal peskovat, že je to hrozný a že mu všechno schovávám - no a z takovýhle kraviny do vygradovalo do docela drsný hádky, která skončila tím, že jsem po něm štěkla ať se jde hádat někam jinam a on odešel se psem. Ježiš holky vždyť on ve své podstatě ze všech domácích prací vynáší akorát koš!!!!! Brrrr, tak jsem měla fakt vztek, za hodinu přišel a naštěstí se omluvil, ale stejně jsem namíchnutá asi ho budu muset víc zapojit.
Jinak Adélka má zvýšenou teplotu po tom očkování, tak za chvíli poběžím koupit paralenové čípky :cry: .
A pes stále smrdí, tak je zase na balkoně :roll: a půjde s páníčkem do práce, ať si kolegové užijou :P
Pavli - s těma přístupama pro kočárky je to fakt děs, já jsem včera byla v hračkářství Pompo na Budějovický a předpokládala bych, že když je to hračkářství, že tam ty přístupy pro kočára budou - no a těma jejich uličkama se nedalo projet :x
trpaslicka - teď jsem si teprve uvědomila, jak paradoxní máš nick - trpaslička s obříkem :lol:
Fani - kýťu závidím, my jsme měli v květnu 11 let a dostala jsem kulový :cry:
Marge - krááásnej metřík - a prádlo nám určitě dneska nezmokne :wink:
Pavlušo - tak já jsem dneska nadávala, že málá vstávala v půl sedmý, ale příště budu držet hu, když tady čtu v kolik vstáváte vy…
**Zlati
- my máme hypotéku od ČMHB, ale tam nebrat, jsou to vyděrači…, přemýšlím, že to převedu jinam. Jinak co se týče těch úroků, tak většinou banky uvádí ten nejnižší - někde dole je napsáno od …, takže je nejlepší si nechat v bance spočítat a posoudit svojí bonitu, abys věděla kolik skutečně ten úrok bude. V době kdy my jsme si brali hypotéku tak ČMHB vyhlašovala úroku 4,9 % no a máme 6,3% :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí