Poradna duly
Jana Čurdová
Holky moje!Díky za podporu,ještě že vás mám..jste zlatíčka…http://www.sirmi.ic.cz/smajl/118.gif
Pavličko:ségra platila v Brně za 6 lekcí plavání 1150,– Těch 6 tisíc je fakt nehorázná pálka!!!
Pavlušo: jak už jsem psala,Matějovi ty kanálky taky proplachovaly.Narozdíl od tebe mě nechali v ordinaci a ještě jsem asistovala (držela jsem Matýskovi hlavičku).Taky plakal,ale sestřička říkala,že to nebolí,že děti brečí,že se jim drží hlavička a něco se s nima děje…Dospělým to prý taky dělají a ty to prý nebolí…Neboj,Kajušce se uleví.My jsme pak už měli od hnisání a slepeného očička klid…
Ogulaa: To jsem zvědavá,jestli nás Matýsek předežene s váhou ve 3 měsících…Myslím,že zatím vedeme tabulku,co se týče váhy…Jen kdybysme nebyli tak kraťoučký…
Menses se mi už přes rok neukázala…http://www.sirmi.ic.cz/smajl/405.gif
Adusum, první je Honzík od Trpasličky se svými 7,3 kg! Tak toho asi nedoženem
![]()
ahojky! jeste jsem skoro nic nedocetla, tak nemuzu reagovat, jenom posilam pozdrav a prani hezkeho dne.
pavluso chudinka mala, ja nevim me tchyne rikala ze to delali rudimu kdyz byl malej a prej to bolelo. promin nechci nejak prilevat olej do ohne, ale tohle mi rekla, tak mozna proto posilaji maminku pryc aby moc netrpela. ach jo. moc doufam ze to bylo poprve a naposled co to museli male delat!
mozna to taky bylo trosku horsi tim ze mela uz tam nejaky maly zanetek. to mas jako u zubu asi kdyz je tam zanet je to horsi.
ogulaa - kde mate zachod pro jezevce, jake pouzivate stelivo a kdo se o to stara? ![]()
tak ja jdu na ten kocici kout. och . je to tak hnusna prace ze se mi nechce se ani ze zidle hnout ![]()
Ogulo u nás manža zase Honzíkovi říká jestli chce řízek, tak že mu ho maminka přefiltruje
,když nechce jíst tak mu říká jez, nebo ti to někdo jinej sežere a když odstříkávám tak na mě koukají a manž říká že maminka vaří, no jo chlapi, občas je s nima i sranda, včera jsem večer šla do sprchy a manža uspával a já příjdu a oni si hrajou, Honzík na bříšku a kouká a řehtá se, on prý strašně chtěl na bříško a moc se snažil tak ho otočil aby ho motivoval
, no co myslíte, Honzík šel spát v 21:30 ![]()
Adusum - mě trhali zub kvůli váčku asi v 5-ti letech a jediný co si pamatuju, že mi pan doktor předpsal nanukovej dort
tak si myslím že u vás se na to zlý taky zapomene
Ty koulející oči nepatřily Trpasliččinýmu Honzíkovi..jen jsem se opravovala…„proprachovali kanálky“ a ne proprachovaly kanálky…jenže se mi tam objevil jen ten smajlík a vypadalo to jako reakce na Oguliin text…tak pardon ![]()
holky, prosím Vás poradíte mi, jak převézt zmražené MM? Zítra jedeme do Prahy a já potřebuju s sebou vzít 2 lahvičky se zmraženým MM. Do auta vezmeme autoledničku, takovou tu, co se zapne do zásuvky a je schopna obsah ochladit tak na 10°C. Cesta nám bude trvat zhruba 2,5 hodinky, tak si říkám, že když ty lahvičky ještě obložím ledem, mělo by to vydržet,ne? Když se mlíčko rozmrazí, musí se hned spotřebovat?
Alousku - pokud povolí tak už nezmrazovat a sdělat, já to dělám tak, že tu lahvičku narvu do košilky na víno (takovej ten rukáv co se dává do mrazáku nachladit) a zabalím do novin, pak by to mělo v tý chladníčce vydržet a pokud k tomu přihodíš pár pytlíků ledu tak to vydrží určitě, já si vozím z moravy od příbuzných takhle mražený houby a to jedeme taky 2,5-3hod a je to ok hlavně ty noviny, oni dost izolujou
Alousku to bude stačit nemusí se hned spotřebovat ale do 24 hodin a nesmí už se zmrazovat.Tak mi to aspoň bylo řečeno.
My jedeme krmit a pracovat Kája ještě spí asi fakt z toho šoku tak snad zaspí i přendavání do autosedačky. tak papa večer a ne že budu dočítat 2 hodiny ![]()
Holky asi jí to fakt bolelo protože takhle ještě neřvala. I když jí píchali ouška tak to byl jiný pláč a po vzetí do náruče přestala tohle mi chvilku trvalo než jsem ji uklidnila a pořád byla taková vyděšená.Jenže nevím jaký tam k ní měli přístup.no prostě jsem ponaučená samotnou už ji u žádného doktora nenechám. Jo jo klidně s ní pjdu i na gyndu a budu doktorovi asistovat ![]()
Růženo: tak přesně na to si pamatuju,když mi vytrhli zub( v Olomouci)..na nanukáčhttp://www.sirmi.ic.cz/smajl/471.gif
Pavluško , díky za radu. Takže když vím, že se tím zmraženým mlíčkem bude krmit zhruba kolem 19. hodiny, tak bude stačit, když to kolem poledne vyndám z mražáku, nechám povolit, obsah naliju do lahvičky od Aventu a v té se to pak ohřeje ve vodní lázni, ju? ![]()
Alousku - já to pro jistotu nechávám rozmrznout v lednici a to trvá tak jak říkáš v poledne vyndám a večer ohřeju a krmím